Ulriksborgsgatan 16, Vån 7

3:a med insynsskyddat läge.

Varmt välkommen till denna otroligt trevliga 3:a med ett högt och ljust läge i skuldfri och välskött förening. Bostaden erbjuder väldisponerade ytor med två bra sovrum, rymligt badrum med tvättmaskin/torktumlare samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fantastisk inglasad balkong med plats för möblemang och erbjuder många soltimmar. Toppenläge med tunnelbanan och bussar ett par minuter bort och i närområdet finner ni välsorterade Ica Maxi, trendiga restauranger och badbryggor.

Pris:
5 295 000 kr (Högstbjudande)
 • Bud: 5 550 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  5 550 000 kr 2 Aktiv tor 16 aug 15:40
  5 500 000 kr 1 Aktiv tor 16 aug 14:26
  5 450 000 kr 2 Aktiv tor 16 aug 12:44
  5 420 000 kr 1 Aktiv tor 16 aug 10:28
  5 400 000 kr 2 Aktiv tis 14 aug 12:21
  5 300 000 kr 1 Aktiv fre 10 aug 12:19
Adress:
Ulriksborgsgatan 16, Vån 7, Kungsholmen
Yta:
78.5 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
7
Avgift:
3 433 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Rejäla fönster samt inglasad balkong.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

Ulriksborgsgatan 16, Vån 7
 • Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med gott om plats för upphängning av ytterkläder på hatthylla samt ytterligare förvaring i garderober med överskåp samt en integrerad sittbänk. Väggar är vitmålade samt golvet är belagt med en praktisk klinker som sedan övergår i en ekparkett som sträcker sig över resten av lägenheten.

  Vardagsrum

  Ljust och öppet vardagsrum med fönster i två väderstreck. Lättmöblerade ytor med plats för en stor soffa, soffbord, tv-bänk samt ytterligare möblemang för den som önskar. Från rummet nås bostadens inglasade balkong med sol från morgon till tidig eftermiddag. Inglasningen kan givetvis fällas upp helt eller delvis för den som önskar.

  Balkong

  I högt och ljust läge finner ni denna stora och rymlig balkong med sol från morgon till tidig eftermiddag. Här ryms det med fördel en loungemöbel eller bord och stolar.

  Kök

  Väldisponerat kök som bjuder in till umgänge med sina öppna ytor. Här finner ni dubbla kylskåp och frys, ugn, mikrovågsugn, spishäll, samt fläkt. Diskmaskinen är integrerad bakom vita luckor och ovan den mörkgrå bankskivan finner ni ett vackert kakel. Plats för ett ordentligt matbord intill fönster för 6-8 personer.

  Sovrum 1

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Förvaring i garderober och här ryms även ett skrivbord för den som i bland arbetar hemma.

  Sovrum 2

  Rogivande sovrum med plats för större säng. Perfekt rum att använda som sovrum, gästrum eller kontor.

  Badrum

  Helkaklat badrum med grått klinkergolv med underliggande komfortvärme samt vitkaklade väggar. Fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk bänk ovan och överskåp för handdukar och linne. I badrummet finns även handfat med kommod, upplyst spegel, handdukstork, vägghängd toalett samt badkar med duschvägg i klarglas.

  Förråd

  Till bostaden hör ett källarförråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  6075

  Lgh.nmr. LM

  1502

  Adress

  Ulriksborgsgatan 16, Vån 7

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen

  Boarea
  Ca ~78.0 kvm
  Boarea enligt

  Ekonomisk förvaltare

  Antal rum
  3

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Lindhagensterrassen 6

  Byggår

  2010

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  7
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,485%

  Markägare
  Marken är tomträtt

  Byggnaden

  Brf Lindhagensterrassen 6 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2008 och dess fastighet färdigställdes 2010. Fastigheten består av ett flerbostadshus om 18 våningar och omfattar totalt 70 lägenheter upplåtna med bostadsrätt som nås via två hissar.

  Gemensamma utrymmen

  • Det finns en gemensam tvättstuga som kan bokas alla dagar. I tvättstugan finns två tvättmaskiner (varav en grovtvättmaskin), torktumlare, torkskåp och mangel.
  • Cykel- och barnvagnsrum finns i anslutning till entrén.
  • Innergård med planteringar, cykelställ samt en lekplats på baksidan.
  • Förråd tillhörande varje lägenhet.
  • Miljörum

  Värme, vatten och el

  Fastigheten värms upp med fjärrvärme som ingår i årsavgiften. Även kall- och varmvatten ingår i avgiften. Hushållsel betalas av respektive hushåll efter förbrukning.

  TV, bredband och telefoni

  Föreningen har gruppavtal med Bredbandsbolaget för bredband, TV och telefoni. Bredband 250/100, TV-paket T-1 Bas och telefonipaket Mini ingår som en fast del i årsavgiften. Fastigheten har inga traditionella nät för kabel-TV och telefoni utan allting går via IP-nätet.

  Miljö

  Föreningen tillämpar källsortering, vilket innebär att förpackningar av kartong, metall, plast och glas samt tidningar/trycksaker sorteras separat från övrigt hushållsavfall. Härigenom värnas miljön genom återvinning samtidigt som det är ekonomiskt gynnsamt för föreningen. Föreningen ombesörjer bortforsling av grovsopor och miljöfarligt avfall i samband med de städdagar som hålls på våren och hösten.

  Parkering

  Föreningen disponerar 25 garageplatser som hyrs ut till de boende via Skanska, tel 020-31 03 10. Månadshyran under 2018 är 1824 kr för bil och 912 kr för MC. Skanska har aviserat en årlig höjning med 2% t o m 2020 då avtalet mellan föreningen och Skanska löper ut. Möjlighet finns även att hyra garageplats via AMF Fastigheter och månadshyran under 2018 är då 1900 kr. Kontakta föreningens styrelse för ytterligare information. Det går också att hyra plats i de allmänna delarna av garaget via Corepark, tel 08-650 02 15, men detta är betydligt dyrare.

  Förutom garageplats kan den kommunala boendeparkeringen vara ett alternativ. Man måste då registrera fordonet på Stockholms Stads hemsida för att erhålla boendeparkeringstillstånd. Den som registrerar fordonet måste vara folkbokförd i området. Boendeparkeringsavgiften är f n 1100 kr/mån vid månadsbetalning eller 75 kr/dygn vid betalning i biljettautomat.

  Ekonomi

  Årsavgifterna höjdes med 2,5% per år under åren 2010-2016 i enlighet med den ekonomiska planen. Den procentuella höjningen omfattade endast själva årsavgiften, inte det fasta tillägget för bredband och TV. Totalt sett har detta inneburit en något lägre höjning än prognosen i den ekonomiska planen. 2017 och 2018 skedde ingen justering utan avgifterna ligger fortfarande kvar på 2016 års nivå. Föreningen innehar sedan 2008-12-11 tomträtten till fastigheten Gångaren 18 i Stockholms kommun. Avgäldsperiod löper på tio år från och med 2009-01-01 till och med 2018-12-31.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 433 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Hushållsel
  350 kr/månad
  Hemförsäkring
  200 kr/månad
  Summa driftskostnader
  550 kr/månad

  Observera att uppgifterna är uppskattade och kan variera.

  Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  455 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Ulriksborgsgatan 16 ligger centralt beläget på västra Kungsholmen med närhet till allt du kan önska dig så som kommunikationer, shopping, restauranger, gym, grönområden och mycket mer. I närheten finns ett omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm. Flertalet gym som SATS, Puls & Träning, Nordic Wellness, Friskis & Svettis inom bekvämt promenadavstånd. Vid Hornsbergs Strand finns ett stort utbud av restauranger och caféer där du kan koppla av i kvällssolen, eller varför inte promenera längst med vattnet ända bort till Pampas Marina och Karlbergs Slott, eller åt motsatt håll till Fredhälls Klippbad.

  KOMMUNIKATION

  Goda kommunikationer med både T-banans gröna linje (Thorildsplan) och blå linje (Stadshagen) inom kort promenadavstånd. Busstrafik med linje 61, 59, 56 och blå buss 50 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden eller Drottningholmsvägen har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Huddinge

Sjödalsvägen 23A

 • 91.0 kvm
 • 4 607 kr/månad
 • 4 150 000 kr
Nacka - Sickla

Turbinvägen 5d

 • 45.0 kvm
 • 2 625 kr/månad
 • 2 695 000 kr
Solna- Huvudsta

Arvid Tydéns Allé 26

 • 81.5 kvm
 • 3 893 kr/månad
 • 5 250 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan