Sjödalsvägen 17, vån 8

Underbar 2:a med högt läge.

Välkommen till denna underbara 2:a med högt läge på våning 8. Påkostad interiör och stilrena materialval. Härlig balkong och öppen planlösning inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Bekvämt läge nära centrum med all tänkbar service och goda kommunikationer.

Pris:
2 350 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Sjödalsvägen 17, vån 8, Huddinge
Yta:
46 kvm
Rum:
1.5 RoK
Trappor:
8 av 15
Avgift:
2 657 kr/månad (värme och kabel-TV)

Välkommen på visning!

 • Söndag 22/09
  Kontakta mäklaren för att boka tid!

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Högt läge med morgonsol.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, parkettgolv, vita socklar, fönsterbänkar i finslipad kalksten och vita släta innerdörrar.

  Hall

  En central hall genom säkerhetsdörr, med goda avhängningsmöjligheter i garderob, städskåp och intilliggande förråd.

  Badrum

  Helkaklat badrum med vitt kakel och svart klinkergolv. Rummet är inrett med dusch m duschvägg i klarglas, wc, handfat med vit kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, handdukstork, tvättbänk i vitt över tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Infällda spotlights i tak och komfortvärme på golv.

  Sovrum

  Mysigt sovrum intill vardagsrummet. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord. I rummet finns en dubbelgarderob.

  Kök

  Modernt kök i vitt med vitt blankt stående kakel, vit högblank bänkskiva i vit laminat och spotlights under och över överskåp. Fullt maskinell utrustning från Siemens; Induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro, integrerad spiskåpa samt integrerad kyl/frys och diskmaskin. Matplats invid stort fönsterparti.

  Vardagsrum

  Öppen planlösning och generösa ytor mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Rummet är lättmöblerat med plats för soffa, soffbord, mediaförvaring samt bokhylla.

  Balkong

  Stor balkong i öst och morgonsol med plats för sittgrupp samt egen plantering. Trätrall på golv. Här kan man njuta av många soltimmar och lata middagar!

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning

  Klockarbacken 7

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  2081

  Lgh.nmr. LM

  1801

  Adress

  Sjödalsvägen 17, vån 8

  Postnummer
  141 47
  Postort

  Huddinge

  Område

  Huddinge

  Boarea
  46 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  1,5
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Tisdag 8 feb 2011
  Energiprestanda: 69 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Klockarbacken 7

  Bildades
  2015
  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  8 av 15
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,60%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Klockarbacken 7 består av 139 lägenheter uppdelade i två huskroppar med 9 respektive 15 våningar med storslagen utsikt och kommersiella lokaler på gatuplan. På gavelsidan lyser strålkastare upp de smala nischerna.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme, värmesystem via uppvärmd tilluft.

  Övriga utrymmen

  • Cykelförvaring
  • Barnvagnsrum
  • Källargarage och parkeringsplatser

  TV/Internet

  Bredband (165 kr/mån) och TV från Telenor (Bredbandsbolaget). Basutbudet för TV ingår i månadsavgiften.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 657 kr/månad (värme och kabel-TV)
  Överlåtelseavgift
  1 163 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Utmärkt läge med närhet till natur och rekreation samt kort avstånd till Huddinge Centrum med all tänkbar service samt flertalet bussar och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på 15 min. Här planeras cirka 2500 nya bostäder, främst genom förtätning av Huddinge centrum och Kvarnbergsplan samt en omvandling av Storängen. Centrala Huddinge rymmer en mångfald av cafeér, restauranger och butiker.

  Natur och fritid
  Flemingsbergsvikens våtmarksområde är ett paradis för fågelintresserade. Många olika arter samlas här. I centrala Huddinge finns också flera fina parker och du har cykelavstånd till ett gäng badsjöar. Sjön Gömmaren till exempel, som förutom bad även erbjuder fiske och vandringsleder. Och om du vill ha högre puls kan Källbrinks IP vara ett alternativ. Här hittar du bland annat friidrottsarena, fotbollsplaner, rugbyplan och tennishall. Även Flottsbros slalombackar ligger nära.

  Kommunikationer
  I centrala Huddinge finns både pendeltågsstation och bussterminal. Pendeln till Stockholm tar cirka 15 minuter. Åker du istället en station söderut kommer du till Flemingsberg, med bland annat Karolinska Universitetssjukhuset och Södertörns högskola.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Solna - Råsunda

Lövgatan 55, vån 3

 • 43 kvm
 • 2 401 kr/månad
 • 3 100 000 kr
Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 14A, vån 9

 • 52 kvm
 • 2 905 kr/månad
 • 3 750 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan