Gustaf de Lavals torg 8, vån 2/3

Stor terrass & generös takhöjd

Välkommen till denna häftiga och nyproducerade 2:a utöver det vanliga. Takhöjd om 3,2 m och STOR TERRASS i soligt västerläge längs med hela lägenheten! Belägen i SSM´s populära projekt Turbinhallen i vacker industribyggnad från 1911 invid Järlasjön och fantastiska omgivningar. Lägenheten har en optimal planlösning, ett högt och fritt läge mot innergården och exklusiva materialval såsom ljusgråa köksluckor, rostfria vitvaror, golvvärme i badrummet och vitpigmenterad 3-stavsekparkett. Spa, gym och garage finns i föreningen! Närbutik, pizzeria och badbryggor finns utanför porten! Gångavstånd till både Nacka Forum och Sickla köpkvarter. Säljs på ritning med tillträde 2018-01-15.

Pris:
3 695 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Gustaf de Lavals torg 8, vån 2/3, Nacka - Sickla
Yta:
48 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
2 av 3
Avgift:
2 800 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Bli först att flytta in

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Inspirationsbild från SSM

Inspirationsbild från SSM

Husfasaden från 1911.

Inspirationsbild från SSM

Lägesbild

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Inbjudande hall genom säkerhetsdörr med goda avhängningsmöjligheter av ytterkläder och skor på hatthylla samt i garderob och städskåp.

  BADRUM

  Lyxigt badrum med påkostade tillval. Rummet är helkaklat med grått klinker, vitt högblankt kakel i halvförband. Rummet är utrustat med duschhörna med takdusch och dörr i klarglas, wc, tvättställ, spegelskåp, belysning, vit matt handdukstork med elpatron, toalettpappershållare, samt krokar. Här finns kombimaskin med vitt väggskåp ovan. Golvvärme och spotlights i tak.

  KÖK

  Modernt och exklusivt kök i vinkel med ljusgrå spegelluckor och kromade knoppar, stänkskydd (Statuario Honored) av exklusiv granitkeramik samt bänkskiva av laminat. Infälld spotlights-belysning under skåp. Rostfri kombinerad kyl/frys, induktionshäll, svart/rostfri inbyggnadsugn med pyrolytisk rengöring samt integrerad diskmaskin.

  VARDAGSRUM

  Öppen planlösning och generösa ytor mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Stora fönster och genomgående planlösning ger rummet ett otroligt ljusinsläpp. Rummet är lättmöblerat med plats för soffgrupp, bokhylla, tv-möbel och matsalsbord.

  TERRASS

  Stor och lugnt placerad terrass mot föreningens innergård med läge i väst. Här har man sol från förmiddag till kväll! terrassräcket är i glas.

  SOVRUM

  Rymligt och ljust sovrum med goda förvaringsmöjligheter i en generös skjutdörrsgarderob. I rummet finns gott om plats för dubbelsäng och sängbord.

  TILLVAL

  Tillval för 45 100 kr, se tillvalslista för mer information.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  2018-01-15

  Fastighetsbeteckning

  Nacka Sicklaön 145:19

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  1-1211

  Adress

  Gustaf de Lavals torg 8, vån 2/3

  Postnummer
  131 60
  Postort

  Nacka

  Område

  Nacka - Sickla

  Boarea
  48 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Turbinhallen

  Byggår

  2017

  Juridisk person
  Nej
  Våning
  2 av 3
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,3728%

  Byggnaden

  Brf Turbinhallen består av fyra olika husområden i samma kvarter, Turbinhallen (en befintlig murad fasad med inslag av putsade ytor), Maskinhallen (byggs delvis på befintlig fasad men även som nyproduktion), Ritningskontoret (byggs i befintlig byggnad) samt Gårdshusen (nyproduktion i form av radhus). Ett öppet bostadskvarter som består av 14 trapphus om 205 lägenheter, om 2-4 våningar. I anslutning till bostadskvarteret finns en restaurang/eventverksamhet samt en lokal.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  • Spa - I Turbinhallens södra del finns ett SPA. Det innehåller bl.a. bubbelbadkar samt ett mindre gym.
  • Mysig innergård som iordningsställs med plattbeläggning, krattad betong, gräsmatta, gångytor, blommor, träd, buskar.
  • Cykelförråd på entréplan samt cykelställ på gården.
  • Gemensamma barnvagns- och rullstolsförråd.
  • Det finns två miljörum med källsortering.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett förråd av nätväggar i källaren.

  PARKERING

  P-platser finns i garage om ca 120 st platser ( 1250 kr/mån) samt ca tre gårdsparkeringar avsedda för rörelsehindrade. Fler platser finns i området via samfällighetsföreningen som hanterar tillstånd för gatuparkering. Länk till hemsida för boendeparkering

  SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

  Turbinhallen är medlem i Järla sjö samfällighetsförening som bl.a. tillhandahåller parkering, sophantering, förråd och sköter marken i området. Samfälligheten har även fiskerätt i järlasjön samt ett aktivt föreningsliv med båt och kanotklubb. För mer information om samfälligheten, gå in på www.jarlasjo.se.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning (FTX-system). Vattenburen uppvärmning via radiatorer.

  TV/Internet

  Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med Com Hem som leverantör av fiberanslutning till fastigheten och installation av bredbandsnät. Föreningen har för avsikt att låta de fria marksända TV-kanalerna ingå i månadsavgiften. Kostnaden för bredbandsuppkopplingen med hastighet 1 000/1 000 (500-1 000 MBit/s) är under de första fem åren, 180 kr per lägenhet och månad. Kostnaden faktureras i samband med månadsavgiften. Utöver det kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för utökat kanalutbud på TV.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 800 kr/månad (värme)
  Kommentar till avgiften

  Obl tillägg på 180 kr/månad för bredband

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Sickla är ett område på den västra delen av Sicklaön i Nacka. Här bor man i ett eftertraktat bostadsområde invid Sicklasjön och med bara ett stenkast från lägenheten ligger badstrand och bryggor. Ett rikt serviceutbud med Sickla Köpkvarter och dess butiker, restauranger, stormarknad klätteranläggning och gym. I anslutning till Sickla Köpkvarter ligger Dielseverkstaden, en äldre industribyggnad som idag erbjuder kultur med bland annat bibliotek, musik och biograf.

  I närområdet finns det även gott om skolor och förskolor.

  Mycket goda kommunikationer via både buss och Saltsjöbanan. Tvärbanan förlängs så att den kommer gå ända till/från Sickla Station (planeras vara klart 2017). Endast 10 minuter med buss till Slussen och ca 5 minuter till Nacka Forum. Omkring 2025 invigs även Sicklas tunnelbana, vilket kommer förenkla pendling och transport ytterligare.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Barkarbystaden

Gripengatan 26, vån 2

 • 54 kvm
 • 3 285 kr/månad
 • 2 995 000 kr
Huddinge

Lackerargränd 3, vån 4

 • 73 kvm
 • 4 071 kr/månad
 • 3 495 000 kr
Budgivning pågår
Nästa visning: Måndag 18 feb 18:15
Högt upp med inglasad balkong.
Nacka/ Orminge/ Saltsjö-Boo / Västra Orminge

Ormingeringen 30B, vån 2/2

 • 91 kvm
 • 5 597 kr/månad
 • 2 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan