Lustgårdsgatan 20, Vån 11

Bostad med milsvid utsikt.

Varmt välkommen till denna otroligt härliga lägenhet i populär förening. Här erbjuds en bostad högt upp i huset med fantastisk utsikt, insynsskyddat läge samt en rejäl balkong som erbjuder många härliga soltimmar. Lägenheten är otroligt ljus tack vara de generösa fönsterpartierna från golv till tak och bostaden håller genomgående bra standard med smakfulla materialval och goda förvaringsmöjligheter. Attraktivt läge med närhet till kommunikationer, restauranger, caféer, butiker, gym och mycket annat. Till bostaden hör ett källarförråd samt garage i huset samt tillgång till bilpool.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Adress:
Lustgårdsgatan 20, Vån 11, Hornsbergs Strand
Yta:
46 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
11 av 12
Avgift:
2 043 kr/månad (värme och vatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Högt och fritt läge med milsvid utsikt.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i garderob med spegelskjutdörrar. Väggar är vitmålade och golvet är belagt med en vacker ekparkett som sträcker sig över resten av lägenheten.

  VARDAGSRUM

  Rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp, tv möbel och övrigt möblemang för den som önskar. Härliga fönsterpartier från golv till tak släpper in bra med ljus i lägenheten och den öppna planlösningen mot kök öppnar upp för sociala tillställningar. Från detta rum når ni även bostadens balkong.

  BALKONG

  Härlig balkong i bästa söderläge. Här finns utrymme för loungedel, grill (gasol & el) samt dina egna odlingar. Koppla av i solen samtidigt som du blickar ut över Stockholms takåsar. För de varmaste sommardagarna finns en markis som enkelt fälls ut med hjälp av fjärrkontroll.

  KÖK

  Stilrent kök med gott om förvaring bakom vita skåpluckor. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, kyl/frys, fläkt, induktionshäll, mikro samt ugn. Goda arbetsytor på mörk bänkskiva med ett stilfullt kakel ovan. Matplats med plats för 4-6 personer.

  SOVRUM

  Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Rummet erbjuder även plats för kontorshörna med en fantastisk utsikt. Förvaring erbjuds i garderob med spegelskjutdörrar.

  BADRUM

  Helkaklat badrum med vita väggar och mörkt klinkergolv med behaglig golvvärme. Badrummet erbjuder dusch, vägghängd toalett, handfat med kommod, upplyst spegelskåp samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare med praktiskt avlastningsbänk och skåp för förvaring ovan.

  FÖRRÅD

  Till bostaden hör ett separat källarförråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Välmågan 7

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  D2003

  Lgh.nmr. LM

  2003

  Adress

  Lustgårdsgatan 20, Vån 11

  Postnummer
  112 51
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  46 kvm
  Boarea enligt

  Ekonomisk förvaltare

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 17 apr 2014
  Energiprestanda: 78 kWh/m2
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Västermalms Atrium

  Byggår

  2013-2015

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  11 av 12
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,411%

  Andelstal insats

  0,444%

  Andelstal kommentar

  Lägenheten har 2 andelstal enligt ekonomisk plan. Andelstal 1: 0,411 % Andelstal 2: 0,444 %

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Västermalms Atrium är en ny bostadsrättsförening som registrerades 2012 och stod inflyttningsklar 2014. Föreningen omfattar 165 st bostadsrättslägenheter, 3 lokaler för uthyrning samt ett garage.

  Gemensamma utrymmen

  • Cykelrum
  • Barnvagnsrum
  • Rullstolsförråd
  • Innergård med lekplats

  Föreningens lokaler

  • Frisörsalong
  • Kemtvätt
  • Förskolan Pysslingen

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd i anslutning till hiss. Möjlighet att hyra stort extraförråd för 600kr/mån.

  Garage

  Föreningen disponerar över ca 80 garageplatser. Kostnaden för dessa är:
  - Vanlig parkering 1 836 kr/månad - Laddplats för el/hybrid 1 938 kr/månad plus förbrukad el 1,85kr/kwh - Handikapp parkering (större plats) 2 040 kr/månad
  - MC-plats f n 500kr/mån

  För att hyra plats kontakta styrelsens kassör Per Aspegren på perfredrik.aspegren@gmail.com

  El

  Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt el-abonnemang som debiteras bostadsrättsinnehavarna efter en schablon och avräknas efter verklig förbrukning.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är god. Det finns inga planerade avgiftshöjningar.

  Tomträtt

  Nej. Föreningen äger marken.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme

  TV/Internet

  TV och Bredband (100mbit/s) leveraras av Ownit. Möjlighet att få 1000 mbit/s finns att få mot extra kostnad.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 043 kr/månad (värme och vatten)
  Hushållsel
  340 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  TV/Bredband
  220 kr/månad
  Summa driftskostnader
  710 kr/månad

  Varm-och kallvatten ingår i månadsavgiften. Uppvärmning av lägenheten ingår i avgiften, upp till 21 grader. TV/Bredband tillkommer med en obligatorisk avgift om 220kr/mån. EL tillkommer med en schablon om 272kr/mån. Regleras i efterhand efter verklig förbrukning. Övriga kostnader är uppskattade och kan variera.

  Överlåtelseavgift
  1 183 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  473 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Även två tunnelbanestationer och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  Närservice

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm.

  Kommunikation

  Genom det geografiska läget med T-banan på gångavstånd, busstrafik med linje 49 till Fridhemsplan och linje 56 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och gröna linjen i Thorildsplan.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Budgivning pågår
Nästa visning: Fredag 27 nov
Otroligt välplanerad 1,5:a högt upp i huset.
Kungsholmen

Ulriksborgsgatan 9, vån 11

 • 40 kvm
 • 1,5 RoK
 • 2 467 kr/månad
 • 3 195 000 kr
Budgivning pågår
Nästa visning: Torsdag 26 nov
73 kvm med magiskt frontläge.
Hornsbergs Strand

Hornsbergs Strand 71, 4tr

 • 73 kvm
 • 2 RoK
 • 3 337 kr/månad
 • 6 750 000 kr
Nästa visning: Söndag 29 nov 11:30
Mysig gaveltvåa med originaldetaljer.
Fredhäll - Kungsholmen

Messeniusgatan 6

 • 46 kvm
 • 2 RoK
 • 3 055 kr/månad
 • 3 295 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan