Warfvinges väg 15, vån 5

Njut av eftermiddags- och kvällssol på balkongen.

Underbar 2 (möjlig mini-3:a) i toppskick med stor balkong mot gården i väst. Bostaden har allt att erbjuda så som fantastiska fönsterpartier från golv till tak, bra förvaring samt öppna sociala ytor. Redan när du kliver över tröskeln möts du av det härliga ljusinsläppet och den moderna interiören vilket ger bostaden en trivsam atmosfär. Externt förråd i källaren. Centralt och lugnt läge med tunnelbana ett stenkast bort. Här är du omringad av service, restauranger, badbryggor och Lindhagens galleria med Ica Maxi, systembolag mm. Klimatsmart och trevlig förening med elbilpool och lediga garageplatser i källarplan.

Välkommen att anmäla intresse!

INFO MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET: Vi erbjuder privata visningar för att undvika visningar med väldigt mycket folk. Om du är sjuk och inte kan komma erbjuder vi även filmer eller samtal via videosamtal. Anmäl intresse och boka tid med mäklare.

Pris:
3 700 000 kr (Accepterat pris)
 • Bud: 3 700 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  3 700 000 kr 2 Aktiv tor 23 apr 19:01
Adress:
Warfvinges väg 15, vån 5, Kungsholmen - Hornsbergs Strand
Yta:
46 kvm
Trappor:
5 av 9
Avgift:
2 062 kr/månad (värme och vatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Högt läge och balkong mot gård i väst.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Stort masterbed med plats för dubbelsäng även med gavel mot väggen.

Rummet kan delas av för att få klädkammare/arbetsrum.

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående ekparkettgolv, vitmålade väggar och har gårdsläge.

  Hall

  Inbjudande hall där man direkt möts att lägenhetens fantastiska planlösning och vardagsrummet panoramafönster. Fondvägg med tegelimiterad tapet. Ingång via säkerhetsdörr och plats för avhängning av ytterkläder och skor.

  Badrum

  Stilrent med helkaklat i vitt och ljusgrått klinker med golvvärme. Badkar, wc, handfat med kommod och spegel ovan samt spotlights i taket. Egen tvättsektion med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk (vit laminat) och väggskåp ovan.

  Kök

  Socialt med öppen planlösning till vardagsrummet och rymlig matplats. Vita skåpsluckor (Myresjökök), grå bänkskiva (laminat), vitt kakel, induktionshäll samt rostfria vitvaror: inbyggnadsugn(varmluft), micro och kyl/frys. Köket är utrustat med avfallskvarn och fläkt i rostfritt utförande. Ett kök som inspirerar till matlagning och middagar med vänner!

  Vardagsrum

  Ljust och luftigt med panoramafönster och utgång till balkongen via dubbeldörrar i glas. Här finns plats för soffa, tv och vardagsrumsbord.

  Balkong

  Stor (7 kvm) balkong med plats för bord och stolar, grill samt blommor och plantering. Lugnt gårdsläge och kvällssol.

  Sovrum

  Med två ingångar via skjutdörrar från vardagsrummet, och plats för dubbelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderob. Även sovrummet har stora fönster från golv till tak med lugnt gårdsläge. Rummet kan lätt delas av för att få antingen en barnkammare eller arbetsrum alternativt en walk-in-closet.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Välmågan 7

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  A1502

  Lgh.nmr. LM

  1502

  Adress

  Warfvinges väg 15, vån 5

  Postnummer
  112 51
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen - Hornsbergs Strand

  Boarea
  46 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 17 apr 2014
  Energiprestanda: 43 kWh/m2
  Energiklass: A

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Västermalms Atrium

  Byggår

  2013-2015

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  5 av 9
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,411% och 0,444%

  Andelstal kommentar

  Lägenheten har 2 andelstal enligt ekonomisk plan. Andelstal 1: 0,411% Andelstal 2: 0,444%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Västermalms Atrium är en ny bostadsrättsförening som registrerades 2012 och stod inflyttningsklar 2014. Föreningen omfattar 165 st bostadsrättslägenheter, 3 lokaler för uthyrning samt ett garage.

  Gemensamma utrymmen

  • Cykelrum
  • Barnvagnsrum
  • Rullstolsförråd
  • Innergård med lekplats

  Föreningens lokaler

  • Frisörsalong
  • Kemtvätt
  • Förskolan Pysslingen

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd i anslutning till hiss. Möjlighet att hyra stort extraförråd för 600kr/mån.

  Garage

  Till fastigheten hör garage som är placerat under husen, består av 79 st bilplatser och 5 MC-platser. 20 st av bilplatserna är utrustade med laddboxar. Pris för bilplats är f n 1 800 kr/månad med tillägg av 200 kr/månad för de med laddbox. Pris för MC-plats är f n 500 kr/månad. Det finns även en medlemspoolbil (elbil), bokning via app. Handikapp parkering (större plats) kostar 2 000 kr/månad. Samtliga garagehyror höjs med 2 % i april 2020. För att hyra plats kontakta styrelsens kassör Per Aspegren på perfredrik.aspegren@gmail.com

  El

  Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt el-abonnemang som debiteras bostadsrättsinnehavarna efter en schablon och avräknas efter verklig förbrukning.

  Tomträtt

  Nej. Föreningen äger marken.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme

  TV/Internet

  TV och Bredband (100mbit/s) leveraras av Ownit. Möjlighet att få 1000 mbit/s finns att få mot extra kostnad.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 062 kr/månad (värme och vatten)
  Beskrivning mån.avg.

  Obligatoriska tillägg: El 340 kr och Tv/Internet 220 kr. I avgiften ingår värme upp till 21 grader.

  Hemförsäkring
  170 kr/månad
  Summa driftskostnader
  170 kr/månad
  Personer i hushållet
  1
  Överlåtelseavgift
  1 183 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  473 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Även två tunnelbanestationer och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  Närservice

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm.

  Kommunikation

  Genom det geografiska läget med T-banan på gångavstånd, busstrafik med linje 49 till Fridhemsplan och linje 56 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och gröna linjen i Thorildsplan.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hornsbergs Stand

Pär Lagerkvists gata 18, vån 3

 • 86 kvm
 • 3 RoK
 • 3 169 kr/månad
 • 6 195 000 kr
Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Warfvinges väg 15

 • 86 kvm
 • 4 RoK
 • 3 228 kr/månad
Kungsholmen- Hornsbergs Strand

Lindhagensterassen 19, 10tr

 • 39 kvm
 • 1,5 RoK
 • 2 995 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan