Vistabergs allé 3E

Äkta radhuskänsla med egen ingång.

Unik lägenhet i två plan med radhuskänsla och egen ingång med hiss, belägen i ett hus byggt 2013. Stor terrass med bästa solläge i sydväst, stora fönster med ett underbart ljusinsläpp och social planlösning som bjuder till middagar och mingel. Två bra badrum, varav ena med en separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Kort och gott - ett drömboende! Till bostaden ingår egen p-plats med elstolpe samt gästparkering. Stabil förening som går med överskott, en sänkning av avgifterna diskuteras. Mycket lugnt och barnvänligt område nära grönområden och en kvarts promenad från Huddinge Centrum. Måste ses!

Pris:
3 795 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Vistabergs allé 3E, Vistaberg
Yta:
138.9 kvm
Rum:
5 RoK
Trappor:
2 av 2
Avgift:
7 046 kr/månad

Välkommen på visning!

 • Söndag 31/03 kl 11:00 - 11:45
 • Måndag 1/04 kl 17:00 - 17:30

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Äkta radhuskänsla med egen ingång.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Familjevänlig bostad med egen entréingång och hiss för högsta komfort.

  ENTRÉ;

  HALL

  Välkomnande och rymlig hall genom säkerhetsdörr med ett stilrent och praktiskt klinkergolv i grått och ljusa väggar. Gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor i b la en gedigen skjutdörrsgarderob samt i klädkammare under trapp.

  KÖK

  Stilrent vitt kök med bra förvaring bakom fina spegelskåpsluckor. Goda arbetsytor på bänkskivorna i laminat med vitt kakel och spotlights ovan. Dubbla underlimmade diskhoar med modern blandare. Full maskinell utrustning med vita vitvaror, kyl&frys side by side, diskmaskin, glaskeramikhäll, spisfläkt, inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro. Extra arbetsyta och förvaring på tillbyggd arbetsbänk och underskåp. Plats finns för matplats invid fönster med fönsterbänkar i kalksten. Ljusa väggar och det enhetliga ekparkettgolvet.

  VARDAGSRUM

  Luftigt och ljust vardagsrum med samma enhetliga ekparkettgolv och ljusa väggar. Rummet får ett fantastiskt ljusinsläpp från de fina panoramafönsterna som vetter ut mot terrassen. Här erbjuds plats för flexibel möblering med soffa, tv-bänk och övrigt möblemang om så önskas.

  BADRUM

  Sobert badrum med klinkergolv i grått med reglerbar golvvärme och vitkaklade väggar. Badkar, handdukstork, kommod och spegelskåp med belysning.

  FÖRRÅD

  Rymligt förråd under trappan.

  ÖVRE PLAN;

  ALLRUM

  Luftigt och mysigt allrum med heltäckningsmatta på golvet och vit- samt gråmålade väggar. Rummet kan med fördel användas som tv-rum, kontor eller ett extra sovrum.

  MASTER BEDROOM

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Enhetligt ekparkettgolv och målade väggar.

  SOVRUM 2

  Plats finns för säng, sängbord, skrivbord och klädförvaring. Enhetligt ekgolv och målade väggar.

  SOVRUM 3

  Plats finns för säng, sängbord, skrivbord och klädförvaring. Enhetligt ekgolv och målade väggar.

  BADRUM

  Stort härligt badrum med ett stilrent grått klinkergolv med reglerbar golvvärme och vitkaklade väggar. Duschhörna med vikbara glasdörrar, kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk och skåp ovan.

  FÖRRÅD

  Till bostaden hör ett uteförråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Pergolan 3

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  3E

  Adress

  Vistabergs allé 3E

  Postnummer
  141 68
  Postort

  Huddinge

  Område

  Vistaberg

  Boarea
  138.9 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  5
  Antal sovrum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Måndag 1 aug 2016
  Energiprestanda: 118 kWh/m2
  Energiklass: E

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Pergolan 2

  Bildades
  2010
  Byggår

  2012

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 2
  Inre rep.fond
  Andelstal

  2,94%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  BRF Pergolan 2 är en äkta bostadsrättsförening med 45 lägenheter och radhus uppdelade på nio byggnader runt en barnvänlig innergård. Föreningen bildades 2010 och byggnationen stod klar under 2013.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  Här finns en populär och uppskattad lekplats.

  VÄRME/VENTILATION

  FTX-aggregat
  Fjärrvärme

  KOMMANDE UNDERHÅLL

  Inget större underhåll planerat. Under 2019 ligger OVK samt underhållande rör- och brunnspolning planerade.

  P-PLATS

  En parkeringsplats med motorvärmare (exkl. kostnad för el) ingår i avgiften. För ytterligare parkeringsplats är det separat kö, kontakta styrelsen. Även flera besöksparkeringar finns i föreningen liksom utmed gatorna omkring, gratis p-platser med p-skiva.

  TV/INTERNET

  I alla bostäder finns fiber tv, IP-telefoni och bredband indraget via Telia. Var och en tecknar sedan abonnemang med Telia.

  FÖRRÅD

  Till bostaden disponeras ett uteförråd.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  7 046 kr/månad
  Kommentar till avgiften

  I avgiften ingår vattenburen fjärrvärme, VA samt egen p-plats med elstolpe (exkl el).

  Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  455 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  VISTABERG
  Mycket lugnt och barnvänligt område nära grönområden och ca 15-20 min promenad från Huddinge Centrum. Cykelavstånd till sjön Gömmaren, Gömmarens naturreservat, Huddinge centrum, Flottsbro friluftsområde med bl.a. badplats och skidbacke samt Huddinge sjukhus.

  Skolor och barnomsorg
  Skola och förskola finns dels i Vistabergs trädgårdsstad, Vistaskolan åk F-9 samt i Fullersta med Stenmoskolan åk F-3 samt Källbrinksskolan åk F-9. I Glömsta finns även Skapaskolan, en privat friskola med åk F-3. Ny skola finns i Kästa som stod klar 2015 samt en ny skola i Glömsta, Bergaskolan som ska stå klar hösten 2016. Runt Huddinge centrum finns fler skolor samt även flera gymnasier. I området finns också flera förskolor. I en radie av 1 km ligger det 11 st förskolor.

  Kommunikation
  Bussar mellan Huddinge centrum och Vistaberg trädgårdsstad, linje 714 trafikerar med kvarstrafik under rusningstid. Vissa turer går också till Flottsbro friluftsområde från Vistaberg via Glömsta, (Vistabergs Allé, Talldalsvägen, Gustav Adolfsvägen och Glömstavägen.) Busshållplats finns också utmed Glömstavägen mot Huddinge C, Huddinge sjukhus, Masmo, Kungens Kurva och Skärholmen C (bl.a. buss 740).

  Natur och fritid
  Gömmarens naturreservat angränsar till Vistaberg. Många stigar, elljusspår, markerade leder och liknande går genom området och förhöjer tillgängligheten. Allt detta gör att området är mycket välbesökt både under dag- och kvällstid. På cykelavstånd ligger sjön Gömmaren, med vandringsleder runt och omkring sjön. Sportfiske erbjuds genom fiske efter inplanterad fisk, som exempelvis regnbåge. Källbrinks IP ligger nära med bl.a. friidrottsarena, fotbollplaner, rugbyplan, tennishall mm. Mellan Källbrinks IP och Vistaberg ligger också motionsspår och ca 1,9 km långt elljusspår. Cykelväg finns genom reservatet till Kungens Kurva. Flottsbro ligger ca 10 min bilväg från Vistaberg. Här finns tre skidbackar med liftsystem, spår för långfärdsskidor samt badplats, kanotuthyrning och servering. Cirka 6 km cykelväg till Kungens Kurva med bl.a. bio.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Söndag 24 mar 11:30
Minutiöst renoverad drömfyra.
Nacka, Saltsjö-Boo

Ängsbacken 4

 • 80.1 kvm
 • 6 012 kr/månad
 • 2 495 000 kr
Nästa visning: Söndag 24 mar 11:30
20-talspärla med högt läge i toppskick.
Vasastan - Birkastan

Rörstrandsgatan 15, 5tr

 • 28 kvm
 • 1 678 kr/månad
 • 2 795 000 kr
Huddinge

Lackerargränd 3, vån 4

 • 73 kvm
 • 4 071 kr/månad
 • 3 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan