Warfvinges väg 15, 3tr

Stor solig balkong mot gård och panoramafönster.

Med ett bra läge i huset finner ni denna lyxiga och moderna 3:a (möjlig 4:a) med panoramafönster, stor solig balkong mot gården, vädringsbalkong och stenkast till tunnelbana. Trivsamma ytor, stilrent kök med öppen planlösning till vardagsrummet, ljusmålade väggar i behagliga färger som grå och beige, egen tvättsektion i badrummet, bra förvaring samt externt förråd i källaren. Här är du omringad av service, restauranger, badbryggor och Lindhagens galleria med Ica Maxi, systembolag mm. Klimatsmart och trevlig förening med elbilpool och lediga garageplatser i källarplan. Välkommen på visning!

INFO MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET: Vi erbjuder privata visningar för att undvika visningar med väldigt mycket folk. Om du är sjuk och inte kan komma erbjuder vi även filmer eller samtal via videosamtal. Anmäl intresse och boka tid med mäklare.

Pris:
5 750 000 kr (Pris)
Adress:
Warfvinges väg 15, 3tr, Kungsholmen - Hornsbergs Strand
Yta:
86 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
3 av 9
Avgift:
3 228 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Modern interiör och balkong mot gård med kvällssol.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med bra förvaring bakom garderober med skjutdörrar. Snygg beige fondvägg med avhängningsmöjligheter. Här möts man direkt av lägenhetens snygga interiör och luftiga ytor.

  Lägenheten har genomgående ekgolv och ljusmålade väggar.

  Masterbed

  Rogivande sovrum som erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Här erbjuds även gott om förvaring i rejäl garderob med skjutdörrar. Vädringsbalkong.

  Sovrum 2

  Mysigt sovrum med plats för större säng. Här finns även plats för ytterligare garderober för den som önskar. Målade väggar i harmonisk grön kulör.

  Badrum

  Stilrent badrum med vitkaklade väggar och grå klinker med behaglig komfortvärme. I badrummet finns duschhörna, handdukstork, vägghängd WC, handfat med kommod samt spegelskåp. Här finns även tvättsektion med tvättmaskin och tumlare samt avlastningsbänk med skåp för förvaring ovan. Infällda spotlight i tak och skåp.

  Vardagsrum

  Stort och härligt vardagsrum med öppen och trivsam atmosfär. Fantastiska fönsterpartier från golv till tak ger bra ljus till lägenheten. Öppen planlösning mot kök. Rummet erbjuder plats för soffgrupp, tv- möbler samt matplats för större sällskap. Ljusbeige kulör på väggarna.

  Kök

  Smakfullt Myresjökök med fina materialval. Bra förvaring bakom vita handtagslösa skåpsluckor. Goda arbetsytor på svarta bänkskivor (laminat) som lyses upp av infällda spotlights i skåpen ovan. Köket är utrustat med induktionshäll, kyl, frys, ugn, mikro och, diskmaskin.

  Balkong

  Från vardagsrummet nås bostadens härliga balkong som vetter mot innergården med underbar kvällssol! Här finns plats för sittgrupp, egen plantering och grillmöjligheter.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Välmågan 7

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  A1301

  Lgh.nmr. LM

  1301

  Adress

  Warfvinges väg 15, 3tr

  Postnummer
  112 51
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen - Hornsbergs Strand

  Boarea
  86 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 17 apr 2014
  Energiprestanda: 43 kWh/m2
  Energiklass: A

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Västermalms Atrium

  Byggår

  2013-2015

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  3 av 9
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,689%

  Andelstal avgift

  0,68627%

  Andelstal kommentar

  Lägenheten har 2 andelstal enligt ekonomisk plan. Andelstal 1: 0,689% Andelstal 2: 0,667%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Västermalms Atrium är en ny bostadsrättsförening som registrerades 2012 och stod inflyttningsklar 2014. Föreningen omfattar 165 st bostadsrättslägenheter, 3 lokaler för uthyrning samt ett garage.

  Gemensamma utrymmen

  • Cykelrum
  • Barnvagnsrum
  • Rullstolsförråd
  • Innergård med lekplats

  Föreningens lokaler

  • Frisörsalong
  • Kemtvätt
  • Förskolan Pysslingen

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd i anslutning till hiss

  Garage

  Föreningen har ca 80 garageplatser.
  Kostnaden för dessa är:

  Vanlig parkering 1 800 kr/månad
  Handikapp parkering (större plats) 2 000 kr/månad

  El

  Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt el-abonnemang som debiteras bostadsrättsinnehavarna efter en schablon och avräknas efter verklig förbrukning.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är god och föreningen sänkte nyligen månadsavgiften (oktober 2015). Det finns inga planerade avgiftshöjningar.

  Tomträtt

  Nej. Föreningen äger marken.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme

  TV/Internet

  TV och Bredband (100mbit/s) leveraras av Ownit. Möjlighet att få 1000 mbit/s finns att få mot extra kostnad.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 228 kr/månad (värme)
  Kommentar till avgiften

  Obligatoriska tillägg om el 765 kr och Tv/bredband 220 kr. I avgiften ingår värme upp till 21 grader.

  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  150 kr/månad
  Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  443 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Även två tunnelbanestationer och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  Närservice

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm.

  Kommunikation

  Genom det geografiska läget med T-banan på gångavstånd, busstrafik med linje 49 till Fridhemsplan och linje 56 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och gröna linjen i Thorildsplan.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Kungsholmen

Lindhagensterrassen 9, vån 7

 • 39 kvm
 • 1 843 kr/månad
 • 2 995 000 kr
Nästa visning: Måndag 13 apr
Välplanerad 3:a med solig balkong
Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Kellgrensgatan 14

 • 75 kvm
 • 3 816 kr/månad
 • 4 995 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan