Småbrukets backe

Nyproduktion.

Bli först att flytta in i denna stilrena 2:a med rymlig balkong på våning 4 med fantastiskt läge vid Visättra Ängar i Flemingsberg. Här bor man i ett modernt boende med gångavstånd till pendeltåg, högskola och natur. På innergården byggs ett naturgym. Södertörns högskola, Karolinska Institutet och universitetssjukhuset ligger på gångavstånd. Vill man ta bussen in till Huddinge centrum har du hållplatsen precis utanför dörren.

Lägenheten säljs på ritning med tillträde Q2-Q3 2019 och kan således inte visas. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Pris:
2 190 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Småbrukets backe, Huddinge - Visättra Ängar
Yta:
55 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
4 av 7
Avgift:
2 946 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Gångavstånd till Södertörns högskola.

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående ljust tapetserade väggar (Eco Wallpaper Decorama 16, tapetnr 7047 Non-Woven), fönsterbänkar i natursten samt golv i mattlackad ekparkett.

  Hall

  Ljus hall genom säkerhetsdörr med bra avhängnings- förvaringsmöjligheter i garderob, städskåp och på kapphylla.

  Dusch/tvätt

  Stilrent duschrum med vitt kakel och mörkt klinker (Marazzi) på golv. Badrummet är rustat med wc, duschhörna med raka väggar i klarglas, tvättställ, spegelskåp med belysning samt egen tvättsektion - kombitvättmaskin från Electrolux. Elektrisk golvvärme och handdukstork på vägg.

  Kök

  Socialt och trivsamt Vedum-kök i vinkel med öppen planlösning till vardagsrummet. Köket har vita släta köksluckor (mjukstängande) och vitt kakel ovanför bänkskivorna i slitstark laminat (Graphite Graffix). Köket är rustat med vita vitvaror från Electrolux; Spis med induktionshäll, spiskåpa från Franke, kyl& frys samt diskmaskin från Electro Helios. Här finns gott om plats för förvaring samt matbord för ca 3-4 middagsgäster.

  Vardagsrum

  Ljust vardagsrum med öppna sociala ytor och härliga fönsterpartier som skänker bra ljus till lägenheten. Öppen planlösning mot kök erbjuder plats för flexibel möblering med soffgrupp, tv-möbel och övrigt möblemang om så önskas.

  Balkong

  Stor och härlig balkong med högt läge. Här erbjuds gott om plats för bord, stolar och grill.

  Sovrum

  Rymlig sovrum med plats för större säng, sängbord och förvaringsmöbel. Rummet är inrett med två garderober och ett linneskåp.

  Förråd

  Till bostaden disponeras ett rymligt lägenhetsförråd.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  Q2-Q3 2019

  Fastighetsbeteckning

  Brygghuset 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  2-1305

  Adress

  Småbrukets backe

  Postnummer
  141 58
  Postort

  Huddinge

  Område

  Huddinge - Visättra Ängar

  Boarea
  55 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Brygghuset i Visättra Ängar

  Bildades
  2016
  Byggår

  2019

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  4 av 7
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,69675

  Andelstal avgift

  0,76177

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Brygghuset i Visättra Ängar kommer att bestå utav 152 st bostadsrätter, uppdelade i 4 st flerbostadshus om 7 våningsplan.
  Föreningen äger marken. Husen är miljöcertifierade.

  Gemensamma utrymmen

  • Gård med grönytor, lek och utegym, rabatter och häckar
  • Utvändiga p-platser
  • Cykelställ
  • Underjordisk sopbehållare för hushållssopor

  Värme/Ventilation

  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

  TV/Internet

  Telia Triple Play med bredband och basutbud för kabel-tv. Ingår i månadsavgiften.

  P-plats

  Det kommer att finnas 85 st p-platser varav 4 st är gäst/handikapplatser i anslutning till husen. Platserna går att hyra för ca 400 kr/mån.

  Förråd

  Till bostaden finns rymligt förråd i lägenheten.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 946 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Kommentar till avgiften

  I avgiften ingår värme, vatten och Telia Triple Play med bredband och basutbud för kabel-tv. Hushållsel och hemförsäkring tecknas separat av resp. lägenhetsinnehavare.

  Överlåtelseavgift
  1 163 kr betalas av säljaren
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Visättra är ett expansivt område nära Flemingsbergs station med goda kommunikationer till centrala Stockholm. I närområdet finns bland annat matbutik och pizzeria. Flemingsbergs centrum som renoverats för några år sedan erbjuder all tänkbar närservice som tex matbutik, restauranger, gym och apotek. Med ca 15 minuters bussresa bort erbjuder Huddinge Centrum ett ännu större serviceutbud. Fastigheten ligger precis vid busshållplats med bussar till Flemingsbergs station, Huddinge centrum och Fruängen. Här är det gångavstånd till Södertörns högskola, Universitetssjukhuset samt Karolinska Institutet. Här finns ett flertal förskolor och Visättraskolan med förskoleklass och upp till årskurs 6. Kommunen bygger en naturlekplats för både mindre och större barn i området. Natur och idrott finns direkt utanför dörren med motionsspår, skidspår vintertid samt Visättra sportcenter med fotbollsplan, naturgym och ishall.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Huddinge

Lackerargränd 3, vån 4

 • 73 kvm
 • 4 071 kr/månad
 • 3 495 000 kr
Huddinge centrum

Förrådsvägen 14, vån 3

 • 42.5 kvm
 • 2 419 kr/månad
 • 2 500 000 kr
Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 17

 • 61 kvm
 • 3 318 kr/månad
 • 4 150 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan