Skedviksvägen 36

Optimal planlösning, bastu och stor terrass.

Varmt välkommen till denna perfekta och moderna 4:a med optimal planlösning, separat matsal, badrum med bastu samt en stor terrass om 11 kvm med underbart solläge. Eftertraktat läge! Här bor man i en lugn miljö med närhet till naturen och strandkanten mot Årstaviken – samtidigt ett stenkast till Årsta centrum med butiker och restauranger. Nära till skolan och flera förskolor. Gångavstånd till pendel och tvärbanan samt flertalet bussar.

Välkommen på visning!

Pris:
4 795 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Skedviksvägen 36, Årsta
Yta:
94.5 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
EP av 3
Avgift:
5 477 kr/månad (värme och vatten)

Välkommen på visning!

 • Måndag 22/01 kl 18:15 - 18:45

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Snyggt renoverat badrum med bastu.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

Skedviken 1

Skedviksvägen 36
 • Beskrivning

  Hall

  Inbjudande och rymlig hall genom säkerhetsdörr. Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig hall där gott om såväl utrymme som förvaring finns. Vitmålade väggar med smakfulla fondväggar är genomgående i hela bostaden.

  Sovrum 1

  Bra sovrum med utrymme för säng, skrivbord och klädförvaring. Bra förvaring i tre rymliga garderober. På golvet ligger ett vitmålat parkettgolv och väggarna är delvis vitmålade. En av väggarna är målade med en svart griffelfärg.

  Kök

  Inspirerande och modernt kök i vitt och rostfritt, renoverat 2012. Kakel i vitt med mörka fogar och gedigen arbetsbänk i trä. Köket är fullt maskinellt utrustat med rostfria vitvaror; varmluftsugn och micro i överskåp, induktionshäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt kyl&frys.

  Vardagsrum

  Lättmöblerat rum med plats för soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. På golvet ligger ett grått parkettgolv och väggarna är vitmålade.

  Matsal/bibliotek

  Från vardagsrummet ligger allrummet som idag fungerar som matsal men som utan vidare kan fungera som sovrum för den som önskar. Härifrån når man bostadens terrass.

  Terrass

  Underbar terrass om 11 kvm med sol från lunch till sen kväll. Milsvid utsikt.

  Badrum

  Modernt och helkaklat badrum från 2015, i vitt med dusch och bastu. Rummet är inrett med duschhörna med svart takdusch och vägg i klarglas, wc, handfat med vit kommod och rund spegel ovan. Härifrån når man den underbara bastun med dörr i helglas och fönster.

  Master bedroom

  Stor master bed med gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Väggarna är vitmålade och med en harmonisk fondvägg. På golvet ligger ett grått parkettgolv. Härligt ljusinsläpp från burspråket, ingen insyn.

  Sovrum 3

  Bra sovrum med utrymme för säng, skrivbord och klädförvaring. Väggar och golv är vita samt en gråmålad fondvägg.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Skedviken 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  61

  Adress

  Skedviksvägen 36

  Postnummer
  120 54
  Postort

  Årsta

  Område

  Årsta

  Boarea
  Ca ~94.0 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Antal sovrum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 21 okt 2010
  Energiprestanda: 78 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Årsta torg

  Byggår

  1993

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  EP av 3
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,78590%

  Byggnaden

  BRF Årsta Torg är en äkta bostadsrättsförening med 120 lägenheter, 5 hyreslägenheter samt 1 äldreboende för 7 inneboende, (upplåtna med bostadsrätt) detta uppdelat i tre huskroppar. Föreningen bildades år 1985 och har fått betyget A för år 2016.

  Gemensamma utrymmen

  • Cykelförråd
  • Källarförråd
  • Tvättstuga i huset
  • Innegård med lekplats
  • Grovsoprum

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är god och i år ges en avgiftsfri månad/lägenhet.

  Ekonomisk förvaltare:
  ISS

  Kommande underhåll

  Fönster och takfotsrenovering pågår 2017-2018

  Parkering

  55 garageplatser. Går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 30 parkeringsplatser för 180-288 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Det finns även 2 MC-platser i garage. I övrigt finns parkering på omkringliggande gator.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme, frånluftspump och bergvärmepump.
  Frånluftsventilation.

  TV/Internet

  Kabel-tv från Com Hem finns i lägenheterna. Ett analogt grundutbud av tv-kanaler ingår i avgiften. Tilläggstjänster som digital-tv med fler kanaler, bredband och telefoni kan köpas till.
  I föreningen finns fibernät för bredbandsanslutning indraget. Bredbandsleverantör är Ownit.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  5 477 kr/månad (värme och vatten)
  Hushållsel
  715 kr/månad
  Hemförsäkring
  174 kr/månad
  Summa driftskostnader
  889 kr/månad
  Personer i hushållet
  4
  Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  455 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Fastigheten har ett attraktivt och centralt läge vid Årsta Torg och med närhet till Årstaviken, vacker natur och kommunikationer. Runt knuten finns lekplatser, förskola och grundskola. Härliga promenadstråk längs Årstaviken och nära till utmärkta kommunikationer med bussar, tvärbana och t-bana. Vid Årsta torg finns restauranger, mataffärer, caféer, bibliotek och folkets hus. Nära till pendeltågen vid Årstaberg.

  KOMMUNIKATIONER

  Utmärkta kommunikationermed bussarna 160, 164 och 168 som ofta och snabbt tar dig till knutpunkten Gullmarsplan, Årstaberg el Liljeholmen. Tvärbanan, som smidigt tar er till Gullmarsplan och Linjeholmen, samt närhet till Pendeltågen vid Årstaberg. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholms central på ca 7 min.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Älvsjö

Älvsjö Stationsgata 2A, vån 5

 • 44.0 kvm
 • 3 128 kr/månad
 • 2 860 000 kr
Hammarby Sjöstad

Fredriksdalsgatan 18, 2tr

 • 47.5 kvm
 • 2 607 kr/månad
 • 3 750 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan