Stenkvistavägen 10

Kommande

Stor balkong med soligt läge.

Perfekt 2:a med stor balkong i sydost! Social planlösning, gavelläge, bra sovrum och förvaring, stilrent kök och egen tvättsektion i badrummet. Riktigt bekvämt boende för den som önskar lugnt boende men samtidigt nära till stadsliv och t-bana. Här i Högdalen, mitt i Teaterkvarteret, bor man med bra kommunikationer och nära till service. I närområde ligger även flertal skolor, fotbollsplan, lekparker, barnomsorg och vård.

Pris:
2 395 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Stenkvistavägen 10, Högdalen- Bandhagen
Yta:
54.5 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
1 av 13
Avgift:
3 404 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Samtliga rum har vitmålade väggar, sidenmatt ekparkett och fönsterbänkar i natursten.

  HALL

  Inbjudande och rymlig hall genom säkerhetsdörr med goda avhängning- och förvaringsmöjligheter i två garderober och på kapphylla.

  BADRUM

  Stilrent med helkaklade väggar i vitt matt och klinkergolv samt duschhörna. Badrummet är rustat med vägghängd wc, tvättställ med vit kommod, spegel ovan handfat med belysning samt egen tvättsektion i pelare. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

  KÖK

  Modernt och socialt kök från Marbodal i vinkel och öppen planlösning till vardagsrummet. Vita luckor, vitt kakel och bra arbetsbänk i grå laminat. Vita vitvaror från Siemens; inbyggnadshäll, inbyggnadsugn, mikro i överskåp, kyl/frys samt diskmaskin.

  VARDAGSRUM

  Trivsamt och lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord intill stora fönsterpartier. Utgång till balkongen.

  BALKONG

  Stor balkong med mysigt läge i sydost. Här ryms sittgrupp och plantering.

  SOVRUM

  Stort och ljust sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt klädförvaring. Ingång till praktisk klädkammare.

  FÖRRÅD

  Rymligt förråd inredd med hylla och stång.

 • Fakta
  Tillträde

  December 2018

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  21-1101

  Lgh.nmr. LM

  1101

  Adress

  Stenkvistavägen 10

  Postnummer
  124 54
  Postort

  Bandhagen

  Område

  Högdalen- Bandhagen

  Boarea
  54.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Regissören i Teaterkvarteret

  Byggår

  2018

  Hiss
  Ja
  Våning
  1 av 13
  Inre rep.fond
  Andelstal insats

  0,8722%

  Andelstal avgift

  0,9354%

  Byggnaden

  Brf Regissören i Teaterkvarteret kommer bestå av totalt 98 lägenheter om 45 till 105 kvm uppdelade i två huskroppar.

  Gemensamma utrymmen

  • Lekplats och gemensamma grönytor/uteplatser
  • Barnvagns- och cykelförråd
  • Hus för källsortering ligger på gården

  Värme/Ventilation

  Fjärrvärme. Vattenburet värmesystem med radiatorer.
  Mekanisk till- och frånluft via ventiler i kök och bad, samt i förekommande fall i klädkammare/ förråd. Tilluftsdon i sovrum och vardagsrum.

  TV/Internet

  Basabonnemang för TV-kanaler ingår i månadsavgiften s k Must Carry. Fiber indraget i huset. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Tillkommande kostnad för internet, fler TV-kanaler och IP-telefoni tillkommer.

  P-plats

  Under bostadshusen i Brf Regissören ligger kvarterets gemensamma garage. Här kommer 37 parkeringsplatser att vara reserverade för de boende i Brf Regissören.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett förråd, placerat i lägenheten.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 404 kr/månad (värme)

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här i Högdalen, mitt i Teaterkvarteret, bor man med bra kommunikationer och nära till service och stadsliv. Här finns gott om sport, fritid och aktivt leverne bara runt knuten; som bad och gym endast 30 meter från lägenheten, fotbollsplan bakom huset och bowling i centrum. Skateboardsparken, som är norra Europas största, ligger nedanför Högdalens Centrum och är ett idrottsområde endast för skateboard, en s k "skatevärld". För den som älskar att jogga eller gå långpromenader i vacker natur finns Högdalstoppen och Magelungen. I Högdalen finns ett brett utbud av service - loppis, systembolag, kondis, restauranger, fisk och blommor. I närområde ligger även flertal skolor, barnomsorg och vård.

  Kommunikationer:
  I närområdet finner du bussar och T-banans gröna linje, Högdalens T-bana, som tar dig snabbt in till city. För färd möt Södertörns högskola eller Karolinska i Huddinge så genar bussen rakt och smidigt över Hagsätra.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hornsbergs Strand

Nordenflychtsvägen 64, Vån 3

 • 44 kvm
 • 1,5 RoK
 • 1 456 kr/månad
 • 3 795 000 kr
Kungsholmen- Hornsbergs Strand

Lindhagensterassen 19, 10tr

 • 39 kvm
 • 1,5 RoK
 • 2 995 000 kr
Nästa visning: Tisdag 1 dec
Gavel 3:a med högt läge i Etaget.
Hornsbergs Strand

Nordenflychtsvägen 64, vån 9

 • 75 kvm
 • 3 RoK
 • 2 287 kr/månad
 • 5 795 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan