Lindhagensterrassen 27, vån 13

Otroligt väldisponerad 2:a högt upp i huset.

Varmt välkommen till denna otroligt välplanerade 2:a på våning 13. Här kan ni njuta av en fantastisk balkong i högt och fritt läge med eftermiddags- och kvällssol. Bostaden bjuder även på ett socialt vardagsrum och kök samt ett väldisponerat sovrum i lugnt läge. De stora fönsterpartierna gör bostaden ljus och luftig. Bostadsrättsföreningen har mycket stabil ekonomi och äger marken. Inom några minuter når ni tunnelbanans blå eller gröna linje och i området når ni välsorterade matbutiker, trendiga restauranger och badbryggor.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Bostaden kommer att visas i Augusti 2018.

Adress:
Lindhagensterrassen 27, vån 13, Kungsholmen
Yta:
59.5 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
13
Avgift:
2 663 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Sol från eftermiddag till kväll

Generös matplats

Härligt ljusinsläpp

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Inglasad balkong

Grönskande utsikt

Plats för 6-8 personer

Stilfullt kök

Plats för soffa och soffbord

Vackra detaljer

Helkaklat badrum

Rogivande sovrum

Hall med klinker på golvet

Fasadbild från gatan

Kungsholms strand

Karlbergskanalen

Tunnelbanan några minuter från bostaden

Utegym i området

Hornsbergs strand

Restaurang Piren

Ica Maxi endast några minuter från bostaden

Planritningar

Karta

Lindhagensterrassen 27, vån 13
 • Beskrivning

  Hall

  Välplanerad hall med plats för ytterkläder och skor. Här ryms med fördel en skohylla och hatthylla. Från hallen når ni även bostadens rymliga klädkammare om ca 3 kvm. Väggarna är i bostaden genomgående vitmålade och golvet en vacker ekparkett. I entrén finner ni ett svart klinker.

  Klädkammare

  Stor och lyxig klädkammare om ca 3 kvm med plats för kläder och skor.

  Kök

  Bakom vita köksluckor finner ni gott om förvaring i flertalet skåp. Ovan den mörkgrå bänkskivan är väggen beklädd med svart stavmosaik. Fullt utrustat med kylskåp och frys, mikrovågsugn, ugn och fläkt i rostfritt samt integrerad diskmaskin och glaskeramikhäll. Plats för en praktisk flyttbar köksö som fungerar utmärkt som frukost bord och extra avställningsyta. Spotlights under överskåpen.

  Vardagsrum

  Bostaden bjuder på öppna och väldisponerade ytor mellan vardagsrum och kök. Här rymmer ni med fördel en soffa samt soffbord och Tv samt erbjuds möjlighet till flexibel möblering. Det finns även gott om plats för ett matbord för 6-8 personer. De underbara fönsterpartierna i kombination med det höga läget ger bostaden ett härligt ljusinsläpp.

  Balkong

  Stor och rymlig balkong med plats för loungemöbel eller bord och stolar för den som önskar. Här kan ni njuta av en underbar och fri utsikt i högt och fritt läge. Sol från eftermiddag till kväll.

  Sovrum

  Generöst och rogivande sovrum med plats för en ordentlig dubbelsäng samt sängbord. Utrustat med en garderob och plats för byrå eller arbetsplats för den som önskar.

  Badrum

  Stort och lyxigt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk bänk och överskåp ovan med plats för handdukar och linne. Ni finner här även toalett, handfat med kommod samt ett stort och rymligt badrumsskåp med spegel. På golvet ligger ett svart klinker och väggarna är beklädda med vitt kakel samt en fondvägg som vackert möter upp golvet. Spotlights och golvvärme.

  Till bostaden hör ett separat förråd om ca 3 kvm

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  2103

  Lgh.nmr. LM

  5131

  Adress

  Lindhagensterrassen 27, vån 13

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Distrikt

  Kungsholmen

  Område

  Kungsholmen

  Boarea
  Ca ~59.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Energiprestanda: 114 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Lindhagensterrassen 3

  Juridisk person
  Nej
  Våning
  13
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Andelstal

  0,34

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Lindhagensterrassen 3 består av 3 flerbostadshus uppförda 2009-2010 med adresserna Lindhagensterrassen 9, 19, 27. Föreningen omfattar totalt 253 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningens ekonomi är mycket god och har haft flera avgiftssänkningar under åren. Föreningen äger marken.

  Gemensamma utrymmen

  • Tvättstuga
  • Cykel- och barnvagnsrum i entréplan
  • Takterrasser i samtliga 3 hus (Vån 15)
  • Föreningslokal för uthyrning
  • Soprum
  • Separat förråd

  Föreningens hyresgäster

  • Marino Café och Pizzeria
  • Art Sushi
  • Viking kemtvätt
  • Idrottsskadecentrum (Naprapat, massage, personlig träning)
  • Greattech Stockholm (Datorbutik)

  TV/Internet

  Föreningen har ett gemensamt upphandlat avtal med Stockholms Stadsnät för bredband och Sappa för TV.
  I TV-paketet ingår totalt 19 kanaler med tillhörande inspelningsbar tv-box.
  Bredband 1000/1000 Mbit/s ingår i den angivna avgiften.

  Parkering

  Föreningens disponerar över 80 st garageplatser till en aktuell kostnad på 1823 kr/mån. Garaget förvaltas av Skanska Hem och i dagsläget är det kö. Elbilsprojekt startad för att se över möjligheten till laddplatser i garaget.
  Utöver föreningens platser finns det även en allmän del i samma garage som förvaltas av CorePark där möjlighet finns att hyra plats. Lediga platser finns, 2025 kr/mån. För mantalsskrivna på Kungsholmen kan man ansöka om boendeparkering hos Stockholm Stad. Tillståndet är gratis med en periodbetalning om 1100 kr/mån.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är mycket god och idag finns inga beslutade avgiftsförändringar. Föreningen sänkte under året avgiften för femte gången. I den låga avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband.
  Överlåtelseavgift tas ut av köparen med 2,5 % av prisbasbeloppet och pantsättningsavgift med 1 % av prisbasbeloppet.

  Föreningens hemsida

  www.lht3.se

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 663 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Hushållsel
  300 kr/månad
  Hemförsäkring
  200 kr/månad
  Summa driftskostnader
  500 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av
  Pantsättningsavgift
  455 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Områdesbeskrivning

  Här bor du nära badbryggor. Längs Västermalms Stand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad.

  I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt otroligt populära Ica Maxi med ett brett sortiment. Kommunikationerna i området är generösa. Tunnelbanans gröna och blå linje tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Kellgrensgatan 14

 • 75.0 kvm
 • 3 816 kr/månad
Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 96

 • 104.0 kvm
 • 5 417 kr/månad
 • 6 600 000 kr
Kungsängen, Upplands-Bro

Hjärtstensvägen 11

 • 69.0 kvm
 • 4 025 kr/månad
 • 2 345 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan