Tussmötevägen 120B, vån 2

BO I VILLAIDYLLEN – NÄRA STAN. Optimalt planerad 3:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, goda förvaringsmöjligheter och en stor balkong i väst. Fullt maskinellt inredd bostad med helintegrerad diskmaskin, rostfria vitvaror i kök samt tvättmaskin och torktumlare i badrum. Föreningen erbjuder bilpool (avgiftsfritt första året!) och gästlägenhet. Nära till service, kommunikationer och Stockholms city. Den direkta närheten till tunnelbanan gör att det endast tar 14 minuter in till T-Centralen.

Lägenheten säljs på ritning med tillträde jan 2020. Kontakta mäklaren för med information!

Pris:
4 995 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Tussmötevägen 120B, vån 2, Enskede
Yta:
78 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
2 av 4
Avgift:
4 107 kr/månad (värme och kallvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och vitlaserat mattlackat ekparkettgolv.

  Entré/Hall

  Inbjudande och central hall genom säkerhetsdörr med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Förvaring i städskåp samt slitstarkt och snyggt grått klinkergolv i del av hall.

  Badrum

  Stilrent med helkaklade väggar i vitt matt, klinkergolv (Höganäs Tellus Telesto) och duschhörna med raka väggar i klarglas. Badrummet är rustat med wc, tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, eluppvärmd handdukstork med timer samt egen tvättsektion med bänkskiva och överskåp samt belysning under överskåp. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

  Kök

  Inspirerande Vedum-kök med bra förvaring bakom vita luckor, vitt kakel och mikro i högskåp. Köket är inrett med bänkskivor i grå laminat, induktionshäll, kyl&frys, inbyggnadsugn, fläkt, städskåp samt integrerad diskmaskin. Rymlig matplats invid fönster. Rostfria vitvaror från Electrolux.

  Vardagsrum

  Tilltalande vardagsrum med sociala ytor. Vardagsrummet har plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Utgång till balkongen.

  Balkong

  Rymlig balkong i västerläge med plats för sittgrupp och egen plantering.

  Master bedroom

  Rogivande och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler samt goda förvaringsmöjlighet i den intilliggande klädkammaren.

  Klädkammare

  Praktisk klädkammare/walk in closet inredd med Elfainredning. Bärlist med hängskenor, trådhylla och klädstång på konsol.

  Sovrum 2

  Mysigt sovrum med plats för säng, sängbord och annan förvaringsmöbel. Förvaring i garderob.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  v 3 2020

  Fastighetsbeteckning

  Senioren 2

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  17

  Lgh.nmr. LM

  1203

  Adress

  Tussmötevägen 120B, vån 2

  Postnummer
  112 64
  Postort

  Enskede

  Område

  Enskede

  Boarea
  78 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  HSB Brf Sturebacken

  Byggår

  2019

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 4
  Inre rep.fond
  Andelstal avgift

  1,46948%

  Byggnaden

  Bostadsrättsföreningen HSB brf Sturebacken består av 97 lägenheter och ligger i Stureby, på gränsen till Svedmyra. Föreningen kommer bestå av ett längre lamellhus om tre trapphus samt två fristående flyglar med entrébalkonger, som omsluter en gemensam gård. Husen delas upp i fem trapphus och lamellhuset blir som mest sju våningar, inklusive ett sammanbyggt garage under alla husen. Lägenheternas storlekar varierar från små ettor till större fyror och en femma, alla med balkong eller uteplats mot gården.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett förråd, placerat i utrymmen i källar- eller garageplan.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme, vattenburna radiatorer
  Ventilationssystemet är ett mekaniskt till och frånluftssystem med värmeåtervinning, så kallat FTX.

  Övriga utrymmen

  • En övernattningslägenhet med pentry som också kan användas som styrelserum
  • En grovtvättstuga
  • Lägenhetsförråd
  • Utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar
  • Grovtvättstuga med ingång från gården
  • Sophantering med hushållsavfall, matavfall och återvinning planeras ske i markbehållare på gården

  TV/Internet

  Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med cirka 210 kr/mån. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 107 kr/månad (värme och kallvatten)

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Bebyggelsen består huvudsakligen av villor. Det finns tre pizzerior, tre restauranger, en matvaruaffär och andra affärer. Det finns inget centrum utan affärerna och restaurangerna är utspridda över stadsdelen, dock främst längs Gamla Huddingevägen – vilket är något av stadsdelens huvudgata, och kantad av flerbostadshus med 2 och 3 våningar. Nära till mycket populära Örbyskolan (F-6) samt flera populära förskolor.

  Goda kommunikationer med buss 163, 161, 165 och pendeltåg endast ett par minuter från lägenheten. Buss 163 trafikerar Kärrtorp-Bredäng och ansluter till flera olika T-banestationer, buss 161 trafikerar Bagarmossen-Gröndal och buss 165 trafikerar Liljeholmen-Farsta. Buss 144 trafikeras ofta utanför Tussmötevägen och tar ca 7 min in till Gullmarsplan. Tunnelbanan i Stureby som på promenadavstånd tar dig in till T-centralen på ca 15 minuter. Nära till Stockholmsmässan där även Willys stormarknad ligger. Med bil är man inne i centrala Sthlm på endast 10 minuter.

  Endast en kort promenad bort ligger Älvsjö C med banker, post, affärer, restauranger, konditori, blomsteraffär, SATS-gym mm. Det nya Resecentrum är under uppbyggnad med bussar och pendeltåg, här byggs även nya bostäder samt Älvsjö torg, en modern handelsplats. Pendeltågen trafikerar även Arlanda. I närheten finns även utomhusbassängbadet Älvsjöbadet, cykelavstånd till Långsjön med bad och skridskoåkning samt Älvsjöskogen med joggingspår. Här finns några parker och grönområden, till exempel vid Fickuret och Hastighetsmätaren, samt Turingeparken och Kaninburen.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 14A

 • 55 kvm
 • 3 046 kr/månad
 • 3 900 000 kr
Gröndal strand

Storsegelvägen 12

 • 51 kvm
 • 2 763 kr/månad
 • 3 295 000 kr
Hornsbergs Strand

Kellgrensgatan 14

 • 81 kvm
 • 4 016 kr/månad
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan