Nordenflychtsvägen 62, Vån 8

Varmt välkommen till denna exklusiva bostad med genomgående smakfulla och gedigna materialval. Ett nytänkande och modernt boende med unika faciliteter ger er ett boende utöver det vanliga. Bostadens kvadratmeter är ytterst välplanerade och bostadens extra takhöjd tillsammans med den rymliga balkongen ger er ett hem att trivas i. Här har medlemmarna bland annat tillgång till en lyxig gemensam takterrass med milsvida vyer, bil/båt pool och en arkitektur som hämtats från New York. Med närhet till storstadens puls men även lugnet vid vattnet och badbryggorna finner ni här ett komplett boende för den moderna människan.

Pris:
4 495 000 kr (Pris)
 • Bud: 4 300 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  4 300 000 kr 1 Aktiv tor 23 nov 15:00
Adress:
Nordenflychtsvägen 62, Vån 8, Hornsbergs Strand
Yta:
55 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
8 av 13
Avgift:
1 829 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Genomgående påkostade materialval

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Föreningens gemensamma takterrass med utekök

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Så snart du kliver över tröskeln möts du av bostadens generösa takhöjd om 3,10 m samt dom smakfulla och gedigna materialvalen som återfinns i hela lägenheten. Golvet är belagt med klinker i Marrakech design och förvaring i två garderober. Väggarna är ljust målade och golvet övergår sedan till ett vitpigmenterad plankgolv i enstav.

  VARDAGSRUM

  Fantastiskt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Öppna sociala ytor ger möjlighet för flexibel möblering och från rummet nås även bostadens rymliga balkong i soligt läge.

  KÖK

  Specialdesignat kök med fronter i körsbärsträ och rostfri bänkskiva med svetsad diskho. Köket är även försett med väggmonterad armatur från Louis Poulsen ovan köksbänk som kompletteras med belysning under väggskåp. Extra arbetsyta på praktisk köksö med extra förvaring. Köket är utrustat med spis från Smeg med induktionshäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin samt kyl/frys i rostfritt.

  SOVRUM

  Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober.

  BADRUM

  Väl tilltaget badrum med smakfulla och moderna materialval med delvis kaklade och delvis målade väggar samt härligt ljusinsläpp genom fönster. Badrummet är försett med badkar med hand- och takdusch, duschvägg i klarglas, toalett, handfat, handdukstork, badrumsskåp samt spegelnisch. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

  BALKONG

  Härlig balkong som erbjuder plats för bord, stolar och din egen lilla odling. Här kan du koppla av i solen både för och eftermiddag.

  FÖRRÅD

  Till bostaden hör ett separat förråd i källarplan.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Etaget

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  81

  Lgh.nmr. LM

  1701

  Adress

  Nordenflychtsvägen 62, Vån 8

  Postnummer
  112 51
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  55 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Etaget

  Byggår

  2017

  Juridisk person
  Ja
  Hiss
  Ja
  Våning
  8 av 13
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,7310

  Byggnaden

  Fastigheten har 103 lägenheter och 4 lokaler och kommer att färdigställas under 2017 med inflyttning sommaren 2017. I områdets direkta närhet endast några stenkast bort finner ni Hornsbergs strands badbryggor trendiga restauranger och välsorterade Ica Maxi Lindhagen.

  Gemensamhetsutrymmen

  -Gemensam takterrass med underbar utsikt på våning 12. Utrustad med utekök och grill.
  -Innergård
  -Garage 70 st platser i källarplan
  -Förråd i husets källare
  -Separat miljörum i källarplan

  Förmåner

  Medlemskap i exklusiv båtpool – båtplats i Pampas Marina
  Medlemskap i bilpool från Sunfleet (Volvo V40) – önskas Volvo XC 90 erbjuds även detta vilket bekostas av respektive medlem.

  TV-och Internetanslutning

  Föreningen är ansluten till bredband via Ownit 100/100 Mbit/s samt grundpaket för TV och telefoni. För detta tillkommer en obligatorisk avgift om 223 kr/månad.

  El & vatten

  Undermätare för el och vatten är installerade i varje lägenhet och kostnaden läggs automatiskt på er månadsavi. Lägenheten värms upp med hjälp av golvvärme i samtliga rum.

  Värme & ventilation

  Lägenheterna är fria från radiatorer och har istället golvvärme i samtliga rum och ventilationsdon för förvärmd tilluft infällda i golv vid fönstren.

  Juridisk person

  Juridisk person kan accepteras. Detta avgörs av BRF Etaget’s styrelse.

  Övrigt

  Byggnaden uppfördes under 2016-2017 varav inget underhåll är planerat.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  1 829 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)
  Summa driftskostnader

  I månadsavgiften ingår värme, Tv/Bredband samt bostadsrättstillägg.

  Kostnad för vatten och el ligger under driftkostnad och kommer att debiteras på respektive månads avi. Observera att driftkostnaden kan variera beroende på konsumtion.

  DRIFTSKOSTNAD

  Vatten 1650 kr/år
  Hemförsäkring 1800 kr/år
  El 1596 kr/år

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  NÄRSERVICE

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm. Flertalet gym som SATS, Puls & Träning, Nordic Wellness, Friskis & Svettis inom bekvämt promenadavstånd. Många mysiga och trendiga restauranger erbjuds längs med Hornsbergs strandpromenad.

  KOMMUNIKATION

  Goda kommunikationer med både T-banans gröna linje (Thorildsplan) och blå linje (Stadshagen) inom kort promenadavstånd. Busstrafik med linje 61, 59, 56 och blå buss 50 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10

 • 66.5 kvm
 • 4 006 kr/månad
 • 2 900 000 kr
Huddinge

Centralvägen 11B, vån 3/5

 • 85 kvm
 • 4 608 kr/månad
 • 3 850 000 kr
Kungsängen, Upplands-Bro

Hjärtstensvägen 11

 • 69 kvm
 • 4 025 kr/månad
 • 2 395 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan