Lustgårdsgatan 4, Vån 6

Välplanerad 3:a i omtyckt förening. Här erbjuds öppna sociala ytor, två bra sovrum mot föreningens innergård samt rymlig balkong med grillmöjligheter. Bostaden ligger högt belägen med generösa fönsterpartier som skänker bra ljus till lägenheten. Förening med mycket god ekonomi samt garage, tvättstuga, övernattningslägenhet och separat källarförråd för medlemmarna. Attraktiv bostad med närhet till kommunikationer, restauranger, caféer, butiker, gym, lekparker och mycket annat.

Pris:
5 490 000 kr (Pris)
Adress:
Lustgårdsgatan 4, Vån 6, Hornsbergs Strand
Yta:
81 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
6 av 7
Avgift:
4 016 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Bostaden erbjuder öppna sociala ytor

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall med avhängning på hatthylla. Väggar är vitmålade och på golvet ligger ett praktiskt klinker som sedan över går till en ekparkett som sträcker sig över resten av lägenheten.

  VARDAGSRUM

  Fantastiskt vardagsrum med öppna sociala ytor och härliga fönsterpartier som skänker bra ljus till lägenheten. Rummet erbjuder plats för flexibel möblering med plats för större soffgrupp, tv-möbel, bokhyllor och övrigt möblemang om så önskas. Öppen planlösning mot kök.

  KÖK

  Stilrent kök från Marbodal med vita skåpsluckor och goda arbetsytor på mörk bänkskiva i kvartskomposit. Ovan den upplysta bänkskivan sitter ett snyggt vitt kakel. Köket är utrustat med spishäll, varmluftsugn, mikro, diskmaskin, extra stor diskho, spiskåpa, samt kyl/frys. Trevligt utrymme för matplats intill fönster.

  BADRUM

  Rymligt badrum med vita kaklade väggar samt mörkt klinkergolv med behaglig komfortvärme. I badrummet finns dusch, wc-stol, handfat med kommod samt upplyst spegelskåp. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk och skåp för förvaring ovan.

  SOVRUM 1

  Väl tilltaget sovrum mot föreningens innergård. Rummet erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbel. Förvaring i inredd garderob (Elfa) med skjutdörrar. Från rummet nås bostadens härliga balkong.

  SOVRUM 2

  Rogivande sovrum mot föreningens innergård. Här erbjuds plats för större säng och förvaring i inredd garderob med skjutdörrar.

  BALKONG

  Trevlig balkong mot föreningens lugna innergård. Här erbjuds gott om plats för bord och stolar.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Välmågan 3

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  6071

  Lgh.nmr. LM

  1501

  Adress

  Lustgårdsgatan 4, Vån 6

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  81 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Måndag 14 okt 2013
  Energiprestanda: 82 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Lindhagens Backe

  Byggår

  2011

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  6 av 7
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,8692

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Lindhagens backe är en äkta förening med 128 lägenheter där samtliga är upprättade med bostadsrätt. Huset uppfördes av JM och Kvarteret/bostadshuset har 8 - 6 våningsplan ovan mark samt 2 underliggande garageplan med 78 parkeringsplatser och förråds-utrymmen. Föreningen bildades 2008 och huset stod klart för inflytt 2011-2012.

  Gemensamma utrymmen

  • Tvättstuga
  • Övernattningslägenhet (en dubbelsäng, bäddsoffa för två personer, trinettkök med husgeråd, matbord, dusch och wc - 300 kr/dygn)
  • Gemensam innergård
  • Två varmgarage (lättillgängliga nära hissen)
  • Miljörum (bl.a. matavfall, glas, papper, kartong, plast, metall, elektronik och mindre grovsopor)
  • Källarförråd
  • Cykelrum
  • Barnvagnsrum (lättillgängligt nära hissen)

  TV/Internet

  Tripel Play via Telia. IP-telefoni, TV Basutbud "lagom" (ca 22 st kanaler) och Internethastighet är 100Mbit/100 ingår i avgiften.

  Parkering

  I föreningens fastighet finns 78 parkeringsplatser, varav 10 platser har laddstolpe, samt 13 MC-platser i underliggande garage. Garageplatserna kostar 1.200:- alt 1.500:- beroende på platsens tillgänglighet samt 2.000:- för plats med laddstolpe. Platserna administreras av Stockholm Stads Parkering , separat kö.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är mycket god och idag finns inga planerade avgiftsförändringar. I juli 2015 sänktes avgifterna med 10 %. Överlåtelseavgift tas ut av köparen med 2,5 % av prisbasbeloppet och pantsättningsavgift med 1 % av prisbasbeloppet.

  Området snabbfakta

  150 m till Stadshagaen T-bana
  200 m till Stadshagens Idrottsplats
  300 m till matbutik (ICA Maxi)
  300 m till gym (SATS och Friskis & Svettis)
  400 m till vatten (Mälaren)
  400 m till Kristinebergs Idrottsplats

  Föreningens hemsida

  http://www.lindhagensbacke.se

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 016 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Hushållsel
  300 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  450 kr/månad

  Observera att uppgifterna är uppskattade och kan variera.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  NÄRSERVICE

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm. Flertalet gym som SATS, Puls & Träning, Nordic Wellness, Friskis & Svettis inom bekvämt promenadavstånd. Många mysiga och trendiga restauranger erbjuds längs med Hornsbergs strandpromenad.

  KOMMUNIKATION

  Goda kommunikationer med både T-banans gröna linje (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) inom kort promenadavstånd. Busstrafik med linje 61, 59, 56 och blå buss 50 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 17

 • 62 kvm
 • 3 365 kr/månad
 • 3 900 000 kr
Nästa visning: Tisdag 19 feb 18:00
Topprenoverad hörnfemma.
Nacka - Älta

Oxelvägen 43

 • 91 kvm
 • 5 519 kr/månad
 • 2 795 000 kr
Ursvik - Sundbyberg

Forskningsringen 56, 1tr

 • 40 kvm
 • 2 500 kr/månad
 • 2 295 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan