Virkesvägen 9E

Egen uteplats mot den mysiga innergården.

Mysig 2:a om 47,5 kvm med egen uteplats om 16,5 kvm. Perfekt planerad med stort sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning och stort badrum med egen tvättsektion. Här bor man med ett lugnt läge nära Hammarby sjö, bra service och atmosfär utanför porten samt stenkast till Söders puls. Bra förvaring i lägenheten samt extra förråd i källaren. Riktigt bekvämt boende och alla fördelar som nyproduktion erbjuder med garantier på vitvarorna osv. Välkommen till Brf Heliosparken 1!

Lägenheten säljs på ritning och kan således inte visas. Tillträde 2019-12-04

Läs mer och se bilder här
Film Heliosparkens läge

Pris:
3 395 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Virkesvägen 9E, Hammarby Sjöstad
Yta:
47.5 kvm
Rum:
2 RoK
Avgift:
2 727 kr/månad (värme, varmvatten och kallvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse


Dela objekt


Lungt och trivsamt läge med egen uteplats.

Bild lånad av Skanska

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och på golvet ligger en mattlackad eklamellparkett.

  Hall

  Inbjudande hall genom säkerhetsdörr med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor i skjutdörrsgarderob med spegeldörr. Städskåp.

  Badrum

  Badrummet helkaklas med vita matta kakelplattor och på golvet läggs mörkgrått klinker. Här finns duschhörna med duschvägg i klarglas, wc, vitt tvättställ med vit kommod och spegelskåp och belysning. Här finns en separat tvättsektion med kombitvättmaskin från Siemens med grått väggskåp ovan grå laminatbänkskiva. Komfortgolvvärme och inredning från skåpsinredning från Vedum.

  Sovrum

  Harmoniskt sovrum med plats för säng, sängbord och annan valfri möbel. Förvaring i garderob och linneskåp.

  Kök

  Modernt kök i vitt från Marbodal med förvaring bakom släta, vitmålade luckor. Mörk laminatbänkskiva, underlimmad diskho och kakel i vitt. Öppen planlösning till vardagsrummet vilket lämpar sig väl för mingel och sociala tillställningar. Köket är rustat med rostfri vitvaror från Siemens som kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro samt integrerad diskmaskin. Clean Air fläkt med rostfri grepplist.

  Vardagsrum

  Trivsamt och lättmöblerat vardagsrum. Plats för såväl soffgrupp som matsalsbord. Rummet får stort fönsterparti och lugnt läge mot gården Utgång till bostadens uteplats.

  Uteplats

  Underbar uteplats om 16,5 med plats för loungemöbler och egen plantering.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  2019-12-04

  Fastighetsbeteckning

  Påsen 14

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  4-1001

  Adress

  Virkesvägen 9E

  Postnummer
  120 30
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hammarby Sjöstad

  Boarea
  47.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Heliosparken 1

  Byggår

  2019

  Hiss
  Ja
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,6665%

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Heliosparken 1 består av 95 bostadsrätter fördelade om 4 trapphus samt 4 lokaler.

  Gemensamma utrymmen

  • Trevlig grön innergård
  • Cykelförråd
  • Miljörum samt sopsug för hushållssopor
  • Garage

  Miljöhus

  Huset är Svanenmärkt vilket innebär att material och tekniska lösningar är noggrant utvalda för att minimera miljöpåverkan. Energieffektiva fönster och individuell mätning och debitering av el.

  Byggherre

  Skanska

  TV/Internet/telefoni

  Gruppanslutet och kostar 199 kr/mån.

  P-Plats

  Föreningen disponerar 52 p-platser och 3 mc-platser i det gemensamma garaget. Ladduttag för elbilar

  Förråd

  Till lägenheten hör ett yttre förråd.

  Värme- och ventilationsanläggning

  FTX (återvinning av värme i ventilationsluft).

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 727 kr/månad (värme, varmvatten och kallvatten)
  Kommentar till avgiften

  Årsavgift för el debiteras med 325 kr/mån och regleras efter faktiskt förbrukning.

  Hushållsel
  325 kr/månad
  Summa driftskostnader
  325 kr/månad

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Områdesbeskrivning

  Hammarby Sjöstad är en naturlig fortsättning på Stockholms innerstad och Södermalm. Hammarby Sjöstad tillhör sedan 1 januari 2007 organisatoriskt Södermalms stadsdelsförvaltning. Stadsdelen Södermalm består av de gamla stadsdels-förvaltningarna Maria-Gamla Stan och Katarina-Sofia där Hammarby Sjöstad förut ingick. Hammarby Sjöstad präglas av innerstadskänsla, samt närheten till vatten och grönområden. När Sjöstaden är fullt utbyggd kommer här att finnas 11 500 lägenheter för ca 26 000 invånare. I Hammarby Sjöstad finns allt man kan önska, med butiker, bageri, banker, caféer och flera trevliga och bra restauranger. Närheten till vatten överallt ger en härlig känsla, varför inte ha båten här! Båtplatserna i området förvaltas av Stockholms stads idrottsförvaltning. Dessutom kan man vintertid åka skidor i Hammarbybacken. Mysiga Lumaparken runt hörnet.Nära till Shopping i Ringen eller Sickla köpkvarter och bad vid Sicklasjön. Inom cykelavstånd finns även Nackareservatet och Hellasgården för rekreation, bad, bastubad, löpning och skridskoåkning.

  Kommunikationer

  Goda kommunikationer med tvärbanan och buss. Buss 71 trafikerar Slussen, buss 74 trafikerar Sickla köpkvarter alternativt Mariatorget på Södermalm. Till Södermalm kan du även ta färjan M/S Lotten kostnadsfritt, som går med 20-minutersintervall och 10-minutersintervall i rusningstrafik. Sommartid går även M/S Emelie som trafikerar Hammarby Sjöstad till Djurgården och Nybroviken. År 2025 planeras tunnelbanan vara i drift i Hammarby Sjöstad. Blå linje får sex nya stationer i sydost: Sofia, Hammarby Kanal, Sickla, Järla, Nacka Centrum och en station i Slakthusområdet. Stationen i Hammarby Sjöstad planeras under Hammarby Kanal. Stationen får en nordlig uppgång mot Katarina Bangata och en sydlig uppgång mot Lumaparkens södra del.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hornsbergs Strand

Hornsbergs Strand 15D, Vån 3

 • 79 kvm
 • 3 950 kr/månad
 • 5 895 000 kr
Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 14A

 • 55 kvm
 • 3 046 kr/månad
 • 3 900 000 kr
Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 9G

 • 44.5 kvm
 • 2 727 kr/månad
 • 2 950 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan