Wilhelm Kåges gata 5

Ljus & välplanerad 2:a i gemytligt läge.

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a i ett eftertraktat och gemytligt läge! I föreningen finns en härlig gemensam upphöjd innergård som en egen oas med planteringar och gröna ytor med möjlighet till en stilla fikapaus i solen. Här bor man bara en liten bit från vattnet där affärer och skolor finns i denna historiska miljö samt bredvid Gustavsbergs porslinsfabrik och dess världskända formgivare. De anrika industrikvarteren förvandlas till en ny expansiv stadsdel med lika mycket stadsliv som friluftsliv. Direktbussarna till Stockholm, Slussen och har hållplatser på Gustavsbergsvägen.

Pris:
2 150 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Wilhelm Kåges gata 5, Gustavsberg - Porslinskvarteren
Yta:
55.0 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
1 av 5
Avgift:
3 571 kr/månad (värme och vatten)

Välkommen på visning!

 • Söndag 23/09 kl 12:50 - 13:30
 • Måndag 24/09 kl 18:00 - 18:30

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Gemensam upphöjd innergård.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett.

  HALL

  Rymlig och central hall med ingång genom säkerhetsdörr. Avhängningsmöjlighet på kapphylla och goda förvaringsmöjligheter i garderob och ett städskåp.

  KÖK

  Stilrent och modernt kök från Ballingslöv med vita skåpsnickerier med takanslutning, stänkskydd i vitt kakel, spotlights under väggskåp samt bänk i grå laminat. Full maskinell utrustning med rostfria vitvaror från Cylinda; kyl/frys, inbyggnadsugn, mikro, induktionshäll samt integrerad diskmaskin. Rostfri fläkt från Franke. Rymlig och trivsam matplats invid fönsterpartiet.

  VARDAGSRUM

  Ljust och luftigt med plats för soffgrupp och bokhyllor.

  VÄDRINGSBALKONG

  Vädringsbalkong vid ett större fönsterparti som bjuder på mycket ljus till lägenheten.

  SOVRUM

  Mysigt sovrum med plats för säng, sängbord och förvaringsmöbel. Här finns två garderober och ett linneskåp.

  BAD/TVÄTT

  Helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Duschhörna med vägg i klarglas, wc, tvättställ med vit kommod samt komfortvärme i golv. Här finns egen tvättsektion med tvättmaskin och tumlare från Cylinda samt bänkskiva och förvaringsskåp ovan.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Gustavsbergs 1:491

  Objektstyp
  Lägenhet
  Adress

  Wilhelm Kåges gata 5

  Postnummer
  134 50
  Postort

  Gustavsberg

  Område

  Gustavsberg - Porslinskvarteren

  Boarea
  Ca ~55.0 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Domino

  Byggår

  2017

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  1 av 5
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,00893%

  Byggnaden

  Tillsammans med Brf Sailor har föreningen en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam gård med gräsytor, planteringar, boulplan, uteplatser och plats för cyklar. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa eller hiss, i samma byggnad finns också vagn- och cykelförråd. Brf Domino består av 111 bostadsrättslägenheter uppdelat i 1 bostadshus med adresser Willhelm Kåges gata 1-9.##

  #

  Brf Domino är en äkta förening som äger marken.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  -Garage -Innergård med gårdshus -Vagn- och cykelförråd -Källsorterings-/miljörum, sopkassuner

  P-PLATS

  I garage, som omfattar 64 p-platser under en innergård, för 750 kr/mån.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme. Vattenburet system med radiatorer. Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning med frånluftsvärmepump.

  TV/Internet

  TV, telefoni och internet från ComHem.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 571 kr/månad (värme och vatten)
  Kommentar till avgiften

  Varmvatten debiteras efter förbrukning.

  Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av säljaren
  Pantsättningsavgift
  455 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  De spännande porslinskvarteren vid Gustavsbergs hamn håller nu på att utvecklas till en levande stadsdel med 1 400 nya bostäder. Redan idag finns många butiker, mysiga caféer och restauranger i och allt inramas av en vacker, livfull hamn. Kommunens plan för att förädla hela området innebär bland annat att den gamla porslinsfabriken ska förvandlas till kulturhus och inrymma bibliotek, dans- och balettskola, porslinsmuséet och Gustavsbergs konsthall. En ny förskola byggs och ett lummigt parkstråk skapas för att binda samman området med Gustavsbergs centrum.

  Gustavsberg är i dag en populär ort att bosätta sig i för alla som vill bo nära skärgården men bara 20 min från Stockholms innerstad. Direktbussarna till Stockholm tar 20-25 minuter till Slussen och har hållplatser på Gustavsbergsvägen, alldeles intill området. Vid infarten till Gustavsberg finns Coop Forum och flera andra stora butiker, och köpkvarteret Värmdö Marknad ligger bara några minuter bort.

 • Dokument & Länkar

   • Allmänt

    BOENDEKOSTNADSKALKYL

    Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

    För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

    Boareabeskrivning

    Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

    Köparens rättigheter och skyldigheter

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

    Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

    Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

    Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

   Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

   Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

   Intresseanmälan

   Liknande bostäder till salu.

   • Låt oss värdera din bostad.

    Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

    Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

    Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

    Tack för ditt meddelande!

   • Låt oss söka efter ditt drömboende.

    Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

    Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

    Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

    Tack för ditt meddelande!

   Låt oss värdera din bostad.

   Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

   Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

   Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

   Tack för ditt meddelande!

   Intresseanmälan för

   Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

   Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

   Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

   Tack för ditt meddelande!

   Låt oss söka efter ditt drömboende.

   Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

   Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

   Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

   Tack för ditt meddelande!

   Fri värdering / Intresseanmälan