Vintergatan 2B

Balkong om 6 kvm i söder.

Nyproduktion! Fantastisk mini-2:a med genomtänkt planlösning och exklusiva materialval såsom marmor i kök och mattlackad ekgolv med Holländsk läggning. Golvvärme i hela lägenheten och underbar balkong med högt läge i söder. Som boende har man access till gemensam grönskande takterrass med orangeri. Ett riktigt modernt boende i centrala Sundbyberg - bara 10 minuters färd ifrån Sthlm City. Med allt inom ett stenkast precis som i innerstan men med ett annat lugn och närhet till vatten samt grönområden.

Lägenheten säljs på ritning och kan således inte visas, med tillträde 19 juni 2019. Kontakta mäklaren för mer info!

Pris:
2 850 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Vintergatan 2B, Sundbyberg
Yta:
35 kvm
Rum:
1 RoK
Trappor:
1 av 7
Avgift:
1 934 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Exklusiva materialval, golvvärme och söderbalkong.

Gemensam grönskande takterrass med orangeri

Snyggt projekt uppförts av Tobin Properties

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

ACCEPTERAT_PRIS

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Denna bostad är för dig som värdesätter trivsel och kvalitet. Med hög standard och ljusa, luftiga ytor känner du dig hemma redan när du stiger in genom dörren. Bostaden har genomgående mattlackad ekparkett (Holländsk läggning, Kährs) och vitmålade väggar. Golvvärme hela lägenheten.

  Hall

  Inbjudande hall med plats för mycket förvaring i stor garderob. Säkerhetsdörr.

  Badrum

  Stort badrum med helkaklade väggar i vitt glaserat i diagonal sättning och grått klinkergolv, mönsterlagd (Winckelmans, kulör pearlgrey med fris i kulör grey). Duschhörna med takdusch och vägg i klarglas, wc (Duravit), handfat med grå kommod och inkaklad spegel med belysning ovan. Egen tvättsektion med kombitvättmaskin från Bosch bakom gråa luckor.

  Vardagsrum

  Socialt i öppen planlösning till köket. Ljust och luftigt med plats för soffgrupp, mediabänk och hyllor. Utgång till balkongen.

  Balkong

  Underbar balkong med högt och soligt söderläge. Här finns plats för sittgrupp och egen plantering.

  Kök

  Modernt och snyggt kök med påkostad inredning. Köksluckor i grön kulör (NCS S3502-Y) med push-to-open-funktion och bra arbetsytor på snygga gröna marmorskivor från Brännlyckan samt dito stänkskydd med dimbar LED-list under överskåp. Fullt maskinellt utrustat; inbyggnadsugn, inbyggnadshäll, helintegrerad diskmaskin samt kyl/frys. Trivsam matplats mellan kök och vardagsrum. Vitvaror från Siemens.

  Sovrum

  Harmoniskt sovrum med plats för säng och sängbord.

  Förråd

  Till bostaden hör ett rymligt förråd.

 • Parkering

  Föreningen erbjuder totalt ca 80 st parkeringsplatser - 32 platser i parkeringsgaraget under fastigheten och resterande i parkeringsgarage under grannfastigheten. Förbindelse mellan de två garagen finns. Laddstolpar för elbil kommer att finnas.

 • Fakta
  Tillträde

  19 juni 2019

  Fastighetsbeteckning

  Sprängaren 7

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  B1103

  Adress

  Vintergatan 2B

  Postnummer
  172 69
  Postort

  Sundbyberg

  Område

  Sundbyberg

  Boarea
  35 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Boareabeskrivning

  Lägenheten är registrerad som 1 rok i lägenhetsregistret men nyttjas som "mini-2:a" rok. Observera att den exakta storleken inte är uppmätt. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Antal rum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Rio i Sundbyberg

  Byggår

  2017-2019

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  1 av 7
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,4120%

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Rio i Sundbyberg består av 173 st bostadslägenheter fördelat i ett flerbostadshus i 7 och 8 våningar med totalt 5 trapphus.

  Förråd

  Till bostaden hör ett förråd.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme
  Från- och tilluft med värmeåtervinning (FTX)

  Övriga utrymmen

  • Gemensam grönskande takterrass med orangeri
  • Övernattningslägenhet med 1 rum och pentry, trapphus 4
  • Cykelrum med servicehörna
  • Barnvagns- och rullstolsförråd
  • Miljörum
  • Markbehållare för biologiskt och brännbart avfall

  TV/Internet

  Bredband och kabel-TV via fiber från Sundbybergs stadsnät.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  1 934 kr/månad
  Hushållsel
  147 kr/månad
  Tv och Bredband
  81 kr/månad
  Summa driftskostnader
  228 kr/månad

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Centrala Sundbyberg - bara 10 minuters färd ifrån Sthlm City. Med allt inom ett stenkast precis som i innerstan men med ett annat lugn och närhet till vatten samt grönområden.

  Kollektivtrafik: T-bana, pendeltåg, tvärbana och flygbuss med krypavstånd från bostaden. Här bor du mitt i Sundbybergs stadskärna med gott om små specialbutiker, caféer, restauranger, pubar runtom. Här finns också SATS träningscenter, H&M, Lindex, Story hotell, the Public, Phil´s burger florist mycket mer.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hägersten - Telefonplan

Radiusbacken 39

 • 39 kvm
 • 2 600 kr/månad
 • 3 000 000 kr
Hornsbergs Strand

Harry Martinsons gata 10, 1tr

 • 64 kvm
 • 2 781 kr/månad
 • 4 450 000 kr
Nästa visning: Söndag 7 jun 11:30
Högt läge med två soliga balkonger.
Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 18C, vån 5

 • 86 kvm
 • 4 478 kr/månad
 • 5 500 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan