Storsegelvägen 10

Exklusiv tvåa med pool, bastu och båt i föreningen.

Fantastisk tvåa om 51 kvm i populära Brf Balneum och Gröndals strand! Ett exklusivt och modernt boende med egen pool, bastu och båt precis intill Mälaren samt med cykelavstånd över till Söder. Genomtänkt planlösning och exklusiva materialval. Bostaden har genomgående generösa glaspartier samt en stor terrass med Mälarutsikt och underbart västerläge. Vattnet, höjden, himlen och solljuset ger lägenheterna en känsla av ljus och rymd. Välkommen på visning!

Pris:
3 495 000 kr (Högstbjudande)
 • Bud: 3 530 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  3 530 000 kr 2 Aktiv tis 22 sep 11:12
  3 520 000 kr 3 Aktiv tis 22 sep 11:08
  3 510 000 kr 2 Aktiv tor 17 sep 14:32
  3 495 000 kr 1 Aktiv ons 16 sep 20:01
Adress:
Storsegelvägen 10, Gröndal strand
Yta:
51 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
4 av 9
Avgift:
2 763 kr/månad (värme, kabel-TV, Internet och varmvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  I lägenheten möts man av ljusa inslag som tillsammans med fönsterpartierna och den stora balkongen som går längs hela lägenheten skapar en ljus och trevlig atmosfär som genomsyrar lägenheten. Samtliga rum får vitmålade väggar och lamellplankgolv i ek.

  Hall

  Inbjudande hall genom säkerhetsdörr med plats för avhängningsmöjlighet av ytterkläder och skor. Plats för extra förvaring i garderob och städskåp.

  Kök

  Innovativt och påkostad kök som inspirerar till matlagning och sociala tillställningar. Modernt kök med mörka köksluckor, induktionshäll och inbyggnadsugn från Bertazzoni samt inbyggnadsmikro. Integrerad kyl/frys, diskmaskin och fläktkåpa.

  Vardagsrum

  Tilltalande vardagsrum med luftiga sociala ytor och härlig utsikt. Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Utgång till balkongen.

  Balkong

  Sjöutsikt och underbart västerläge! Stor balkong längs med hela lägenheten med plats för lounge- och sittgrupp samt plantering.

  Badrum

  Lyxiga golv och väggar i vit granitkeramik, övre delen av väggarna är målade. Badrummet är rustat med wc, duschhörna med glasdörr, tvättställ, badrumsskåp med spegeldörrar och rakuttag, el-handdukstork, samt kombimaskin med arbetsbänk ovan. Komfortvärmegolv!

  Sovrum

  Bra sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Bra förvaring i garderober. Även här utgång till balkongen.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Storseglet 5, Gröndal 1:18

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  E1102

  Lgh.nmr. LM

  1102

  Adress

  Storsegelvägen 10

  Postnummer
  117 68
  Postort

  Stockholm

  Område

  Gröndal strand

  Boarea
  51 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Balneum

  Byggår

  2017-2018

  Hiss
  Ja
  Våning
  4 av 9
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,4713%

  Byggnaden

  Brf Balneum är en äkta bostadsrättförening och kommer bestå av ett flerfamiljshus med sex trapphus i 7-9 våningar med 135 bostadsrättslägenheter och en lokal. I Balneums egna SPA kommer det finnas både pool och bastu. Från spaet tar man sig ut på soldäck. Nere vid vattnet ligger fritidsbåten ankrad, fri att nyttja för de som bor i huset. Balneum erbjuder även kylrum för matleveranser i anslutning till entréerna, allt för att förenkla vardagen.

  Gemensamma utrymmen

  • Gemensam pool och bastu finns i huset för föreningens medlemmar
  • Gemensam båt för föreningens medlemmar
  • Cykelförråd, placerat i källaren och gården
  • Barnvagns- och rullstolsrum på entréplan i varje trapphus
  • Sopsug med utvändiga nedkast för hushållssopor och matavfall
  • Kylrum i entrén för matleveranser

  P-plats

  I föreningen kommer det finnas 40 garage, 63 st carport och markparkeringar.

  Förråd

  Till lägenheten ingår ett källarförråd

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme.
  FTX-system.

  TV/Internet

  Anslutning av internet, IP-telefoni och TV sker via fast anslutning (fiber). Uppkopplingen är 100/100 Mbit/s och i TV-utbudet ingår baskanalerna.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 763 kr/månad (värme, kabel-TV, Internet och varmvatten)
  Hushållsel
  200 kr/månad
  Hemförsäkring
  100 kr/månad
  Summa driftskostnader
  300 kr/månad
  Personer i hushållet
  2

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Området

  Gröndal Strand har både sköna grönstråk och Mälaren som granne samtidigt som det ligger centralt och nära till allt vad Stockholm kan erbjuda. Längs både Mälarens strand och sjön Trehörningen finns populära grönområden och badplatser. Möjligheter finns till lugna promenader, idrott, löpning, båt- och vattenliv samt olika idrotts- och fritidsaktiviteter för barnen. I närområdet finns det sju förskolor och nära tillgång till både grundskola och högstadium. I charmiga Gröndal Centrum finns nya och gamla butiker längs Gröndalvägen. Här finns matbutiker, caféer, bibliotek, vårdcentral och kemtvätt. Även i den nybyggda gallerian i närbelägna Liljeholmen finns det ca 90 butiker, caféer och restauranger.

  Kommunikationer

  Gröndal trafikeras av både buss och Tvärbana. På en kvart tar du dig till T-centralen via Tvärbana, eller 10 minuter med tunnelbanan till T-centralen från det intilliggande Liljeholmen. Med bil har du direkt access till E4/E20 och Essingeleden på bara någon minut.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Nordenflychtsvägen 62, vån 10

 • 89 kvm
 • 3 RoK
 • 2 419 kr/månad
 • 7 495 000 kr
Hornsberg Strand

Lars Forssells gata 30, 3 tr

 • 89 kvm
 • 3 RoK
 • 4 253 kr/månad
 • 6 695 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan