Pär Lagerkvists gata 30, vån 2

Kommande

Sjöglimt och stor privat uteplats mot gården.

Snart är denna fina 3a till salu! Bra läge i huset med stor privat uteplats mot den fina innergården samt liten balkong med härlig sjöglimt. Stilren interiör, ekparkett, målade väggar, Social planlösning, luftiga ytor, 2 bra sovrum mot gården, bra förvaring och egen tvättsektion i badrummet. Belägen i populär brf med god ekonomi och som äger marken. Till lägenheten hör även ett förråd i källaren. Här bor man med lugnt läge och granne med Mälarens glittrande vatten, Karlsbergs slott, fina strandpromenader, badbryggor, bra restaurangutbud, promenadavstånd till 4H-gård, city och bra service i Lindhagens Galleria. Garage i källarplan samt nära till T-bana, bussar och E4:an för den som kör bil. Välkommen till denna familjedröm!

Lägenheten ligger på vån 2 mot Pär Lagerkvists gata och bottenplan mot gården.

Adress:
Pär Lagerkvists gata 30, vån 2, Kungsholmen - Hornsbergs Strand
Yta:
77 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
2 av 9
Avgift:
3 521 kr/månad (Internet och varmvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Egen uteplats och mindre balkong med sjöglimt.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och ekparkett. Stilrent och hemtrevligt intryck.

  Hall

  Inbjudande och central hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Förvaringsmöjlighet i garderob. Säkerhetsdörr och klinkergolv.

  Badrum

  Väl tilltaget badrum med smakfulla och moderna materialval, vit kaklad väggar och grått klinker på golvet. Badrummet är försett med badkar med hand- och takdusch, duschvägg i klarglas, toalett, handfat, handdukstork samt spegel med belysning ovan. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med vit arbetsbänk och vita överskåp.

  Sovrum 1

  Mysigt sovrum som idag nyttjas som ett masterbed. Plats för dubbelsäng och sängbord. Harmonisk gårdsläge.

  Sovrum 2

  Stort sovrum med plats för våningsäng, garderob, bokhylla och skrivbord. Gott om förvaring i klädkammare. Gårdsläge och utgång till uteplatsen/baksidan.

  Uteplats

  Stor uteplats mot mot föreningens vackra och innergård. Plats för soffa och sittgrupp. Stora lekytor för barnen som kan cykla och träffa kompisar. På gården finns även en liten lekpark.

  Kök

  Mycket väldisponerat kök som inspirerar till matlagning. Gott om förvaring bakom vita luckor. Den svarta bänkskivan möter en grön mosaik som ger köket en härlig harmoni. Vitvarorna är integrerade. Fullt utrustat med diskmaskin, kylskåp , frys, mikrovågsugn, ugn, glaskeramikhäll. Rymlig matplats mellan kök och vardagsrum.

  Vardagsrum

  Tilltalande vardagsrum med sociala ytor för hela familjen. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. Utgång till den mindre balkongen. Sjöglimt!

  Balkong

  Liten balkong med vy mot Mälarens glittrande vatten. Plats för stolar/bänk och egen plantering. Här kan man njuta av kvällssol och vackra solnedgångar!

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Lyckolandet 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  101102

  Lgh.nmr. LM

  1102

  Adress

  Pär Lagerkvists gata 30, vån 2

  Postnummer
  112 15
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen - Hornsbergs Strand

  Boarea
  77 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Tisdag 2 feb 2016
  Energiklass: D

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Gåspennan

  Byggår

  2011-2013

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 9
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,58555%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Gåspennan färdigställdes av JM under år 2012-2013 och består av 164 bostadsrätter samt 5 lokaler för uthyrning. Föreningen omfattar adresserna:

  • Hornsberg Strand 69-77
  • Pär Lagerkvists Gata 24-36
  • Franzéngatan 50-54
  • Harry Martinsons gata 7-13

  Hyresgästerna till föreningens 5 lokaler är:
  - Puls & Träning (Gymlokal)
  - Primo Ciao Ciao (Restaurang)
  - Bengal Garden (Restaurang)
  - Creacta Ekonomi (Butik)
  - Elvisionen Sverige (Butik)

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  • Soprum med källsortering
  • Cykelrum
  • Städrum
  • Fastighets och rullstolsförråd
  • Barnvagnsrum
  • Källare-eller vindsförråd
  • Står lummig innergård med lekplats för dom små
   Utöver detta finns även ett styrelserum för styrelsens arbete

  PLANERAT UNDERHÅLL

  Då fastigheten är ny finns inget underhållsbehov inom de närmsta fem till tio åren.

  PARKERING

  Föreningen har 65 bilplatser i eget källarplan med hiss direkt ner i garaget. Utöver dessa har medlemmarna även tillgång till 52 garageplatser i grannföreningen Brf Poeten. Av dessa platser är 23 utrustade med laddstolpar för laddning av elbilar. Garagen sköts av Nabo. I dagsläget är det kö till ledig plats.

  Avgiften per månad uppgår till 1500 kr respektive 1300 kr (år 2019) för platser i Gåspennans respektive Poetens garage.
  För plats med möjlighet för laddning av elbil tillkommer en kostnad av 250 kr/månad + kostnad för förbrukning av el.

  TV/BREDBAND

  Lägenheten är utrustade med Triple Play från Telia som levererar TV, bredband samt IP telefoni från samma nätverksuttag. Kostnad för detta tillkommer med 220kr/månad.

  ÖVRIGT

  I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar och avgifterna har inte höjts på flera år.
  Total boarea 13 435kvm
  Total lokalarea 565kvm

  FÖRRÅD

  Till bostaden disponeras ett källarförråd

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 521 kr/månad (Internet och varmvatten)
  Beskrivning mån.avg.

  Obl. avgift för bredband, om 220 kr/mån

  Hemförsäkring
  360 kr/månad
  Summa driftskostnader
  660 kr/månad
  Personer i hushållet
  4
  Överlåtelseavgift
  1 183 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  473 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Tunnelbanestation och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  NÄRSERVICE Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm. Flertalet gym som SATS, Puls & Träning, Nordic Wellness, Friskis & Svettis inom bekvämt promenadavstånd. Många mysiga och trendiga restauranger erbjuds längs strandpromenaden.

  KOMMUNIKATION Goda kommunikationer med både T-banans gröna linje (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) inom kort promenadavstånd. Busstrafik med linje 50, 56, 61 och 65 i området samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hornsbergs Stand

Pär Lagerkvists gata 18, vån 3

 • 86 kvm
 • 3 RoK
 • 3 169 kr/månad
 • 6 195 000 kr
Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Warfvinges väg 15

 • 86 kvm
 • 4 RoK
 • 3 228 kr/månad
Årsta - Årstastråket

Rämensvägen 25B

 • 55 kvm
 • 3 RoK
 • 3 049 kr/månad
 • 2 995 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan