Solnavägen 96B, vån 2

Ljus tvåa med eftertraktat läge.

Optimal 2:a om 54 kvm med hög standard och en härlig balkong i sydöstläge. Ljus bostad med många fönster i två sollägen, öppen planlösning som inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar, fullt maskinellt utrustat kök och stilrent badrum med egen tvättpelare. Eftertraktat läge med närhet till både Mall of Scandinavia och Solna centrum. Välkommen på visning!

Pris:
3 295 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Solnavägen 96B, vån 2, Solna- Råsunda
Yta:
54 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
2 av 8
Avgift:
3 312 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Eftertraktat läge.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  En bostad med hög standard, fönster i två väderstreck, luftiga ytor och känslan av det höga läget så känner du dig hemma redan när du stiger in genom dörren. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och mattlackad ekparkett.

  Hall

  Rymlig och central hall med ingång genom säkerhetsdörr. Här möts man direkt av lägenhetens ljusa och moderna uttryck. Gott om förvarings- och avhängningsmöjligheter på kapphylla samt i garderob.

  Badrum

  Modernt badrum med helkaklade väggar i vitt blankt och klinker på golv. Rummet är utrustat med duschhörna med raka vägg i klarglas, wc, handfat med kommod i vitt och spegelskåp med belysning ovan, handdukskrokar samt handdukstork. Separat tvättdel med kombitvättmaskin från Siemens samt arbetsbänk och överskåp. Komfortvärme på golv!

  Kök

  Modernt och rymligt kök i vinkel och i öppen planlösning till vardagsrummet. Köket har vita köksluckor, handtag i rostfritt, köksbänk i vit laminat och vitt blankt stående kakel. Vita vitvaror från Bosch som kyl & frys, induktionshäll, ugn, inbyggnadsmikro i överskåp, spiskåpa från Franke samt diskmaskin. Matplats invid fönster i två väderstreck.

  Vardagsrum

  Ljust och luftigt som bjuder på stort ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Här erbjuds plats för såväl matdel som sällskapsdel. Utgång till balkongen.

  Balkong

  Underbar balkong med högt läge mot föreningens innergård och och i bästa sydöstläge.

  Sovrum

  Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns en generös garderobslänga för bästa förvaringsmöjligheter.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett förråd beläget i källarplan.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Charlottenburg 11

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  41-1202

  Lgh.nmr. LM

  1202

  Adress

  Solnavägen 96B, vån 2

  Postnummer
  169 51
  Postort

  Solna

  Område

  Solna- Råsunda

  Boarea
  54 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Charlottenburgsparken

  Byggår

  2015-2017

  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 8
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,6967%

  Andelstal kommentar

  Enligt ekonomisk plan

  Byggnaden

  Brf Charlottenburgsparken är en äkta bostadsrättsförening med 129 lägenheter uppdelade i fyra punkthus, varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Fastigheten är placerad längs Solnavägen, jämte det bostadsområde som byggs på gamla nationalarenans mark.

  Gemensamma utrymmen

  • Fina innergårdar med planteringar, bra belysning och plats för lek
  • Mindre lokaler för caféer och olika butiker
  • Underliggande garage

  P-plats

  I föreningen finns 81 parkeringsplatser i garaget för 850 kr/mån (lediga platser finns). Boendeparkering finns även i området. För mer info om parkering i området, kontakta Parkando.

  Värme- och ventilation

  Fjärrvärme. vattenburen värme via radiatorer. Återvinning med frånluftsvärmepump.

  TV/Internet

  Föreningen är ansluten till bredband och TV via Com Hem.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett förråd beläget i källarplan.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 312 kr/månad

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Området

  I anrika Råsunda/Solna formas en ny stadsdel med närhet till allt. Närhet till shopping och service samtidigt som du har fina grönområden för rekreation. Inom räckhåll har du Solna Centrum med butiker och restauranger. Nära ligger också den nya Arenastaden med evenemang i Friends Arena samt det stora shoppingscentrumet Mall of Scandinavia.

  Kommunikationer

  Solna har ett unikt läge i regionen med tillgång till två pendeltågstationer, tre olika tunnelbanelinjer och flera busslinjer. Bra kommunikationer med 10 olika busslinjer och promenadavstånd till Solna station där pendeln går samt till Solna C för tunnelbana och tvärbana. Den nya tvärbanan tar er snabbt från Alvik och Sundbyberg till Solna station. Frösundaleden rustas upp där du har direkt förbindelse med E4 norrut mot Arlanda och Uppsala och även söderut.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Barkarbystaden

Karlslundsvägen 15

 • 48 kvm
 • 2 920 kr/månad
 • 2 720 000 kr
Solna / Järvastaden

Fridensborgsvägen 117, 2 tr

 • 44 kvm
 • 2 764 kr/månad
 • 2 830 000 kr
Näckrosen - Solna

Råsundavägen 166, vån 7

 • 35 kvm
 • 1 954 kr/månad
 • 2 995 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan