Lustgårdsgatan 4, Vån 3

Ljus och härlig 3:a i populär förening.

Varmt välkommen till denna trevliga 3:a i omtyckt område. Här erbjuds öppna sociala ytor, goda förvaringsmöjligheter, två bra sovrum mot föreningens innergård samt rymlig balkong med grillmöjligheter. Bostaden ligger belägen i gavel med generösa fönsterpartier som skänker bra ljus till lägenheten. Förening med mycket god ekonomi samt garage, tvättstuga, övernattningslägenhet och separat källarförråd för medlemmarna. Attraktiv bostad med närhet till kommunikationer, restauranger, caféer, butiker, gym, lekparker och mycket annat.

Pris:
5 300 000 kr (Pris)
Adress:
Lustgårdsgatan 4, Vån 3, Hornsbergs Strand
Yta:
81 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
3
Avgift:
4 016 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Öppna sociala ytor och härligt ljusinsläpp.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall med avhängning på hatthylla och i garderober. Väggar är vitmålade och på golvet ligger ett praktiskt klinker som sedan övergår till en ekparkett som sträcker sig över resten av lägenheten.

  VARDAGSRUM

  Fantastiskt vardagsrum med öppna sociala ytor och härliga fönsterpartier i två väderstreck som skänker bra ljus till lägenheten. Rummet erbjuder plats för flexibel möblering med plats för större soffgrupp, tv-möbel, bokhyllor och övrigt möblemang om så önskas. Öppen planlösning mot kök.

  KÖK

  Stilrent kök från Marbodal med vita skåpsluckor och goda arbetsytor på mörk bänkskiva. Ovan den upplysta bänkskivan sitter ett snyggt vitt kakel. Köket är utrustat med spishäll, varmluftsugn, mikro, diskmaskin, diskho, spiskåpa, samt kyl/frys. Trevligt utrymme för matplats intill fönster med plats för stora sällskap.

  BADRUM

  Rymligt badrum med vita kaklade väggar samt mörkt klinkergolv med behaglig komfortvärme. I badrummet finns dusch, wc-stol, handfat med kommod samt upplyst spegel. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk och skåp för förvaring ovan.

  SOVRUM 1

  Väl tilltaget sovrum mot föreningens innergård. Rummet erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbel. Förvaring i garderob med skjutdörrar. Från rummet nås bostadens härliga balkong.

  SOVRUM 2

  Rogivande sovrum mot föreningens innergård. Här erbjuds plats för större säng och förvaring i garderob med skjutdörrar.

  BALKONG

  Trevlig balkong mot föreningens innergård med förmiddagssol. Här erbjuds gott om plats för bord och stolar eller loungemöbel för den som önskar.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Välmågan 3

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  6041

  Lgh.nmr. LM

  1201

  Adress

  Lustgårdsgatan 4, Vån 3

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  81 kvm
  Boarea enligt

  Ekonomisk förvaltare

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Måndag 14 okt 2013
  Energiprestanda: 82 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Lindhagens Backe

  Byggår

  2011

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  3
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,86920%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Lindhagens backe är en äkta förening med 128 lägenheter där samtliga är upprättade med bostadsrätt. Huset uppfördes av JM och kvarteret/bostadshuset har 8 - 6 våningsplan ovan mark samt 2 underliggande garageplan med 78 parkeringsplatser och förråds-utrymmen. Föreningen bildades 2008 och huset stod klart för inflyttning 2011-2012.

  Gemensamma utrymmen

  -Tvättstuga
  -Övernattningslägenhet (Plats för 8 personer, 300 kr/natt)
  -Gemensam innergård
  -Miljörum/Grovsoprum
  -Cykel & barnvagnsförråd
  -Varmgarage

  TV/Internet

  Tripel Play via Telia. IP-telefoni, TV Basutbud "lagom" (ca 22 st kanaler) och Internethastighet är 100Mbit/100 ingår i avgiften.

  Parkering

  I föreningens fastighet finns 78 parkeringsplatser och 13 MC-platser i underliggande garage. Garageplatserna kostar 1.200 kr alt 1.500 kr /mån beroende på platsens tillgänglighet. MC-plats kostar 500 kr / mån. Det är för närvarande kö. Nyligen har föreningen installerat 10 st el-stolpar för laddning av elbilar och kostar 2000 kr / mån.

  Förråd

  Till bostaden hör ett källarförråd om ca 6 kvm.

  Ekonomi

  Inga planerade avgiftsförändringar under 2019. Föreningens ekonomi är mycket god och under 2015 sänktes avgiften med 10%.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 016 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Hushållsel
  300 kr/månad
  Hemförsäkring
  200 kr/månad
  Summa driftskostnader
  500 kr/månad

  Observera att uppgifterna är uppskattade och kan variera.

  Överlåtelseavgift
  1 163 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad.

  Lindhagensgallerian bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt otroligt populära Ica Maxi med ett brett sortiment.

  Genom det geografiska läget med T-banan på gångavstånd, busstrafik med linje 59, 56 och blå buss 50 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Stenkast till tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och tunnelbanans gröna linjen finns en kort promenad bort på Thorildsplan eller Kristineberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hägersten - Telefonplan

Radiusbacken 39

 • 44 kvm
 • 2 533 kr/månad
 • 2 950 000 kr
Nästa visning: Söndag 23 feb 11:30
Stilren 3:a mot Karlbergskanalen.
Kungsholmen - Hornsbergs strand

Hornsbergs strand 15F

 • 79 kvm
 • 3 950 kr/månad
 • 4 995 000 kr
Hägersten - Telefonplan

Radiusbacken 31, 2tr

 • 45 kvm
 • 3 000 kr/månad
 • 3 140 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan