Sandhamnsgatan 75A, 3tr

Urbant dynamisk samt naturnära stilla.

Tillfälle att förvärva denna fantastiska 2:a, plan 3 med magnifik balkong i söderläge och många soltimmar och med utsikt över Gärdet! Lägenheten har ett lugnt och trivsamt läge, öppen planlösning och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i ett hus som harmoniskt smälter samman och bäddar in sig i de lummiga omgivningarna. Naturmaterialen står i fokus: från ekgolven och trädetaljerna, till badrummen i granitkeramik och naturstenen i köket. Stenkast till T-bana, service, hela Gärdets härliga atmosfär, service, Fältöversten, Tessinparken, uteserveringar och caféer. Exklusivt och bekvämt boende! Snabbt tillträde möjligt!

Pris:
3 895 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Sandhamnsgatan 75A, 3tr, Gärdet
Yta:
46.0 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
3
Avgift:
2 979 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Välkommen på visning!

 • Söndag 20/01 kl 13:00 - 13:40
 • Måndag 21/01 kl 18:20 - 18:50

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Urbant dynamisk samt naturnära stilla.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har vitmålade väggar och tak. Vitpigmenterade mattlackade i ekgolv i en-stavs i trälamell med slipbar yta. Trösklar i trä som behandlas lika golv. Stora fönsterpartier med antingen skjutdörrar eller slagdörrar mot balkong/terrasser och stora fönsterpartier i övrigt.

  HALL

  Välkomnande hall som öppnar upp sig mot hela lägenheten. Gott om avhängsningsmöjligheter på kapphylla, fristående snickerier i grågrön kulör lika kök.

  BADRUM

  Stora ljusa granitkeramikplattor på golv och väggar. Steninfattad spegel i Bottocinomarmor ovan tvättställ. Förvaring och tvättpelare i högskåp lackade i varmgrå kulör. Specialritat tvättställ i matt marmorkomposit i huvudbadrum. Vägghängda wc-stol med dold cistern från Duravit. Duschplats med specialritad duschskärm med ram i metall. Duschblandare och tvättställsblandare från Dornbracht. Elburen handduksstork. Golvränna från Purus i duschutrymme. Belysningsarmatur på spegel och skylight-armatur över dusch.

  SOVRUM

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt sängbord. Stora fönster från golv till tak som bjuder på ett härligt ljus till rummet. Rymlig skjutdörrsgarderob får stå för inredningen.

  BALKONG

  En balkong i sydvästläge som är precis som man vill ha den - med plats för både utemöbler samt egna odlingar och njuta av många lata middagar med många soltimmar! Balkonger har räcken i glas samt våningshöga lameller som solskydd.

  KÖK

  Specialritat kök med släta luckor och täcksidor i grågrön kulör från Italienska Varenna Poliform. Panel med hyllor och belysning ovan bänkdel. Bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Diskho i rostfritt stål underlimmas mot stenskiva. Integrerad lucka till diskmaskin och kyl/ frys. Blandare från Dornbracht. Vitvaror från Miele: Helintegrerad kyl, frys och diskmaskin samt varmluftsugn och infälld induktionshäll. Specialritad rostfri kolfilterfläkt. Plats för mikrovågsugn med eluttag i högskåp/väggskåp.

  VARDAGSRUM

  De perfekta rummet som inbjuder till såväl fest som lugna hemmakvällar tack vare sin öppna planlösning till köket. Stora fönsterpartier släpper in ljuset och gör det höga läget och utsikten påtagligt. Rummet är lättmöblerat med plats för soffa samt mediaförvaring. Utanpåliggande downlights närmast köket.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Stockholm Stettin 7

  Objektstyp
  Lägenhet
  Adress

  Sandhamnsgatan 75A, 3tr

  Postnummer
  115 28
  Postort

  Stockholm

  Område

  Gärdet

  Boarea
  Ca ~46.0 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration behövs ej

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Stettin

  Byggår

  2018

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  3
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,40294%

  Byggnaden

  Brf Stettin 7 kommer bestå av totalt 169 bostadsrättslägenheter om 1-6 rok. Byggnaden kommer bestå av 12 trapphus och omgärda en gemensam innergård. Huskroppen är vriden och följer fältet vilket ger en utsikt från majoriteten av bostäderna.

  Gemensamma utrymmen

  • Barnvagnsförråd/rullstolsrum i garaget
  • Cykelförråd/-uppställning anordnas i källaren
  • Gemensamma terrasser i trapphus 1, 2 och 3
  • Förskolans lekplats får utnyttjas av de boende på tider utanför förskolans verksamhetstid
  • Publik innergård

  Förråd

  Till lägenheten hör ett förråd, placerat i källaren med tillgång till hiss.

  P-plats

  Idag kommer föreningen disponera 92 av platserna i garaget (2000 kr/mån) som är fördelade enligt följande:
  83 st parkeringsplatser
  5 st el-platser
  4 st handikapplatser

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fx-system, kolfilter-fläkt i kök.
  Vattenburen golvvärme, fjärrvärme.

  TV/internet

  TV, telefoni och IT via fiber, Ownit.

  Utöver ovan så har föreningen även 8 st onumrerade MC platser samt 40 st parkeringsplatser som hyrs ut vardagar under arbetstid till grannfastigheten. Dessa 40 platser kommer föreningen även kunna hyra ut till er övrig tid. I ekonomisk plan kan ni läsa mer om detta.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 979 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Kommentar till avgiften

  I månadsavgiften ingår kostnad för värme, vatten, IP-TV (basutbud), telefoni och bredband (100/100 mbit/s) via fiber.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Lugnt beläget med närhet till både Djurgården med skog, hästar, promenadstråk, löpspår och Tessinparken med plaskdamm, stor lekpark och uteserveringar. Här bor man med promenadavstånd till populära utomhusbadet Kampementsbadet. I området finns flera caféer, restauranger och bra skolor/förskolor.

  Kommunikationer

  Stenkast till tunnelbana samt flertalet bussar.

  Närservice

  I området finns bra matbutik intill tunnelbanans uppgång, Ica Nära samt en Pressbyrå. I Värtan finns även välsorterade Ica Kvantum. Nära till Fältöversten med systembolag, butiker och all tänkbar service.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Vistaberg

Vistabergs allé 3E

 • 138.9 kvm
 • 7 046 kr/månad
 • 3 995 000 kr
Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10, vån 4

 • 55.0 kvm
 • 3 428 kr/månad
 • 2 855 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan