Siloplatsen 4, vån 21

Högst upp med hissnande sjöutsik.

ACCEPTERAT PRIS! Bli först att flytta in i denna underbara 2:a högst upp i huset i det omtalade och exklusiva projektet Stockholm Lighthouse. Bostaden erbjuder öppna social ytor, goda förvaringsmöjligheter och en fantastisk balkong med hissnande utsikt över Svindersviken. Många fina tillval har gjorts i bostaden så som rostfria vitvaror i kök, integrerad diskmaskin, spotlights i badrum, LED-belysning i kök med dimmer, klinker i hall, handdukstork i badrum med mera.
Stockholm Lighthouse byggs ovan kajkanten på Kvarnholmen. Bostaden har inte bara en svindlande höjd som bjuder på en fantastisk utsikt utan även praktiska lösningar som gott om garageplatser och förråd. Här bor man i hjärtat av expansiva Kvarnholmen med Saltsjön som närmaste granne, nära tillgång till parkområdet och lekplatserna samt gallerian som står klar 2018, här har man allt man kan önska!

Säljes på ritning med prel. tillträde september 2018. Kontakta mäklaren för mer information!

Pris:
4 065 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Siloplatsen 4, vån 21, Nacka - Kvarnholmen
Yta:
57.0 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
21 av 21
Avgift:
3 467 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse


Dela objekt


Högst upp med hissnande utsikt.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och golv i mattlackad ekparkett.

  Hall

  Redan när du kliver över tröskeln via din egna ingång möts du av ett otroligt ljus i hela lägenheten. Hallen erbjuder avhägningsmöjlighet på vit hatthylla samt i skjutdörrsgarderober med spegeldörrar och Elfa-system. I den direkta entrén ligger ett praktiskt och snyggt grått klinker.

  Kök

  Smakfullt från Vedum med skåpsluckor i vitt och rostfria handtag. Goda arbetsytor på mörk laminatbänkskiva med stenstruktur och ett blankt vitt kakel ovan (Sättning liggande med halvstensförband) samt LED-belysningslist under överskåp. Köket är fullt utrustat med rostfria vitvaror; induktionshäll, ugn, mikro, kyl/frys, fläktkåpa (Franke Tender 722-10) samt integrerad diskmaskin.

  Vardagsrum

  Fantastiskt vardagsrum med magisk utsikt och öppen planlösning mot kök. Här erbjuds plats för såväl matdel som sällskapsdel.

  Balkong

  Stor och härlig balkong med högt läge längst upp i huset – hänförande utsikt ut över skärgården och Stockholm stad.

  Sovrum

  Sovrum med direkt utsikt ut över vattnet. Rummet erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler.

  Badrum

  Stilfullt badrum med vitkaklade väggar samt grått klinker till golv. Badrummet är utrustat med dusch med väggar i klarglas, vägghängd toalettstol, handdukstork, tvättställ med vit kommod samt överhängande spegel i nisch med belysning ovan. Här finns även tvättmaskin och luftkondenstumlare, Siemens samt arbetsbänk och väggskåp med push-to-open. Spotlights i tak.

  Till lägenheten hör ett förråd i källarplan.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  Prel. sept 2018

  Fastighetsbeteckning

  Sicklaön 38:13

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  42101

  Adress

  Siloplatsen 4, vån 21

  Postnummer
  131 31
  Postort

  Nacka

  Område

  Nacka - Kvarnholmen

  Boarea
  Ca ~57.0 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Panorama i Nacka

  Byggår

  2017

  Hiss
  Ja
  Våning
  21 av 21
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,8232%

  Byggnaden

  Brf Panorama i Nacka är en byggnad under uppförande och kommer stå klar för inflytt 3:e kvartalet 2017. Projektet omfattar 5 bostadshus med 8-15 våningar innehållande totalt 96 lägenheter. Föreningen innehar även ett garage med plats för 91 bilplatser.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN Styrelserum med övernattingslokal Relaxavdelning Spång med gemensamhetslokal

  TV & BREDBAND I lägenheterna finn uttag för tv, bredband och IP-telefoni. Leverantör Telia. En digitalbox för tv tillhör lägenheten.

  VÄRME & VENTILATION Fjärrvärme till vattenburna radiatorer. FTX-system, balanserad från- och tilluft.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 467 kr/månad

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Kvarnholmen väcks till liv och förnyar sig från gårdagens industriort till en exklusiv boendemiljö. Här växer en ny stadsdel fram i historisk miljö, starkt präglad av sitt industriella arv och sin skärgårdsnatur. Kvarnholmens historiska omgivningar blandas med moderna bostäder, arbetsplatser, skolor, strandpromenader och kajer – allt beläget på en naturskön plats med närhet till både stadsliv och skärgård. Ortens gamla spisbrödfabrik kommer omvandlas till ett närcentrum som öppnar i början av 2018 och den långa kajen kommer fyllas med uteserveringar, sjökrogar och kulturmagasin. Inte långt från Kvarnholmen ligger köpcentrumen Nacka Forum.

  Vision

  Kvarnholmen är Nackas största stadsbyggnadsprojekt. Fullt utbyggt ska här finnas över 3000 nya bostäder, 1000 arbetsplatser, en grundskola för 700 elever, strandpromenader, stora lokaler för kultur och evenemang, kajer och båtplatser. Många av de gamla industribyggnaderna ska bevaras och få ny användning. Genom att tillvarata ett unikt läge i kombination med en unik historia ska Kvarnholmen utvecklas till en attraktiv och levande stadsdel med stark egen identitet.

  Kommunikationer

  Pendelbåten Sjövägen trafikerar Nybroplan (city) – Nacka (Kvarnholmen) – Lidingö (Dalénum) – Frihamnen där SL-biljetter gäller ombord. Från Kvarnholmen går täta busslinjer till city och storstockholm.

  Stadsdelen ligger i nära anslutning till stora trafikleder. Med bilen når du Danvikstull och Södra länken på ett par minuter. En nyligen öppnad bro binder samman Västra Sicklaön och Kvarnholmen med centrala Nacka, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna med Nacka och ökar den nya stadsdelens tillgänglighet.

  • 10 minuter med buss till Slussen
  • 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan
  • 3 minuter till Nacka forum via nya högbron
 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nacka - Sickla

Turbinvägen 5d

 • 45.0 kvm
 • 2 625 kr/månad
 • 2 950 000 kr
Nästa visning: Söndag 3 jun 14:00
Högt läge med utsikt över Saltsjön.
Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 88, vån 4

 • 53.0 kvm
 • 3 043 kr/månad
 • 2 995 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan