Rissneleden 165, vån 4

Bli först att flytta in i denna fina och optimalt planerade 2:a med modern planlösning i naturnära Rissne. Härlig och stor balkong med högt läge! Här är trivselfaktorn hög med närhet till allt man kan önska – natur och rekreation med närhet till smidig kollektivtrafik. Fullt utrustat kök, trivsam balkong, badrum med kakel, klinker och kombitvättmaskin, duschhörna med vägg i klarglas. Rissne är ett av Sundbybergs mer gröna områden och här det finns en mängd smultronställen att upptäcka. a. Till T-Centralen tar det en kvart med tunnelbanan och med bilen tar man sig via intilliggande Ulvsundavägen lätt vidare till E18 och E4 eller in till centrala Stockholm.

Lägenheten säljs på ritning med tillträde 2019-05-27 och kan således inte visas. Kontakta mäklaren för mer information!

Pris:
2 300 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Rissneleden 165, vån 4, Sundbyberg, Rissne
Yta:
47 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
4 av 8
Avgift:
2 726 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv.

  Hall

  Välkomnande hall som öppnar upp mot hela lägenheten. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob och plats finns för avhängning av ytterkläder och skor. Snygg och slitstark klinker på golv.

  Kök

  Snyggt Marbodal-kök i vinkel med bra förvaring bakom vita släta skåpsluckor med rostfritt handtag i metall samt goda arbetsytor på bänkskivorna i laminat med kakel och belysning ovan. Full maskinell utrustning med rostfria vitvaror: kyl&frys, inbyggnadsugn i bänkskåp, micro, diskmaskin, induktionshäll och köksfläkt. Trevlig matplats invid fönster som ger rummet ett fantastiskt ljusinsläpp.

  Vardagsrum

  Perfekt rum med plats för såväl soffa, soffbord som mediaförvaring och bokhyllor. Stora fönster ger rummet ett behagligt ljusinsläpp till rummet. Utgång till balkongen.

  Balkong

  Rymlig balkong med högt läge och plats för sittgrupp samt egen plantering.

  Badrum

  Rymligt badrum med Veduminredning, kaklade väggar och klinker på golv. Rummet är inrett med wc, duschhörna med vägg i klarglas, handfat samt spegelskåp med belysning ovan. Här finns också kombitvättmaskin, komfortvärmegolv och spotlights i tak.

  Sovrum

  Harmoniskt sovrum med plats för säng, tillhörande sängmöbel samt byrå. Rummet är inrett med en rymlig skjutdörrsgarderob.

  Förråd

  Från sovrummet når man bostadens förråd/klädkammare.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  2019-05-27

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  1-1402

  Adress

  Rissneleden 165, vån 4

  Postnummer
  174 57
  Postort

  Sundbyberg

  Område

  Sundbyberg, Rissne

  Boarea
  47 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Grönkulla

  Bildades
  2016
  Byggår

  2019

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  4 av 8
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,654%

  Byggnaden

  BRF Grönkulla är en äkta bostadsrättsförening med 115 lägenheter fördelat i två flerbostadshus samt 1 lokal. Föreningen bildades år 2016. På baksidorna ansluter husen till en lummig parkmiljö med lekplats för de minsta, gemensamma uteplatser och grönytor. Husen blir 4–9 våningar höga och i ett av husen byggs dessutom en butikslokal i markplan mot det nya torget. Här finns idag en stor och vacker ek, som givetvis kommer att få stå kvar och blir torgets nya mittpunkt.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Till- och frånluftsventilation med återvinning, FTX Fjärrvärme

  Övriga utrymmen

  • Lägenhetsförråd
  • Barnvagnsrum i respektive trapphus
  • Sopsugsanläggning är placerad mellan de två huskropparna
  • Grillplats med bänkar kommer att anläggas
  • Garage
  • Cykelrum

  TV/Internet

  Lägenheten är utrustad med uttag för datakommunikation samt TV och telefoni via bredband.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 726 kr/månad (värme)

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Sundbyberg har, trots sin lilla yta, gott om små och stora grönområden, sjöar och vattendrag. Här finns många fina parker och trädgårdar som bidrar till hela kommunens grönpräglade karaktär. Rissne är ett av Sundbybergs mer gröna områden och här det finns en mängd smultronställen att upptäcka. Vi har listat några av våra främsta favoriter.

  Inte alls långt från Grönkulla hittar du Sundbybergs bästa utsikt – Utkiken i Dubo. Här omringas du av en vacker skog med gamla träd och urskogskänsla med du blickar ut från klipphällarna. Stigarna hit är få och små vilket bara bidrar till den fantastiska vildmarkskänslan. För att sätta ännu mer guldkant på denna upplevelse rekommenderar vi att du tar dig hit en sen sommarkväll. Utsikten kommer inte göra dig besviken.

  Redan i dag är kommunikationerna mycket goda. Till T-Centralen tar det en kvart med tunnelbanan och med bilen tar man sig via intilliggande Ulvsundavägen lätt vidare till E18 och E4 eller in till centrala Stockholm. Via närliggande Bromma flygplats finns hela världen nära.

  Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2021), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2023). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Kungsholmen

John Bergs Plan 7, 5tr

 • 31 kvm
 • 2 438 kr/månad
 • 2 750 000 kr
Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 14A

 • 55 kvm
 • 3 046 kr/månad
 • 3 900 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan