Warfvinges väg 18, vån 6

Kommande

Högt och privat läge med fri utsikt.

Varmt välkommen till denna otroligt fina gavellägenhet med högt läge och stort ljusinsläpp. Stor balkong i sydost, exklusiva materialval, insynsskyddat läge, snyggt kök med granitbänkskiva, nymålade väggar i behagliga kulörer som förhöjer trivseln och familjär planlösning. Här kan man njuta av soluppgångar och se när dagen vaknar upp. Två utgångar till den stora balkongen. Här är du omringad av service, restauranger, badbryggor, lekparker, förskolor och Lindhagens galleria med Ica Maxi mm och har stenkast till tunnelbanan. Riktigt bekvämt och trivsamt boende. Lediga p-platser i garaget finns. Välkommen!

Adress:
Warfvinges väg 18, vån 6, Kungsholmen
Yta:
78.5 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
6 av 15
Avgift:
4 525 kr/månad (värme, kabel-TV, Internet och kallvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse



Dela objekt


Njut av soluppgångar och fri utsikt.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Denna bostad är för dig som värdesätter trivsel och kvalitet. Med hög standard och ljusa, luftiga ytor känner du dig hemma redan när du stiger in genom dörren. Lägenheten har genomgående målade väggar, golv i vitlaserad ek och vitvaror från Siemens.

  Hall

  Inbjudande hall via säkerhetsdörr med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Ytterligare förvaring i garderob och städskåp. Snyggt målade fondväggar i grå intill entrén samt mörkblå kulör där avhängning av ytterkläder ges.

  Vardagsrum

  Ljust och luftigt vardagsrum med lättmöblerade ytor och härliga fönsterpartier som skänker bra ljus till lägenheten. Fri utsikt mellan husen. Här erbjuds plats för soffa, tv, matsalsbord och övrigt möblemang för den som önskas. Från rummet nås bostadens balkong.

  Balkong

  Underbar och väl tilltagen balkong i vinkel med plats för bord och stolar samt blommor och plantering. Solen med underbart läge i sydost.

  Kök

  Smakfullt och påkostat HTH-kök med öppen social planlösning till vardagsrummet. Vita skåpsluckor, bänkskiva + stänkskydd i granit, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ångugn samt kombinerad ugn/mikrougn, köksfläkt samt integrerad kyl och frys. Beige fondvägg som skänker värme och förhöjer det stilrena intrycket. Ett kök som inspirerar till matlagning och middagar med vänner!

  Master bedroom

  Rejält sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Gott om förvaring i walk-in closet och från rummet nås även bostadens balkong. Väggarna är vitmålade samt behaglig beige fondvägg.

  Förråd/Walk in closet

  I lägenheten ligger bostadens tillhörande förråd. En rymlig walk-in closet som ger plats för mycket förvaring. Möjlighet att hyra externt källarförråd finns.

  Sovrum 2

  Rogivande sovrum med plats för säng och tillhörande sängmöbel. Förvaring i garderob. Målade väggar i beige kulör.

  Badrum

  Exklusivt badrum med smakfulla materialval. Här finns handfat med svart kommod, upplyst spegel, duschhörna med takdusch och vägg i klarglas samt toalett. Egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare samt avlastningsbänk i vit laminat och väggskåp för extra förvaring. Golvvärme för extra komfort samt spotlights i tak. Här finns plats för badkar.

 • Parkering

  Föreningen disponerar över ett stort garage med 167 platser till en kostnad av 1450-1550kr/mån. Kostnad för MC/moped plats är 500kr/mån. Parkeringsplatser med laddbox för elbilsladdning finns, 1750 kr/mån. Lediga platser finns (2019-05-06).

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Gladan 8

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  2063

  Lgh.nmr. LM

  1603

  Adress

  Warfvinges väg 18, vån 6

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen

  Boarea
  78.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Onsdag 5 jun 2019
  Energiprestanda: 71 kWh/m2
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Gladan

  Bildades
  2013
  Byggår

  2015

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  6 av 15
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,552%

  Andelstal avgift

  0,55188%

  Byggnaden

  Brf Gladan är en förening med Sveriges största passivhus bestående av 2 huskroppar och omfattar totalt 187 lägenheter upplåtna med bostadsrätt fördelade på adresserna Kellgrensgatan 10 & Warfvinges väg 18. Utöver detta har föreningen även 3 lokaler för uthyrning (Restaurang Nurres Café, förskola Pysslingen och barnbutiken Babyproffsen) samt 167 parkeringsplatser i garageplan. Huset ligger nära en av Stockholms högsta punkter, så dessa två torn syns vida omkring som en del av Stockholms silhuett. I fasaden är balkongerna anslående med räcken i mässing. I fastighetens gemensamma utrymmen finns ett avancerat säkerhetssystem med kameraövervakning, lås och larm.

  Energisnålt passivhus

  Huset är det största bostadshuset hittills i Sverige som klarar kraven för energisnåla så kallade passivhus. Det moderna uppvärmningssystemet gör att lägenheten slipper element, vilket gör det lättare att möblera. Huvudsakligen sker uppvärmningen av lägenheterna genom luftkanaler i betongen mellan våningsplanen samtidigt samt att värme återvinns i både ventilations- och avloppssystem. Även garaget värms upp genom att värmen från parkerade bilar återanvänds. Detta innebär att bostadsrättsföreningen har låga kostnader för uppvärmning.

  Avgift/avgiftsförändringar

  Finns inga beslutade avgiftsförändringar för 2019.
  Föreningens ekonomi är god och styrelsen arbetar med att lägga grund för en stabil ekonomi även framåt. Då föreningen har en god likviditet har extraamorteringar utöver de villkorade amorteringarna genomförts varje år sedan föreningens bildande. 2016 gjordes en extra amortering om ungefär 3,4 miljoner kronor (mkr), år 2017 om 2,5 mkr och 2018 genomfördes en extra amortering på 7,8 mkr. Beslut gällande detta fattas löpande.

  El & vatten

  Kallvatten ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet är försedd med mätning av varmvatten och el och debiteras bostadsinnehavaren efter verklig förbrukning.

  Övrigt

  • Föreningen är upplåten med tomträtt, fast avgäld till 2022-12-31.
  • Juridisk person godkännes ej.

  Övriga utrymmen

  • Städrum
  • Cykel- och barnvagnsförråd
  • Miljörum
  • De boende får en gemensam nedre gård samt en gemensam terrass på det nedre taket mellan de två tornen
  • Garage
  • Externa förråd finns att hyra mot avgift, separat kö

  TV/Internet

  Lägenheterna är anslutna till fiber via Bredbandsbolaget som är leverantör de fem första åren. Triple-play uttag finns i samtliga rum. Bredband 100mbits samt TV "Must carrykanaler" ingår i månadsavgiften.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 525 kr/månad (värme, kabel-TV, Internet och kallvatten)
  Hushållsel
  200 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  350 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av säljaren

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Tunnelbanestation och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  NÄRSERVICE

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm.

  KOMMUNIKATION

  Genom det geografiska läget med T-banan på gångavstånd, busstrafik med linje 59, 56 och blå buss 50 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Stenkast till tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och tunnelbanans gröna linjen finns en kort promenad bort på Thorildsplan eller Kristineberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hägersten - Telefonplan

Radiusbacken 39

 • 38 kvm
 • 2 533 kr/månad
 • 2 950 000 kr
Högdalen

Rangstagatan 18, vån 11

 • 66 kvm
 • 3 834 kr/månad
 • 3 295 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan