Rålambsvägen 70

Kommande

Nyrenoverad och mysig 1:a med parkvy.

Snart är denna mysiga 1:a i toppskick till salu! Här bor du med parkvy och stenkast till T-bana och buss. Modern interiör möter bevarad charm i perfekt balans. Lägenheten har klädkammare, öppen planlösning och kök med bra förvaringsmöjligheter. Möjlighet till egen uteplats. Trivsam Brf med god ekonomi. Nära till service så som Coop, Hemköp, apotek och systembolag, restauranger, klippbad, parkliv och kort promenad till Lindhagens galleria med Ica Maxi mm. Snabbt tillträde möjligt. Varmt välkommen!

Adress:
Rålambsvägen 70, Kungsholmen - Fredhäll
Yta:
28 kvm
Rum:
1 RoK
Trappor:
sv av 4
Avgift:
2 220 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Nyrenoverad 1:a med parkvy.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Varmt välkommen till denna mysiga och nyrenoverade 1:a i sutterängvåning där modern interiör möter tidstypisk charm i perfekt balans. Genomgående vitmålade väggar.

  Hall

  Inbjudande och rymlig hall genom säkerhetsdörr med goda avhängningsmöjligheter på hatthylla samt i rymlig i klädkammare. Fantastiskt trägolv i original.

  Rum

  Mysigt rum med stort ljusinsläpp och luftiga ytor. Här finns plats för säng, soffgrupp, tv-möbel samt bokhyllor. Vitmålade väggar och vackert fiskbensgolv. Här finns möjlighet att sätta in altandörrar* ut till gräsmattan utanför.

  Kök

  Välplanerat med öppen planlösning mot vardagsrummet. Bra förvaring och arbetsytor. Köket är utrustat med vita luckor med rostfria handtag, vitt fyrkantigt kakel, svart arbetsbänk i marmorimitation, kyl&frys samt spis med ugn och fläkt ovan. Köksö med barbänk. .

  Badrum

  Helkaklat duschrum i fräscht skick inrett med vitt kakel och ljust plastgolv. Wc, handfat, skåp och dusch.

  Förråd

  Till bostaden disponeras ett rymligt förråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Fredhälls Gård 3

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  00004

  Adress

  Rålambsvägen 70

  Postnummer
  112 56
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen - Fredhäll

  Boarea
  28 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Boareabeskrivning

  Observera att den exakta storleken inte är uppmätt. Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Antal rum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Tisdag 10 feb 2009
  Energiprestanda: 183 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Fredhälls gård 3

  Byggår

  1932

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  sv av 4
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,14286%

  Andelstal avgift

  1,35992%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Fredhälls gård 3 består av ett flerbostadshus från 1932 på Rålambsvägen 70-72 i Fredhäll/Stockholm. Huset består av 5 våningar med 57 lägenheter, varav 3 hyresrätter och 1 lokal. Brf Fredhälls Gård 3 bildades 2008 och fastigheten förvärvades 2010.

  Ekonomi

  Lån/m² bostadsrättsyta (enligt årsredovisning -17) 7 747 kr/kvm.

  Ekonomisk förvaltare: SBC

  Värme- och ventilationsanläggning

  Mekanisk frånluft
  Fjärrvärme

  Renoveringar

  2017 Åtgärder för att öka säkerheten vid takarbeten
  2017 Byte av mattor i hissarna
  2017 Oljning av entrépartier
  2017 Bättringsarbeten på grunden
  2017 Målning av staket
  2017 Kronstabilisering av lönnen samt beskärning av övriga träd
  2016 Nytt staket mot grannfastighet, oljning av sopskåp, oljning av plank vid parkering
  2016 Besiktning av taksäkerhet
  2016 Uppbyggningsbeskärning. Borttagninng av döda grenar samt grenar mot fasad
  2016 Byte av temostater, injustering av värmen, byte av cirkulationspump, byte av handukstorkare kopplade på VVC
  2015 Stambyte bottenplan
  2014 Upphandling 2013. Omfattande dränering av hela huset under 2014
  2014 Tvättstuga. Utbytta maskiner, tumlare och torkskåp
  2013 OVK, Besiktning 2013, brister åtgärdas 2014
  2012 - 2013 Balkonger
  2011 Installation av fibernät
  2011 Säkerhetsdörrar
  1994 V/A stammar
  1994 El-stigar
  1994 Fönster
  1994 Fasad
  1994 Tak
  1994 Trappus
  1994 Tvättstugan renoverades

  Planerade renoveringar

  Se "underhållsplan" bland filer.

  Övriga utrymmen

  Brf Fredhälls Gård 3 har en förgård med parkeringsplatser, cykelparkering och. sopsortering. De har också en innergård med gräsmatta, utemöbler och grillstad. En tvättstuga finns belägen i källaren med tre tvättmaskiner, en torktumlare och ett tokskåp. Föreningen har cykel- och barnvagnsrum.

  Förråd

  Till bostaden disponeras ett förråd om ca3-4 kvm.

  TV/Internet

  Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Comhem.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 220 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
  Överlåtelseavgift
  1 163 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Fredhäll är en stadsdel i Kungsholmens stadsdelsområde i Stockholms innerstad. Den ligger på ön Kungsholmens sydvästra del och är främst känt för sina badklippor. Där finns även ett friluftsbad för vinterbadande. Fredhäll gränsar i öster mot Marieberg och i norr mot Kristineberg. Området bebyggdes i början på 1930-talet och är i funkisstil. Mottot då man byggde var "stad i park". I Fredhällsparken finns bl.a en plaskdamm som sedan 30-talet varit en populär badplats för de mindre barnen. Gatorna i Fredhäll är uppkallade efter svenska författare såsom Johan Runius, Fröding, Stagnelius, Orvar Odd (pseudonym för Oscar Patrick Sturzen-Becker), Viktor Rydberg, Atterbom, Snoilsky, Ernst Ahlgren, m.fl.

  Det finns flera butiker i närheten av föreningen. Kvartersbutiker samt Coop vid Kristinebergs tunnelbana, Hemköp vid Västerbroplan och ICA Maxi i Lindhagen. Apotek och postombud på Rålambsvägen. Kort promenad till flera trevliga fik i Fredhäll bl.a. det populära "Russin" och "1935". Gångavstånd till alla restauranger på Hornsbergs strand.

  Här finns det goda kommunikationer. Buss 59 och 61 från Fredhäll och huvudbusslinjerna 1 och 4 från Västerbroplan tar dig över hela Stockholms innerstad. Vill du åka tunnelbana tar du dig från Kristineberg till T-Centralen på 12 minuter. Med en härlig promenad via Norr Mälarstrand når du citykärnan på 35 minuter.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Söndag 24 mar 11:30
Ljus bostad med balkong i syd.
Järfälla - Kallhäll

Källtorpsvägen 11, vån 2

 • 74.5 kvm
 • 4 103 kr/månad
 • 2 495 000 kr
Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 17

 • 61 kvm
 • 3 318 kr/månad
 • 4 150 000 kr
Nästa visning: Söndag 31 mar 11:00
Äkta radhuskänsla med egen ingång.
Vistaberg

Vistabergs allé 3E

 • 138.9 kvm
 • 7 046 kr/månad
 • 3 795 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan