Kellgrensgatan 10, Vån 9

Lägenhet med hänförande utsikt.

Varmt välkommen till denna fantastiska 4:a med ett högt och fritt läge med magisk utsikt över grönska och takåsar. Här erbjuds en bostad med allt du kan önska så som rymlig balkong med många soltimmar, insynsskyddat läge samt genomgående smakfulla och gedigna materialval. Attraktiv bostad med närhet till kommunikationer, förskolor, restauranger, caféer, butiker, gym, lekparker och mycket annat. Garage i huset med lediga platser!

Pris:
6 850 000 kr (Pris)
Adress:
Kellgrensgatan 10, Vån 9, Hornsbergs Strand
Yta:
88 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
9 av 15
Avgift:
4 981 kr/månad (värme, kabel-TV, Internet och kallvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Fantastisk utsikt i flera väderstreck.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall med goda avhängingsmöjligheter i flertalet garderober. Väggar är vitmålade och golvet är belagt med ett ljust vackert ekgolv som är genomgående i lägenheten.

  VARDAGSRUM

  Fantastiskt trevligt vardagsrum med flertalet fönsterpartier som skänker bra ljus till lägenheten. Här erbjuds plats för flexibel möblering med soffa, tvbänk och övrigt möblemang om så önskas. Tack vara det höga läget kan ni här umgås med ett insynsskyddat läge och härligt utsikt. Från rummet nås även bostadens balkong i bästa solläge.

  KÖK

  Exklusivt kök från HTH med öppen social planlösning mot vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita handtagslösa skåpsluckor, rejäl bänkskiva i svart granit och påkostade vitvaror från Siemens med induktionshäll, fläkt, diskho, integrerad diskmaskin, integrerad kyl och frys, ångugn, samt kombinerad ugn/mikrougn.

  BALKONG

  Väl tilltagen balkong med högt och fritt läge och här erbjuds plats för bord, stolar samt dina egna odlingar. Balkongen erbjuder många soltimmar från tidig morgon och in på eftermiddagen. Balkongen nås från vardagsrum/kök och master bedroom.

  BADRUM

  Påkostat badrum med smakfulla och gedigna materialval skänker en känsla av lyx och välbehag. Här finns handfat med kommod, upplyst spegel, takdusch samt toalett. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk och skåp för extra förvaring ovan. Golvvärme för extra komfort.

  MASTER BEDROOM

  Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Gott om förvaring i klädkammare/förråd och från rummet nås även bostadens balkong.

  SOVRUM 2 & 3

  Rogivande sovrum med plats för större säng och tillhörande sängmöbler/förvaring.

  FÖRRÅD/WALK IN CLOSET

  I lägenheten ligger bostadens tillhörande förråd/klädkammare. Möjlighet att hyra extern källarförråd finns, separat kö.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Gladan 8

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  1097

  Adress

  Kellgrensgatan 10, Vån 9

  Postnummer
  112 51
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  88 kvm
  Boarea enligt

  Ekonomisk förvaltare

  Antal rum
  4
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Onsdag 5 jun 2019

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Gladan

  Bildades
  2013
  Byggår

  2015

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  9 av 15
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,608%

  Markägare
  Marken är tomträtt

  Byggnaden

  Brf Gladan är en förening med Sveriges största passivhus bestående av 2 huskroppar och omfattar totalt 187 lägenheter upplåtna med bostadsrätt fördelade på adresserna Kellgrensgatan 10 & Warfvinges väg 18. Utöver detta har föreningen även 3 lokaler för uthyrning (Restaurang Nurres Café, förskola Pysslingen och barnbutiken Babyproffsen) samt 167 parkeringsplatser i garageplan. Huset ligger nära en av Stockholms högsta punkter, så dessa två torn syns vida omkring som en del av Stockholms silhuett. I fasaden är balkongerna anslående med räcken i mässing. I fastighetens gemensamma utrymmen finns ett avancerat säkerhetssystem med kameraövervakning, lås och larm.

  ENERGISNÅLT PASSIVHUS

  Huset är det största bostadshuset hittills i Sverige som klarar kraven för energisnåla så kallade passivhus. Det moderna uppvärmningssystemet gör att lägenheten slipper element, vilket gör det lättare att möblera. Huvudsakligen sker uppvärmningen av lägenheterna genom luftkanaler i betongen mellan våningsplanen samtidigt samt att värme återvinns i både ventilations- och avloppssystem. Även garaget värms upp genom att värmen från parkerade bilar återanvänds. Detta innebär att bostadsrättsföreningen har låga kostnader för uppvärmning.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  • Städrum
  • Cykel- och barnvagnsförråd
  • Miljörum
  • De boende har en gemensam nedre gård samt en gemensam terrass på det nedre taket mellan de två tornen
  • Garage
  • Externa förråd finns att hyra mot avgift, separat kö.

  GARAGE

  Föreningen disponerar över ett stort garage med 167 platser till en kostnad av 1450-1550kr/mån. Kostnad för MC/moped plats är 500kr/mån. Parkeringsplatser med laddbox för elbilsladdning finns, 1750 kr/mån. Lediga platser finns (2020-05-18). För mer info, kontakta Fastighetsägarna.

  EL & VATTEN

  Kallvatten ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet är försedd med mätning av varmvatten och el och debiteras bostadsinnehavaren efter verklig förbrukning. Värme ingår i avgiften upp till 21 grader. Det finns möjlighet till att ge extra värme i lägenheten genom justering av termostat. Extra värme debiteras efter förbrukning i efterskott på avgiftsavin.

  TV & BREDBAND

  Bredband från Bahnhof (1Gbit/s upp och ner) samt tv från Sappa (utbud Sappa mera).

  ÖVRIGT

  Föreningen är upplåten med tomträtt, fast avgäld till 2022-12-31.
  Inget beslut om ändrad avgift finns för 2020.
  Juridisk person godkännes ej.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 981 kr/månad (värme, kabel-TV, Internet och kallvatten)
  Avgiftsändringar

  I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar.

  Hushållsel
  350 kr/månad
  Hemförsäkring
  200 kr/månad
  Varmvatten
  200 kr/månad
  Summa driftskostnader
  750 kr/månad

  Observera att uppgifterna är uppskattade kan kan variera. El och varmvatten debiteras efter verklig förbrukning.

  Överlåtelseavgift
  1 183 kr betalas av
  Pantsättningsavgift
  473 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Tunnelbanestation och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  NÄRSERVICE

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm. Flertalet gym som SATS, Puls & Träning, Nordic Wellness, Friskis & Svettis inom bekvämt promenadavstånd. Många mysiga och trendiga restauranger erbjuds längs strandpromenaden.

  KOMMUNIKATION

  Goda kommunikationer med både T-banans gröna linje (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) inom kort promenadavstånd. Busstrafik med linje 50, 56, 61 och 65 i området samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Söndag 27 sep 11:00
Radhuskänsla med stor uteplats mot innergård.
Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Lindhagensgatan 104A, vån 2

 • 71 kvm
 • 3 RoK
 • 3 694 kr/månad
 • 4 595 000 kr
Hornsberg Strand

Lars Forssells gata 30, 3 tr

 • 89 kvm
 • 3 RoK
 • 4 253 kr/månad
 • 6 695 000 kr
Gröndal strand

Storsegelvägen 10

 • 51 kvm
 • 2 RoK
 • 2 763 kr/månad
 • 3 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan