Pär Lagerkvists gata 34, 4tr

Pär Lagerkvists gata 34, 4tr

Sjöutsikt och balkong med eftermiddagssol.

Drömmig 2:a på vån 4 där både vardagsrum och balkong erbjuder glittrande Mälarutsikt. Luftiga ytor och fint burspråk i vardagsrummet som tillsammans med sjöutsikten skapar både inspiration och frid. Lägenheten har fönster i två väderstreck som bidrar till fint ljusflöde i lägenheten och den öppna planlösningen ger plats för den sociala tillställningar. Mysigt sovrum med utgång till balkongen samt stor klädkammare. I hallen finns ytterligare en klädkammare som idag används som hemmakontor, stort badrum med duschhörna, golvvärme samt egen tvättsektion med kombimaskin. Stabil och trevlig brf med god ekonomi och garage. Utanför porten finns badbryggor, fina strandpromenader och stort restaurangutbud samt stenkast till Lindhagens galleria med Ica Maxi, gym, systembolaget mm. Nära till T-bana, bussar och E4:an för den som kör bil. Du som har letat ett hem med 2 rum inser säkert hur unikt detta tillfälle är. Välkommen att boka visning!

Pris:
4 750 000 kr (Pris)
Adress:
Pär Lagerkvists gata 34, 4tr, Hornsbergs Strand
Yta:
52 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
4 av 7
Avgift:
2 632 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Sjöutsikt och eftermiddagssol.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Rymlig och inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor i skjutdörrsgarderob.

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv.

  Klädkammare

  En rymlig klädkammare med hyllplan som rymmer mycket förvaring. Idag används klädkammaren också som en arbetshörna.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och gör lägenheten till en social miljö att samla vänner och familj i. I vardagsrummet ryms soffa, soffbord, tv-bänk men också arbetsplats. Beige fondvägg. Fint litet burspråk med bra sjöglimt.

  Kök

  Vitt kök med gott om förvaring, vitt kakel och svart laminat bänkskiva. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys och diskmaskin, inbyggnads ugn samt micro, spishäll och dubbelho. Rymlig matplats för minst 6 pers.

  Balkong

  Fantastisk balkong som bjuder på vacker sjöutsikt och sol under både förmiddag och eftermiddag. Här avnjuts Stockholms vackraste solnedgångar under sommarhalvåret. Rymlig och möblerbar för många kvällar med härlig mat och dryck. Trätrall.

  Badrum

  Ljust och fräscht badrum med vitt kakel längst väggarna och infällda spotlights i taket. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handdukstork, tvättställ med vit kommod och vägghängd spegel. Arbetsbänk ovan kombiamaskin samt vägghängt skåp med gott förvaring.

  Sovrum

  Ett rogivande sovrum med stor klädkammare. Här ryms en rejäl säng med sängbord på var sida. Rummen separeras med diskret skjutdörr.

 • Parkering

  Föreningen har 65 bilplatser i eget källarplan med hiss direkt ner i garaget. Utöver dessa har medlemmarna även tillgång till 52 garageplatser i grannföreningen Brf Poeten. Lediga platser finns i Poetens garage till en kostnad av 2000 kr/månad. Garagen sköts av Valvet AB, separat kö.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Lyckolandet 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  11303

  Lgh.nmr. LM

  1303

  Adress

  Pär Lagerkvists gata 34, 4tr

  Postnummer
  112 15
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  52 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Tisdag 2 feb 2016
  Energiprestanda: 80 kWh/m2
  Energiklass: D

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Gåspennan

  Byggår

  2013

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  4 av 7
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,43770%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Gåspennan färdigställdes av JM under år 2012-2013 och består av 164 bostadsrätter samt 5 lokaler för uthyrning. Föreningen omfattar adresserna:

  • Hornsberg Strand 69-77
  • Pär Lagerkvists Gata 24-36
  • Franzéngatan 50-54
  • Harry Martinsons gata 7-13

  Övrigt

  Total boarea 13 435kvm
  Total lokalarea 565kvm.

  Utförda renoveringar

  2019 - OVK besiktning, Spolning av stammar 2018 - Bil laddplatser i garaget. 2017 - Installation av LED belysning 2016 - Kakel i entreérna

  Planerade renoveringar

  2020 - Byte av styrsystem

  Övriga utrymmen

  • Soprum med källsortering
  • Cykelrum
  • Städrum
  • Fastighets och rullstolsförråd
  • Barnvagnsrum
  • Källare-eller vindsförråd
  • Står lummig innergård med lekplats för dom små
   Utöver detta finns även ett styrelserum för styrelsens arbete.

  Hyresgästerna till föreningens 5 lokaler är:
  - Puls & Träning (Gymlokal)
  - Primo Ciao Ciao (Restaurang)
  - Bengal Garden (Restaurang)
  - Creacta Ekonomi (Kontor)
  - Svea Ingenjörsbyrå (Kontor)

  TV/Internet

  Lägenheten är utrustade med Triple Play från Telia som levererar TV, bredband samt IP telefoni från samma nätverksuttag. Kostnad för detta tillkommer med 220kr/månad.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 632 kr/månad (värme)
  Beskrivning mån.avg.

  Obligatoriskt tillägg på 170kr/månad från Comhem som levererar TV, bredband samt IP telefoni från samma nätverksuttag.

  Avgiftsändringar

  I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar.

  Hushållsel
  395 kr/månad
  Hemförsäkring
  100 kr/månad
  Varmvatten
  30 kr/månad
  Summa driftskostnader
  525 kr/månad
  Personer i hushållet
  1
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand avnjuts trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finns flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finns gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Kristineberg

Hjalmar Söderbergs väg 4

 • 92 kvm
 • 4 RoK
 • 4 702 kr/månad
 • 7 495 000 kr
Kungsholmen

Ulriksborgsgatan 7, Vån 16

 • 59.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 238 kr/månad
 • 4 395 000 kr
Hornsbergs Strand - Kungsholmen

Nordenflychtsvägen 62, vån 5

 • 55 kvm
 • 2 RoK
 • 1 758 kr/månad
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan