Lindhagensgatan 135, Vån 5

Lindhagensgatan 135, Vån 5

Kommande

Fantastisk bostad i härligt gavelläge.

Varmt välkommen till denna trevliga bostad i attraktiv förening. Bostaden erbjuder öppna härliga ytor och fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i gavelläge med sjöglimt. Bostaden håller genomgående hög standard, bra förvaring ,rymligt badrum med egen tvättsektion, samt balkong i högt och soligt läge. Det rymliga vardagsrummet ger möjlighet att bygga till ett sovrum/kontor för den som önskar. Lägenheten är belägen i populär brf som äger marken och har inga planerade avgiftshöjningar. Toppenläge med närhet till restauranger, badplatser, kommunikationer, Lindhagens galleria med Ica Maxi, gym, samt Systembolaget. Garage i källarplan och till bostaden hör även ett källarförråd.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Adress:
Lindhagensgatan 135, Vån 5, Hornsbergs Strand
Yta:
67.5 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
5 av 8
Avgift:
2 759 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Härligt ljusinsläpp.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i både skjutdörrsgarderob och klädkammare. Väggar är vitmålade och golvet är belagt med en ekparkett som stäcker sig över resten av lägenheten.

  VARDAGSRUM

  Stort och härligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp genom generösa fönsterpartier i två väderstreck. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och övrigt möblemang om så önskas. Möjlighet att sätta upp väggar (tex industrivägg) för att bilda ett till sovrum eller kontor. Se alternativ planlösning.

  BADRUM

  Stilrent badrum med helkaklade väggar i vitt samt svart klinkergolv med behaglig komfortvärme. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ med svart kommod, spegelskåp, handdukstork, samt dusch med väggar i klarglas. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk samt skåp för förvaring ovan.

  SOVRUM

  Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, byrå och klädförvaring i garderober. Från rummet nås lägenhetens trevliga balkong.

  BALKONG

  Rymlig balkong med glasräcke. Här erbjuds plats för både loungegrupp och dina odlingar. Här kan ni koppla av i solen många härliga sommardagar.

  KÖK

  Socialt och trivsamt kvalitetskök från HTH i vinkel. Goda arbetsytor på mörk laminatskiva upplyst med integrerad belysning i överskåpen. Stilfullt svart kakel klär väggen och köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, fläktkåpa, varmluftsugn, mikro samt integrerad diskmaskin.

  FÖRRÅD

  Till bostaden hör ett förråd i källarplan.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Leendet 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  515

  Lgh.nmr. LM

  1401

  Adress

  Lindhagensgatan 135, Vån 5

  Postnummer
  112 15
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  67.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Energiprestanda: 64 kWh/m2
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Västermalmsterrassen

  Bildades
  2012
  Byggår

  2015

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  5 av 8
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,3593%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Västermalmsterrassen är en äkta bostadsrättsförening som uppförts mellan 2013-2015 och sista inflytt skedde augusti 2015. Föreningen omfattar totalt 225 lägenheter där samtliga är upprättade med bostadsrätt, 8 lokaler (inkl. förskola) samt ett mötesrum för föreningens styrelse. Föreningen äger marken och huserar på adresserna Franzéngatan 75-77, Lindhagensgatan 135-139B, Lenngrensgatan 2-4 och Lars Forssells gata 16-22, 112 15 Stockholm.

  LOKALER

  Hyresgästerna till föreningens lokaler är i dagsläget
  - Thai Wouse Wok
  - Markant Hus
  - Lilla Le Mond (Café)
  - Lindhagens Träning & Naprapati AB (2 lokaler)
  - Hagens Ombud, Tobak & Närlivs
  - Salong Arianne (Hårsalong)
  - Förskolan Leendet.

  GEMENSAMMA ANORDNINGAR

  • Sophantering med behållare för hushållssopor och källsortering finns i soprum på entréplan.
  • Cykelförvaring i cykelförråd på entréplan samt på innergård.
  • Barnvagnsrum.
  • Gemensam innergård.

  EL & VATTEN

  Föreningen har ett gemensamt upphandlat avtal för el och vatten. Varje lägenhet är i sin tur utrustad med undermätare och varje lägenhetsinnehavare betalar för faktisk förbrukning via tillägg på månadsavgiften.

  Även kall- och varmvattenförbrukning debiteras bostadsrättshavaren efter faktisk förbrukning. ¨

  KOMMANDE RENOVERINGAR

  2021 rensning av ventilationskanaler.
  Då huset är nybyggt finns inga större renoveringar planerade.

  EKONOMI

  I dagsläget finns ingen beslut om ändrad avgift.

  GARAGE

  Det finns 158 bilplatser, varav 50 st har laddmöjlighet för elfordon. Det finns även ett antal handikapplatser och dubbelplatser. Avgift för garageplats är 2 209 kr (år 2021) för enkel- respektive 3533 kr för dubbelplats. En dubbelplats innebär två parkeringsplatser där den ena platsen ligger innanför den yttre (dessa hyrs därför endast ut till en hyrestagare). Avgiften för garageplats höjs årligen den 1 januari med 2%. Uppsägningstiden är 1 månad och det går ej att överlåta hyrd garageplats vid t.ex. lägenhetsförsäljning. Endast medlemmar i föreningen kan stå i kö för att hyra plats.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fastigheten värms upp med hjälp av fjärrvärme och bergvärme som distribueras till radiatorer i varje rum. Ventilation sker med mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

  TV/Internet

  Fiberanslutning från Ownit Bredband via Stokab, 250/250 Mbps ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift. Föreningen har IP-TV från Ownit, basutbudet ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften. I tjänsten ingår även access till Ownit Stream.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 759 kr/månad (värme)
  Hushållsel
  200 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  TV/Bredband
  200 kr/månad
  Vatten
  200 kr/månad
  Summa driftskostnader
  750 kr/månad

  Observera att uppgifterna är uppskattade kan kan variera. El och varmvatten debiteras efter verklig förbrukning.

  Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  443 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Söndag 23 maj 13:50
Välplanerad 2:a med hög standard.
Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 17C

 • 49 kvm
 • 2 RoK
 • 2 764 kr/månad
 • 3 495 000 kr
Hornbergs Strand

Franzéngatan 82, vån 7

 • 60 kvm
 • 2 RoK
 • 3 103 kr/månad
 • 5 595 000 kr
Kungsholmen

Lindhagensterrassen 19, vån 7

 • 77.5 kvm
 • 3 RoK
 • 3 088 kr/månad
 • 6 195 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan