Hornsbergs Strand 85, Vån 6

Balkong i högt och soligt läge.

Varmt välkommen till denna fantastiska lägenhet intill Hornsbergs strandkant. Här bor du med ett insynsskyddat läge och Ulvsundasjön som närmsta granne. Boendet erbjuder stora fönsterpartier, goda förvaringsmöljigheter, öppna sociala ytor och en stor balkong med sol eftermiddag till sen kväll. Här kommer ni kunna avnjuta flera härliga sommarkvällar och se solen gå ner på andra sidan vattnet. Här bor du med närhet till all tänkbar service så som Ica Maxi, apotek, Systembolaget och området erbjuder ett stort utbud av trendiga restauranger längst med strandkanten. Kommunikationerna är ypperliga med både tunnelbanans gröna och blå linjen en kort promenad bort, samt flertalet bussar som trafikerar området. Under sommarmånaderna kan du vid kajen även kliva på pendelbåten in till stan.

Pris:
7 695 000 kr (Pris)
Adress:
Hornsbergs Strand 85, Vån 6, Hornsbergs Strand
Yta:
90 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
6 av 9
Avgift:
5 050 kr/månad (varmvatten)

Välkommen på visning!

 • Söndag 18/08 kl 15:30 - 16:30
  Anmäl dig gärna så håller du dig uppdaterad.
 • Måndag 19/08 kl 18:30 - 19:00
  Anmäl dig gärna så håller du dig uppdaterad.

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Rymlig balkong med många soltimmar och fantastisk utsikt.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Rymlig hall med avhängningsmöjligheter på hatthylla samt i garderober med överskåp. Väggar är vitmålade och på golvet ligger ett praktiskt klinker som sedan övergår till en ekparkett som sträcker sig över resten av lägenheten.

  VARDAGSRUM

  Fantastiskt vardagsrum med härliga fönsterpartier som gör att lägenheten flödar i ljus. Här bor du insynsskyddat med direkt kontakt med vattnet där du kan se båtarna segla förbi och vidare in genom Karlbergs kanal. Öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum gör att boendet lämpar sig perfekt för sociala tillställningar. Rummet erbjuder möjlighet för flexibel möblering med större soffgrupp och tillhörande vardasgsrumsmöbler. Från rummet nås även balkongen med utsikt över vattnet.

  BALKONG

  Stor och härlig balkong med oslagbart läge med utsikt direkt ut över vattnet. Dom generösa ytorna ger dig möjlighet att möblera med rejäla utemöbler och grill. Slå dig ner och avnjut ett glas vin i solnedgången. Markis finns installerad.

  KÖK

  Stilfullt kök med vit skåpsinredning och arbetsyta på svart bänkskiva med ett vackert mörkt kakel ovan. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, mikro, spisfläkt, integrerad diskmaskin, samt dubbel kyl och frys i rostfritt.

  BADRUM

  Stilrent badrum med vita kaklade väggar samt grått klinkergolv med behaglig komfortvärme. I badrummet finns toalett, dusch med väggar i klarglas, handdukstork, handfat med vit kommod samt upplyst spegel. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk och skåp ovan. Infällda spotlights i tak.

  SOVRUM

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Rummet erbjuder förvaring i flertalet garderober med överskåp.

  SOVRUM 2

  Även detta sovrum är väl tilltaget med plats för dubbelsäng. Förvaring i garderober samt härifrån nås även bostadens klädkammare/förråd.

  FÖRRÅD

  I lägenheten finns bostadens tillhörande förråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Jublet 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  629

  Lgh.nmr. LM

  1502

  Adress

  Hornsbergs Strand 85, Vån 6

  Postnummer
  112 15
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  90 kvm
  Boarea enligt

  Ekonomisk förvaltare

  Antal rum
  3

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Jublet

  Byggår

  2012

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  6 av 9
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,44%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Jublet uppfördes under 2011-2013. Föreningen omfattar adresserna Lindhagensgatan 141-149, Franzéngatan 72-82, Hornsbergs Strand 83-89 samt Lars Forsells gata 26-36. I föreningen finns det totalt 240 lägenheter, 9 lokaler(samtliga uthyrda) samt garage.

  Gemensamhetsutrymmen

  -Cykelrum
  -Barnvagnsrum/rullstolsrum
  -Grönskande innergård med uteplatser samt lekplats
  -Miljörum för källsortering och återvinning

  TV- och internetanslutning

  Avtal om TV har tecknats med Canal Digital. Avtal om bredband och telefoni har tecknats med Ownit Broadband, 100Mbit/s. En obligatorisk kostnad om 200kr/mån debiteras utöver månadsavgiften.

  El och Vatten

  Föreningen har ett avtal för el och vatten för samtliga lägenheter och respektive lägenhetsinnehavare betalar för sin egen förbrukning. Debitering sker i efterhand och avräknas mot verklig förbrukning.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är god och det finns inga planer på att höja avgiften.

  Uppvärmning

  Sker via fjärrvärme och ingår i månadsavgiften. Som komplement finns bergvärme.

  Ventilation

  FTX-ventilation med värmeväxling

  Parkering

  I föreningens garage finns 126 bilplatser och 4 mc-platser. Till dessa är det separat kö. En bilplats kostar f.n. ca 1 876 kr/månad. Boendeparkering på gatan finns att tillgå för 1100 kr/ månad. Registrering för detta kan ni göra på Stockholms stads hemsida.

  Övrigt

  Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet tas ut av pantsättaren.
  Överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet tas ut av köparen. Juridisk person accepteras ej.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  5 050 kr/månad (varmvatten)
  Hushållsel
  350 kr/månad
  Hemförsäkring
  200 kr/månad
  Vatten
  200 kr/månad
  TV&Bredband
  200 kr/månad
  Summa driftskostnader
  950 kr/månad

  Observera att uppgifterna är uppskattade och kan variera.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor i direkt sjöläge med utsikt över vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad.

  I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorteradea Ica Maxi. Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna och blå linje tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 17

 • 61 kvm
 • 3 318 kr/månad
 • 4 150 000 kr
Nästa visning: Måndag 19 aug 17:00
Modernt stadsboende mot grönskande innergård.
Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 16A, 5tr

 • 56 kvm
 • 3 314 kr/månad
 • 3 995 000 kr
Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 14A, vån 6

 • 55 kvm
 • 3 046 kr/månad
 • 3 980 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan