Sollentunavägen 295, vån 3

Högst upp i huset med separat sovalkov.

Nu erbjuds en mycket stilren 1,5:a med separat sovalkov och stor balkong med högt läge. Härligt gavelläge med stort ljusinsläpp. Behändigt avstånd till pendeltåg samt natur och friluftsliv runt husknuten. Här utnyttjas varje kvadratmeter på bästa sätt tillsammans med stilrena tillval. Sociala ytor skapas av kök och vardagsrum i en öppen planlösning och genom en naturlig avgränsning till sovalkoven finns även utrymme för en separat sovdel. Mot föreningens innergård vetter den stora balkongen som rymmer större möblemang. I Brf Roddaren bor du bekvämt med natur och friluftsliv runt husknuten, några minuter från sjön och med utmärkta kommunikationer in till Sollentuna Centrum en kort promenad bort. Välkommen!

Pris:
1 795 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Sollentunavägen 295, vån 3, Sollentuna - Häggvik Strand
Yta:
38.0 kvm
Rum:
1.5 RoK
Trappor:
3 av 3
Avgift:
2 264 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Välkommen på visning!

 • Onsdag 12/12
  VIP-visning, anmälan krävs.
 • Söndag 16/12 kl 11:30 - 12:15
 • Måndag 17/12 kl 17:00 - 17:30

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, fönsterbänkar i natursten samt golv i ekparkett.

  HALL

  Ljus hall genom säkerhetsdörr med bra avhängnings- förvaringsmöjligheter i garderob, städskåp och på kapphylla.

  DUSCH/TVÄTT

  Stilrent duschrum med vitt matt kakel och klinker på golv. Badrummet är rustat med wc, duschhörna, tvättställ med vit kommod, spegel med belysning samt egen tvättsektion - kombitvättmaskin från Electrolux med arbetsyta och skåp ovanför bänkskiva.

  KÖK

  Socialt och trivsamt kök med öppen planlösning till vardagsrummet. Köket har vita köksluckor och vitt kakel ovanför bänkskivorna i slitstark laminat. Köket är rustat med vita vitvaror från Electrolux; inbyggnadsugn, inbyggnadshäll, spiskåpa från LGG, kyl& frys samt diskmaskin.

  VARDAGSRUM

  Yteffektivt och ljust vardagsrum med öppna sociala ytor och härliga fönsterpartier som skänker bra ljus till lägenheten. Öppen planlösning mot kök erbjuder plats för flexibel möblering med soffgrupp, tv-möbel och övrigt möblemang om så önskas.

  BALKONG

  Stor och härlig balkong med högt läge. Här erbjuds gott om plats för bord, stolar och grill.

  SOVALKOV

  Avskild rymlig sovalkov intill vardagsrummet, som rymmer en större säng.

  FÖRRÅD

  Till bostaden disponeras ett källarförråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Kv Staven 4

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  63-1304

  Adress

  Sollentunavägen 295, vån 3

  Postnummer
  191 36
  Postort

  Sollentuna

  Område

  Sollentuna - Häggvik Strand

  Boarea
  Ca ~38.0 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  1,5
  Antal sovrum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Roddaren

  Byggår

  2018

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  3 av 3
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,8218%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  BRF Roddaren uppförs av PEAB Bostad och består av 73 bostadsrättslägenheter, fördelade på 1-5 rok med boyta mellan 35 kvm och 104 kvm.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  • Förråd för rullstolar, barnvagnar och cyklar
  • Soprum

  VÄRME/VENTILATION

  Fjärrvärme.
  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

  TV/INTERNET

  Bredband, digital-tv samt ip-telefoni via Telia, Triple Play. 100/100 Mbit. Tv/Internet ingår i månadsavgiften.

  P-PLATS

  Föreningen disponerar 47 st parkeringsplatser i garage och 12 st parkeringsplatser på gata. 1000 kr/mån respektive 450kr/mån.

  FÖRRÅD

  Till bostaden disponeras ett källarförråd.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 264 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  455 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  HÄGGVIK STRAND
  Häggvik Strand har drömläget för dig som vill bo omgiven av vacker grönska och med närhet till vattnet. Förutom närheten till badplatsen är kanotpaddling en av områdets höjdpunkter och vintertid stoltserar Norrviken med sin 14 kilometer långa isbana. Lockar slalom står Väsjöbacken redo inom ett par kilometers avstånd. I närområdet finns även golfbana, ridstall och Järvafältets naturreservat med sitt levande odlingslandskap med fågelskådning och promenadstråk. Vill du få utlopp för din energi, finns flera gym och andra träningsaktiviteter. Och gillar du liv och rörelse med en härlig blandning av människor, kaféer och butiker så ligger Stinsen och Sollentuna centrum inte långt bort. I Sollentuna kommun finns massor att se och göra. En cykeltur från Häggvik Strand ligger området Edsvik med Edsbergs slott och den vackra slottsparken. I Edsvik hittar du också en konsthall och när hungern slår till finns Edsbacka Wärdshus nära till hands med sitt lockande läge vid Edsviksparken.

  KOMMUNIKATION
  Häggvik pendeltågstation och bussar når du via en kort promenad. Från centrum finns goda kommunikationer och närhet till både citylivet i Stockholm och Arlanda flygplats. Det tar endast ca 20 minuter in till innerstaden med bil/pendel.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan