Ulriksborgsgatan 7, Vån 16

Ulriksborgsgatan 7, Vån 16

Välplanerad 2:a med fantastisk utsikt.

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet högt upp i huset. Bostaden erbjuder bland annat öppna härliga ytor, vackra vyer och en stor och härlig inglasad balkong med förmiddagssol. Öppna sociala ytor mellan vardagsrum och kök, väl tilltaget sovrum med förvaring bakom spegelskjutdörrar samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. God förvaring i flertalet garderober samt i tillhörande källarförråd. Bostaden är belägen i populär förening med närhet till tunnelbanans gröna och blå linje, ICA Maxi, Hornsbergs Strand med all dess utbud av restauranger och caféer, samt Fridhemsplans puls inom bekvämt promenadavstånd.

VISNINGSINFO: Vi erbjuder bokade visningar för att undvika visningar med väldigt mycket folk. Om du är sjuk och inte kan komma erbjuder vi även filmer eller samtal via video. Anmäl intresse och boka tid med mäklare.

Pris:
4 395 000 kr (Utgångspris)
 • Bud: 4 600 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  4 600 000 kr 2 Aktiv mån 1 mar 21:34
  4 550 000 kr 1 Aktiv mån 1 mar 21:21
  4 450 000 kr 2 Aktiv mån 1 mar 18:43
  4 395 000 kr 1 Aktiv mån 1 mar 15:10
Adress:
Ulriksborgsgatan 7, Vån 16, Kungsholmen
Yta:
59.5 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
16 av 18
Avgift:
3 238 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Lägenhet högt upp i huset med vackra vyer.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor samt förvaring i garderober. I entrén ligger ett praktiskt klinkergolv som sedan övergår i en ekparkett som sträcker sig över resten av lägenheten.

  VARDAGSRUM

  Stort och härligt vardagsrum med plats för en ordentlig soffa & soffbord samt tv-möbel. Vardagsrummet rymmer även ett skrivbord för den som arbetar hemifrån. Öppen planlösning mot kök och genom fönsterna erbjuds en fantastisk utsikt.

  BALKONG

  Väl tilltagen balkong i högt och trevligt läge. Här erbjuds plats för både bord och stolar samt dina egna odlingar. Tack vara inglasningen kan du använda balkongen även under vår och höst. För den som önskar kan inglasningen fällas upp helt eller delvis.

  KÖK

  Stilfullt kök i vinkel med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, kyl/frys, mikrovågsugn samt glaskeramikhäll och ugn. Goda arbetsytor på bänkskiva i ek. Intill fönster ryms ett större matbord för trevliga middagar.

  SOVRUM

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang om så önskas. Förvaring i garderobsvägg med spegelskjutdörrar.

  BADRUM

  Helkaklad badrum med vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv. Här finns handfat med kommod, upplyst spegelskåp, badkar samt vägghängd toalett. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk och skåp för förvaring ovan.

  FÖRRÅD

  Till bostaden hör även ett källarförråd.

 • Parkering

  Garage i direkt anslutning till huset, separat kö. Inga egna ägda parkeringsplatser men 30 dedikerade platser som föreningen hyr av Corepark och kostar 1945kr/mån.
  För mantalsskrivna på Kungsholmen kan man ansöka om boendeparkering hos Stockholm Stad. Tillståndet är gratis med en periodbetalning om 1100 kr/mån.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  1163

  Lgh.nmr. LM

  2405

  Adress

  Ulriksborgsgatan 7, Vån 16

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen

  Boarea
  59.5 kvm
  Boarea enligt

  Ekonomisk förvaltare

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Onsdag 21 aug 2019
  Energiprestanda: 105 kWh/m2
  Energiklass: D

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Lindhagensterrassen 1

  Byggår

  2006

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  16 av 18
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,6128%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Lindhagensterrassen 1 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. I föreningens båda hus på Ulriksborgsgatan 7 & 9 finns det 161 lägenheter. Huset uppfördes och stod klart i slutet av 2006. De har mycket god ekonomi och har vid flera tillfällen genom åren sänkt avgiften.

  Utförda renoveringar

  -Målning av träpanel i entrén genomfördes 2017
  -En stamspolning genomfördes 2015

  Planerade renoveringar

  Inga kommande renoveringar

  Övriga utrymmen

  -Tvättstuga (kostar 600 SEK/år om man vill ha access).
  -Cykelförråd
  -Barnvagnsrum

  TV/Internet

  Kollektivt ansluten till bredband 1 000Mbit/s via Bahnhof för en obligatorisk avgift om 64 kr/mån (inkluderat i den angivna månadsavgiften). Basutbud med kanaler via ComHem ingår i månadsavgiften. Ytterligare kanalpaket kan tecknas av varje bostadsrättshavare om så önskas.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 238 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Avgiftsändringar

  Sista justeringen av avgiften skedde i Januari 2021, då avgiften sänktes med 6%. Föreningens ekonomi är i bra balans och någon ytterligare justering är inte beslutad eller planerad.

  Hushållsel
  300 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  450 kr/månad

  Observera att uppgifterna är uppskattade och kan variera.

  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Närhet till såväl Fridhemsplan och Rålambshovsparken samt Hornsbergs strand med dess utbud av restauranger och badbryggor. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, Systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Thorildsplan) och blå linje (Stadshagen) som tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hornsbergs Strand - Kungsholmen

Nordenflychtsvägen 62, vån 5

 • 55 kvm
 • 2 RoK
 • 1 758 kr/månad
Hornsbergs Strand

Warfvinges väg 18, vån 12

 • 53.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 473 kr/månad
Stadshagen

Lindhagensterrassen 9, vån 5

 • 59.5 kvm
 • 2 RoK
 • 2 663 kr/månad
 • 4 195 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan