Tre Kronors väg 35

Unik 2:a i Oscar Properties exklusiva projekt Bageriet. 3 m i tak!

I Oscar Properties exklusiva projekt Bageriet finner ni denna rymliga och ljusa 2:a om 57 kvm med en stor balkong. Extra generös takhöjd om 3 m! Lägenheten har moderna, exklusiva material och specialritat kök i 20-tals funktionalistisk stil. Genomtänkta detaljer, generöst ljusinsläpp från stora industrifönster med låg bröstning, naturliga materialval och en färgpalett i sobert ljus med toner av vitt och mörkare accentfärger i grått. Här bor man i hjärtat av expansiva Kvarnholmen. Med Saltsjön som närmaste granne och med gallerian som står klar 2018 har man allt man kan önska. Tillträde maj 2018.

För mer information besök projektets hemsida: http://www.bageriet1.se

Pris:
4 295 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Tre Kronors väg 35, Kvarnholmen
Yta:
57 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
2 av 5
Avgift:
3 498 kr/månad (vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


IMG_6294

IMG_6298

IMG_6301

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Skärmavbild 2017-05-19 kl

IMG_6290

IMG_6281

IMG_6292

7e5a72b0-b89a-11e6-8ddd-23eb61dba7db

6e611580-e20c-11e6-90fd-95da5e87a2a7

bde3b820-039b-11e5-98af-057ce620bf18

WEB01

WEB04

WEB03

WEB07

bddf7260-039b-11e5-98af-057ce620bf18

bde3b820-039b-11e5-98af-057ce620bf18

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har 3 m i takhöjd, genomgående vitmålade väggar, ljusa golv i vitpigmenterad mattlackad ekparkett och svartspröjsade fönster i låg bröstningshöjd.

  #

  HALL

  Inbjudande hall genom säkerhetsdörr med goda avhängningsmöjligheter av ytterkläder och skor på hatthylla i kromat utförande och i garderob samt städskåp.

  BADRUM

  Lyxigt och modernt badrum med golv i varmvit matt mosaik och väggar i vitt blankt, rektangulärt kakel som sätts i vertikalt förband med en kakellist i kromat utförande. Övre delen av väggen är målad i gråblå kulör. Rummet är inrett med wc, tvättställ med handduksregling i kromat utförande och specialtillverkad spegel med ram i polerad krom ovan, duschplats med specialritad glasvägg med ram i kromat utförande, Tvättställs- dusch- och badkarsblandare från Dornbracht i kromat utförande, och elburen handdukstork. Tvättpelare placerad i nisch med hyllplan i mörkgrå kulör. Toalettpappershållare och krokar i kromat utförande. Dold rördragning. Elburen komfortvärme på golv och dimbar belysning.

  KÖK

  Specialritat kök med köksluckor i slät mörkgrå kulör med handtag i kromat utförande. Extra djup på bänkskivorna och lågt stänkskydd av grå sten. Vitvaror som helintegrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn samt induktionshäll med fasettslipad kant. Dimbar belysning.

  BALKONG

  Underbar, stor balkong med utgång från vardagsrummet, som löper över hela lägenhetens långsida. Här rymmer både loungedel och matgrupp, samt egen plantering.

  VARDAGSRUM

  Öppen planlösning och generösa ytor mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Stora fönster och genomgående planlösning ger rummet ett otroligt ljusinsläpp. Rummet är lättmöblerat med plats för soffa och bokhylla.

  SOVRUM

  Rymligt och ljust sovrum med skjutdörr. I rummet finns gott om plats för säng, sängbord och förvaringsmöbel. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  maj 2018

  Fastighetsbeteckning

  Nacka Sicklaön 38:19

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  03.1202

  Lgh.nmr. LM

  1202

  Adress

  Tre Kronors väg 35

  Postnummer
  131 31
  Postort

  Nacka

  Område

  Kvarnholmen

  Boarea
  57 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Bageriet 3

  Byggår

  2017

  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 5
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,70579908%

  Byggnaden

  Brf Bageriet 3 kommer bestå av totalt 127 bostadsrättslägenheter om 1-9 rum och kök, uppdelade i en huskropp med sju trapphus.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  -Soprum -Cykelförråd -Barnvagns- och rullstolsrum

  P-PLATS

  P-platser i intilliggande nybyggt garage, under jord.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett förråd, utanför entrédörren.

  Värme- och ventilationsanläggning

  FX, mekanisk frånluft. Värme via radiatorer.

  TV/Internet

  Via Ownit och utgörs av ett basutbud för TV och en bredbanskapacitet på 100/100 mbit/s, med en TV-box och router per lägenhet.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 498 kr/månad (vatten, kabel-TV och Internet)

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Kvarnholmen väcks till liv igen och omdanas. Här finns snart en helt ny stadsdel i historisk miljö, starkt präglad av sitt industriella arv och sin skärgårdsnatur. Kvarnholmens historiska omgivningar ska blandas med moderna bostäder, arbetsplatser, skolor, strandpromenader och kajer – allt beläget på en naturskön plats med närhet till både stadsliv och skärgård.

  VISION

  Kvarnholmen är Nackas största stadsbyggnadsprojekt. Fullt utbyggt ska här finnas 2500 nya bostäder, 3000 arbetsplatser, en grundskola för 700 elever, strandpromenader, stora lokaler för kultur och evenemang, kajer och båtplatser. Många av de gamla industribyggnaderna ska bevaras och få ny användning. Genom att tillvarata ett unikt läge i kombination med en unik historia ska Kvarnholmen utvecklas till en attraktiv och levande stadsdel med stark egen identitet.

  SERVICE

  Som boende på Kvarnholmen ska du inte behöva lämna ön för att handla, springa ärenden och gå i skolan. I det gamla bageriet, mitt på ön, byggs ett centrum med livsmedel och annan närservice – från bageri och kafé till skomakare och tandläkare. Redan nu finns flera caféer och mindre butiker på Kvarnholmen. Här byggs även den grundskola som Nacka kommun har som uttalad ambition att göra till Sveriges bästa. Inte långt från Kvarnholmen ligger köpcentrumen Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

  KOMMUNIKATIONER

  Pendelbåten Sjövägen trafikerar Nybroplan (city) – Nacka (Kvarnholmen) – Lidingö (Dalénum) – Frihamnen där SL-biljetter gäller ombord. Från Kvarnholmen går täta busslinjer till city och storstockholm.

  #

  Stadsdelen ligger i nära anslutning till stora trafikleder. Med bilen når du Danvikstull och Södra länken på ett par minuter. En ny högbro har byggts för att binda samman Västra Sicklaön och Kvarnholmen med centrala Nacka, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna med Nacka och ökar den nya stadsdelens tillgänglighet. Endast 10 min cykelväg till Nacka Forum.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan