Nockeby Backe 6, vån 3

Yteffektiv tvåa i stillsam miljö.

• Mycket yteffektiv bostad i högt läge • Balkong med utgång från vardagsrum
• Klädkammare i sovrum

Underbart beläget finns denna yteffektiva 2:a om 48 kvm i en vacker och vilsam miljö. Endast ett stenkast från Mälarens strand med fina klippbad och Ängbybadet med sina sandstränder och populära badplats. Samtidigt med närhet till Stockholms innerstad är kommunikationerna till Västerorts stora butiks- och serviceutbud goda från detta gröna hörn av Bromma. Välkommen på visning!

Pris:
2 550 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Nockeby Backe 6, vån 3, Bromma - Nockebyhov
Yta:
48.0 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
3 av 6
Avgift:
3 119 kr/månad (värme och vatten)

Välkommen på visning!

 • Söndag 25/03 kl 11:30 - 12:15

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

Ceremonien 9

Nockeby Backe 6, vån 3
 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och golv i mattlackad ekparkett.

  Hall

  Välkomnande och rymlig hall genom säkerhetsdörr. Förvaring av ytterkläder och skor i generös garderobslänga.

  Kök

  Stilrent och modernt kök med öppen planlösning till vardagsrummet som bjuder in till socialt umgänge med mingel och middagar. Vita släta luckor, handtag i rotfritt och bänkskivor i laminat. Köket är fullt maskinellt utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, kyl/frys, mikro, helintegrerad diskmaskin samt kyl och frys.

  Vardagsrum

  Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats. Utgång till balkongen.

  Balkong

  Stor balkong med gott om plats för sittgrupp och egen plantering.

  Badrum

  Fräscht badrum med grå klinkergolv som påminner om natursten och på väggen sitter ett vitt, matt väggkakel i ett större format. Badrummet är inrett med wc, handfat med praktisk kommod, spegelskåp, duschhörna och kombimaskin. Ovanför tvättutrustningen finns ytterligare förvaring i vita väggskåp med handtagslös klicköppning. Belysning i takarmatur.

  Sovrum

  Här finns plats för dubbelsäng och sängbord med ingång till en rymlig klädkammare/walk in closet.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Ceremonien 9

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  81303

  Adress

  Nockeby Backe 6, vån 3

  Postnummer
  168 40
  Postort

  Bromma

  Område

  Bromma - Nockebyhov

  Boarea
  Ca ~48.0 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Nockeby Terrass

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  3 av 6
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,1362

  Byggnaden

  Nockeby Terrass innefattar totalt 67 bostäder fördelade i ett lamellhus i 4 våningsplan längs Nockeby Backe samt i ett punkthus i 6 våningsplan, placerat på fastighetens västra del, se situationsplan. Erséus Arkitekter har ritat husen med fasader i hårdbränt mörkt tegel med vit och brun puts.

  Gemensamma utrymmen

  • Innergård med planteringar, träd, pergola, belysning och flera sittgrupper projekteras för att ingå i en gemensamhetsanläggning.
  • Nedgrävda behållare utomhus för källsortering.
  • Barnvagn- och rullstolsförråd finns i samtliga trapphus.
  • Cykelrum finns i varje hus.

  P-plats

  Uteplats för 500 kr. Nästa år införs boendeparkering på gatorna i området. Det finns lediga parkeringsplatser i garaget, vid önskemål om att hyra kontakta Anna på Q-park. anna.karlsson@q-park.se. Uthyrningen av föreningens parkeringsplatser i garage samt utvändigt administreras av Mobil Park.

  Ekonomi

  Ekonomisk Förvaltare
  Agenta Förvaltning

  Värme-/ventilationsanläggning

  Vattenburet radiatorsystem. Fjärrvärme. Mekanisk frånluft med värmeåtervinning via frånluftsvärmepump och värmeåtervinningsbatterier.

  TV/Internet

  Fastigheten försörjs med Tele, TV och internet via fiber genom Telia Triple Play.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett förråd.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 119 kr/månad (värme och vatten)
  Kommentar till avgiften

  I månadsavgiften ingår uppvärmning och kallvatten. Varmvatten debiteras efter förbrukning. Telia triple play tillkommer om 220 kr/mån.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Området

  Nockebyhov ligger invid natursköna omgivningar som Judarskogens naturreservat och ett stenkast från Mälarens strand med fina klippbad och Ängbybadet med sina sandstränder och populära badplats. Samtidigt med närhet till Stockholms innerstad är kommunikationerna till Västerorts stora butiks- och serviceutbud goda från detta gröna hörn av Bromma. Det trivsamma Nockeby torg, som bevarat en stor del av sin 1930-talskaraktär, erbjuder basservice i form av mataffär, apotek, serveringar och konditori. Hit promenerar du på tio minuter, eller åker en station med Nockebybanans spårvagn. Några minuters buss- eller bilfärd bort ligger Brommaplan som erbjuder bland annat en välsorterad matbutik, torghandel, vårdcentral, gym och restauranger. I närbelägna Vällingby city och Bromma Blocks finns ett ännu större shopping-, nöjes- och serviceutbud.

  Världsarvet Drottningholms slott ligger på andra sidan vattnet, bara två kilometer från Nockeby som erbjuder golfklubb och anlagda längdskidspår. Andra smultronställen vid Mälarens strand är den mysiga Brostugan med restaurang och café på Kärsön, och Ängbybadet med sandstränder, badbryggor, lekplats, minigolfbana och en sommaröppen restaurang. Vackert beläget vid Judarskogen finns även Åkeshovs slott. Ett populärt utflyktsmål med Tulpanens Hus och trädgårdscafé.

  Kommunikationer

  Nockebybanans hållplats "Tolvan" ligger bara några minuters promenad bort. Nockebybanan, som trafikerar sträckan mellan Nockeby och knutpunkten Alvik. Resan till Alvik tar cirka 12 minuter och här kan du byta till tunnelbanans gröna linje, tvärbanan mot Sickla udde och Solna centrum, samt till bussar. För den cykelburne finns många cykelbanor i området.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Ursvik - Sundbyberg

Forskningsringen 56, 2 tr

 • 35.0 kvm
 • 2 187 kr/månad
 • 2 190 000 kr
Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 4, vån 21

 • 57.0 kvm
 • 3 467 kr/månad
 • 4 065 000 kr
Årstastråket

Johanneshovsvägen 151, vån 4

 • 50.0 kvm
 • 3 143 kr/månad
 • 3 300 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan