Warfvinges väg 15

Otroligt välplanerad 3:a mot föreningens lugna innergård.

Varmt välkommen till denna otroligt välplanerade 3:a med stora öppna sällskapsytor, rymlig balkong och två bra sovrum. Föreningen är välskött och har mycket god ekonomi. I direkt närhet till bostaden når ni den blå tunnelbanan från Stadshagen eller gröna tunnelbanan från Thorildsplan. I området finns flertalet förskolor, trendiga restauranger och välsorterade Ica Maxi.

Adress:
Warfvinges väg 15, Hornsbergs Strand
Yta:
86 kvm
Rum:
3 RoK
Avgift:
3 495 kr/månad (vatten)

Välkommen på visning!

 • Kontakta mäklaren för visning

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Matplats med plats för 6-8 personer

Trendigt kök

Stilfullt kök från HTH

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Öppet och ljust

Plats för ordentligt matbord

Rymliga ytor

Rogivande sovrum

Vy från sovrumsbalkongen

Lyxigt badrum

Perfekt gästrum, barnrum eller kontor

Plats för skrivbord

Balkong från vardagsrum

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Stor och rymlig hall med gott om förvaring i platsbyggd skjutdörrsgarderob. Väggarna är genomgående i bostaden målade i en ljusgrå ton och golvet är en vacker mattlackad 3-stavs ekparkett.

  Vardagsrum

  Ljuvliga och generösa sällskapsytor med plats för en ordentlig soffa, soffbord och TV-möbel. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong.

  Balkong från vardagsrum

  Plats för loungemöbel eller bord och stolar för den som önskar. Här kan ni njuta av ljumma sommarkvällar i ostört läge med utsikt över föreningens lugna innergård.

  Kök

  Väldisponerat kök från HTH fullt utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt samt fullstort kylskåp och frys. Ovan den svarta bänkskivan finner ni ett vitt kakel och bakom vita luckor, gott om förvaring i flertalet skåp. Spotlights under överskåpen ger ett bra arbetsljus.

  Sovrum 1

  Detta rum kan med fördel användas som gästrum, barnrum eller kontor. Plats för 120 cm säng samt sängbord och skrivbord.

  Sovrum 2

  Plats för en ordentlig dubbelsäng, sängbord samt spjälsäng. Detta rum bjuder på en hel garderobsvägg med lyxig förvaring från golv till tak.

  Balkong från sovrum

  Denna balkong rymmer bord och stol och passar utmärkt som vädringsbalkong.

  Badrum

  Lyxigt badrum utrustat med spotlights i tak samt golvvärme. Väggarna är klädda med vitt kakel och golvet ett grått klinker. Ni finner här tvättmaskin och torktumlare och ovan dessa en praktisk bänk samt överskåp för linne och handdukar.

  Arbetsplats

  Del av hallen passar utmärkt som arbetsplats för den som ibland arbetar hemma.

  Till bostaden hör ett förråd om ca 3 kvm

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Lgh.nmr

  1001

  Adress

  Warfvinges väg 15

  Postnummer
  112 51
  Postort

  Stockholm

  Distrikt

  Kungsholmen

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  86 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Antal sovrum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Måndag 26 nov 2018
  Energiprestanda: 78 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Västermalms Atrium

  Byggår

  2015

  Hiss
  Ja
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Västermalms Atrium är en ny bostadsrättsförening som registrerades 2012 och stod inflyttningsklar 2014. Föreningen omfattar 165 st bostadsrättslägenheter, 3 lokaler för uthyrning samt ett garage.

  Gemensamma utrymmen

  • Cykelrum
  • Barnvagnsrum
  • Rullstolsförråd
  • Innergård med lekplats

  Föreningens lokaler

  • Frisörsalong
  • Kemtvätt
  • Förskolan Pysslingen

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd i anslutning till hiss.

  Garage

  Till fastigheten hör garage som är placerat under husen, består av 79 st bilplatser och 5 MCplatser. Vid årsskiftet 2017/18 kommer 20 st av bilplatserna att vara utrustade med laddboxar. Pris för bilplats är f n 1 800 kr/månad med tillägg av 200 kr/månad för de med laddbox. Pris för MC-plats är f n 500 kr/månad. Finns fn lediga platser.

  El

  Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt el-abonnemang som debiteras bostadsrättsinnehavarna efter en schablon och avräknas efter verklig förbrukning.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är god och föreningen sänkte månadsavgiften (oktober 2015). Det finns inga planerade avgiftshöjningar.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 495 kr/månad (vatten)
  Kommentar till avgiften

  Obligatoriska tillägg om 667kr/mån (el 447 kr och Tv/bredband 220 kr)

  Hushållsel
  447 kr/månad
  Hemförsäkring
  200 kr/månad
  Bostadsrättstillägg
  50 kr/månad
  Summa driftskostnader
  697 kr/månad
  Personer i hushållet
  3
  Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  445 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Områdesbeskrivning

  Här bor du nära badbryggor i direkt sjöläge med utsikt över vackra Ulvsundasjön. Längs Västermalms Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad.

  I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagensgallerian bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt otroligt populära Ica Maxi med ett brett sortiment. Kommunikationerna i området är generösa. Tunnelbanans gröna och blå linje tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

  Kommunikation

  Genom det geografiska läget med T-banan på gångavstånd, busstrafik med linje 65, 56 och blå buss 50 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Stenkast till tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och tunnelbanans gröna linjen finns en kort promenad bort på Thorildsplan eller Kristineberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10

 • 54.5 kvm
 • 3 404 kr/månad
 • 2 725 000 kr
Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10, vån 4

 • 55 kvm
 • 3 428 kr/månad
 • 2 855 000 kr
Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 17

 • 61 kvm
 • 3 318 kr/månad
 • 4 150 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan