Radiusbacken 31, 2tr

Ljus hörn-2:a mot föreningens innergård.

Lyxigt och bekvämt boende med hörnläge på våning 2 i populära Brf Metronomen. En optimalt planerad och ljus 2:a om 45 kvm med stora fönster i två väderstreck och låg bröstning för maximalt ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Både balkong i bostaden och gemensam stor takterrass i föreningen! Goda kommunikationer med tunnelbana och buss i närområdet samt all tänkbar service inom bekvämt promenadavstånd. Cykelavstånd till söders puls och en kort promenad bort ligger även natursköna Vinterviken och Trekantens vatten. Resan till stan tar 14 minuter och att komma hit med bil är en promenad i parken. JURIDISK PERSON OK! Inflytt 10 mars 2020.

Lägenheten säljs på ritning och kan således inte visas. Kontakta mäklaren för mer information!

Pris:
3 140 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Radiusbacken 31, 2tr, Hägersten - Telefonplan
Yta:
45 kvm
Rum:
2 RoK
Avgift:
3 000 kr/månad (värme, kabel-TV, Internet och kallvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Mysigt hörnläge mot föreningens innergård.

Gemensam takterrass i föreningen.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv.

  Hall

  Välkomnande och rymlig hall genom säkerhetsdörr. Förvaring av ytterkläder och skor på kapphylla och garderob.

  Badrum

  Fräscht badrum med kaklade väggar vitt och klinkergolv i grått. Inredning med spotlights i tak, handfat med vit kommod, spegelskåp med belysning, toalettpappershållare och krokar. WC-stol och tvättställ. I badrummet finns även kombitvättmaskin med arbetsbänk och överskåp för bra arbets- och förvaringsyta.

  Kök

  Modernt kök med öppen planlösning till vardagsrummet som bjuder in till socialt umgänge med mingel och middagar. Vita släta luckor, vitt kakel och bänkskivor i laminat. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och förberett för mikro i väggskåp. Rostfria vitvaror från Whirlpool, spiskåpa från Franke.

  Vardagsrum

  Rymligt, ljust och lättmöblerat med plats för soffa, soffbord och matplats. Utgång till balkongen.

  Balkong

  Mysig balkong med högt läge. Här finns plats för sittgrupp och egen plantering.

  Sovrum

  Här finns plats för dubbelsäng och sängbord. Förvaring i flertalet garderober intill sovrummet.

 • Parkering

  Det kommer byggas ett garage under mark med preliminärt ca 98 parkeringsplatser, ca 1200 kr/mån.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  Mars 2020

  Fastighetsbeteckning

  Timotejen 17

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  1-1202

  Adress

  Radiusbacken 31, 2tr

  Postnummer
  126 29
  Postort

  Hägersten

  Område

  Hägersten - Telefonplan

  Boarea
  45 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Metronomen

  Byggår

  2019

  Juridisk person
  Ja
  Hiss
  Ja
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,55%

  Byggnaden

  Bostadsrättsföreningen Metronomen Föreningen Brf Metronomen bildades 2015 och beräknas vara inflyttningsklar Prel Q1-Q2 2020.

  Fastigheten består av två huskroppar, Antal våningsplan är 8-12 stycken och antal trapphus 3 stycken. Byggnaden inrymmer totalt 188 stycken bostadslägenheter i varierande storlek från 1-4 rum och kök, samt 1-2 stycken hyreslokaler, en förskola om totalt ca 780 kvm, ett garage i 3 våningsplan under mark med ca 98 parkeringsplatser samt ca 350 stycken cykelparkeringar.

  Takterrass

  Takterrassen beläggs med trätrall och omges av pinnräcke. Terrassen kan disponeras av de boende i huset samt med fördel i samband med att gemensamhetslokalen hyrs.

  Förråd

  Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme
  Mekaniskt frånluft och tilluft via ventiler

  Övriga utrymmen

  • Innergård
  • Cykelförråd
  • Barnvagns och rullstolsförråd
  • Gemensam takterrass
  • Bokningsbar lokal på taket
  • Parkeringsgarage

  TV/Internet

  Comhem levererar bredband (1000/1000) och digital-tv (grundutbudet). Både bredband och digital-tv ingår i månadsavgiften.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 000 kr/månad (värme, kabel-TV, Internet och kallvatten)

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  I populära och gemytliga Midsommarkransen finns ett stort serviceutbud med bland annat livsmedelsbutiker, hantverksaffärer, kvarterskrogar, caféer och annan samhällsservice. En kort promenad bort ligger även natursköna Vinterviken och Trekantens vatten. I närområdet finns flera idrottsplatser för den sportintresserade. Svandammsparken ligger nära intill.

  Kommunikationer
  Bra kommunikationer med närhet till både tunnelbana och bussar. I direkt närhet finns tex buss 147 som går mot Liljeholmen där det finns flertalet bussar, tvärbana och tunnelbana. Gångavstånd till tunnelbana i Midsommarkransen, Aspudden och Telefonplan. Med tunnelbanans röda linje är du inne i city på mindre än 12 minuter. Eller hoppa upp på cykeln så når du Söders puls på tio minuter!

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Solna - Råsunda

Gränsgatan 26

 • 47 kvm
 • 2 624 kr/månad
 • 2 950 000 kr
Nästa visning: Söndag 26 jan 12:40
Högt läge och högt i tak.
Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 16B, vån 7

 • 78 kvm
 • 4 115 kr/månad
 • 5 395 000 kr
Nästa visning: Söndag 26 jan 12:45
Möjlig 3:a med gavelläge och sjöglimt!
Kungsholmen - Hornsbergs strand

Lindhagensgatan 135, vån 4

 • 67.5 kvm
 • 2 627 kr/månad
 • 4 695 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan