Siloplatsen 6, Vån 19

Väldisponerad 2:a med högt och fritt läge i omtalade Stockholm Lighthouse. Bostaden erbjuder öppna social ytor, goda förvaringsmöjligheter och en fantastisk balkong i soligt söderläge med utsikt över viken och nya Svindersviksbron. Lägenheten är belägen i expansiva Kvarnholmen med närhet till både stad och natur. Läs mer på PEABS hemsida alternativt kontakta ansvarig mäklare.

#

#

https://peabbostad.se/projekt/stockholm/stockholm-lighthouse-brf-silouette/

Pris:
4 495 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Siloplatsen 6, Vån 19, Kvarnholmen
Yta:
54 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
19 av 21
Avgift:
2 970 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse


Dela objekt


IMG_1297

IMG_1305

IMG_1309

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

IMG_1320

IMG_1326

IMG_1314

IMG_1321

a2935660-8257-11e7-8a28-cd181e23d893 (1)

Områdesbild

a3cb3a20-8257-11e7-8b51-e78c94710c7e

Områdesbild

beb5be20-3bc4-11e7-8b51-e78c94710c7e

Områdesbild

ab5dced0-3bc4-11e7-8a28-cd181e23d893

Områdesbild

Planritning

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall med god plats för avhängning av ytterkläder i garderobsvägg med skjutdörrar. Väggar är vitmålade och på golv ligger en ekparkett som sträcker sig över resten av lägenheten.

  #

  VARDAGSRUM

  Ljust och härligt rum med trivsam atmosfär mellan kök och vardagsrum. Här erbjuds plats för sällskapsdel samt matdel med plats för stora sällskap. Flertalet fönsterpartier ger bra ljus till lägenheten. Från rummet nås även bostadens balkong.

  #

  BALKONG

  Väl tilltagen balkong i fritt och soligt läge. Här finns plats för bord och stolar.

  KÖK

  Snyggt och modernt kök med god förvaring bakom vita skåpsluckor med pushfunktion. Arbetsyta på mörk bänkskiva i exklusiv polerad natursten. Ovan bänkskivan sitter ett snyggt grått kakel med grå fog som klär väggen. Köket är utrustat med kyl/frys i rostfritt, induktionshäll, ugn, mikro, spisfläkt, samt integrerad diskmaskin.

  #

  SOVRUM

  Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Förvaring i garderob.

  #

  BADRUM

  Stilrent badrum med kaklade väggar och klinkergolv i en grå nyans. Utrymmet är utrustat med duschhörna med vägg i mönstrat glas, vägghängd WC, tvättställ med kommod "light wood". Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk samt skåp för extra förvaring ovan.

  #

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  Juni 2018

  Fastighetsbeteckning

  Brf Silouette

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  31901

  Adress

  Siloplatsen 6, Vån 19

  Postnummer
  131 31
  Postort

  Nacka

  Område

  Kvarnholmen

  Boarea
  54 kvm
  Boarea enligt

  Enligt ekonomisk plan

  Antal rum
  2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Silouette

  Byggår

  2017

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  19 av 21
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,55854

  Byggnaden

  Brf Silouette är en byggnad under uppförande och inflytt kommer ske i etapper från Q4 2017 - Q2 2018. Projektet omfattar tre punkthus om 21 våningar med totalt 130 st lägenheter. Föreningen disponerar även över ett garage i tre plan med totalt 111 bilplatser.

  #

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  Cykelrum## Barnvagnsrum## Källsorteringsrum## Källarförråd## Gästlägenhet##

  #

  Högst upp i tornet finns en lounge med bastu och relaxavdelning för alla boende samt en festlokal att nyttja.

  TV & BREDBAND

  I lägenheterna finns uttag för tv, bredband och IP-telefoni. Leverantör Telia.

  VÄRME & VENTILATION

  Fjärrvärme till vattenburna radiatorer. FTX-system, balanserad från- och tilluft.

  ÖVRIGT

  Läs mer om projektet:## https://peabbostad.se/projekt/stockholm/stockholm-lighthouse-brf-silouette/

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 970 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Hushållsel
  300 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  450 kr/månad

  Observera att uppgifterna är uppskattade och kan variera.

  Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  448 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Kvarnholmen väcks till liv och förnyar sig från gårdagens industriort till en exklusiv boendemiljö. Här växer en ny stadsdel fram i historisk miljö, starkt präglad av sitt industriella arv och sin skärgårdsnatur. Kvarnholmens historiska omgivningar blandas med moderna bostäder, arbetsplatser, skolor, strandpromenader och kajer – allt beläget på en naturskön plats med närhet till både stadsliv och skärgård. Ortens gamla spisbrödfabrik kommer omvandlas till ett närcentrum som öppnar i början av 2018 och den långa kajen kommer fyllas med uteserveringar, sjökrogar och kulturmagasin. Inte långt från Kvarnholmen ligger köpcentrumen Nacka Forum.

  VISION

  Kvarnholmen är Nackas största stadsbyggnadsprojekt. Fullt utbyggt ska här finnas över 3000 nya bostäder, 1000 arbetsplatser, en grundskola för 700 elever, strandpromenader, stora lokaler för kultur och evenemang, kajer och båtplatser. Många av de gamla industribyggnaderna ska bevaras och få ny användning. Genom att tillvarata ett unikt läge i kombination med en unik historia ska Kvarnholmen utvecklas till en attraktiv och levande stadsdel med stark egen identitet.

  KOMMUNIKATIONER

  Pendelbåten Sjövägen trafikerar Nybroplan (city) – Nacka (Kvarnholmen) – Lidingö (Dalénum) – Frihamnen där SL-biljetter gäller ombord. Från Kvarnholmen går täta busslinjer till city och storstockholm.

  #

  Stadsdelen ligger i nära anslutning till stora trafikleder. Med bilen når du Danvikstull och Södra länken på ett par minuter. En nyligen öppnad bro binder samman Västra Sicklaön och Kvarnholmen med centrala Nacka, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna med Nacka och ökar den nya stadsdelens tillgänglighet.

  #

  #

  • 10 minuter med buss till Slussen##
  • 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan##
  • 3 minuter till Nacka forum via nya högbron##
 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Sollentuna - Häggvik Strand

Sollentunavägen 295, vån 3

 • 38 kvm
 • 2 264 kr/månad
 • 2 200 000 kr
Barkarbystaden

Gripengatan 26, vån 2

 • 54 kvm
 • 3 285 kr/månad
 • 2 995 000 kr
Nästa visning: Måndag 18 feb 17:00
Gemensam takterrass i föreningen.
Huddinge

Sjödalsvägen 23A

 • 91 kvm
 • 4 607 kr/månad
 • 3 650 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan