Nina Einhorns gata 1, vån 11

Högt upp i huset.

Varmt välkommen till denna otroligt välplanerade 2:a med fönster i två väderstreck och balkong ( vån 11-14 har 4 fönster i vardagsrummet). Samtliga rum är väldisponerade och rymmer precis allt man behöver. Plats för matbord, ordentlig soffa samt en dubbelsäng.
I fastigheten finns det garage med 72 parkeringsplatser och i direkt närhet till bostaden finner vi välsorterade matbutiker, gym, apotek, systembolag och flertalet restauranger. I området passerar flertalet bussar och inom 5 min promenad når ni citybanan via uppgången på Vanadisplan. Inom en snar framtid är planen att tunnelbanans gula linje skall passera Torsplan, endast någon minut från bostaden.

Bostaden säljs på ritning av privatperson och planerad inflyttning är beräknad till 11 mars 2019. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

Film om projektet

Pris:
3 800 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Nina Einhorns gata 1, vån 11, Hagastaden
Yta:
42 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
11 av 14
Avgift:
2 364 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Våning 11-14 med fönster i två väderstreck

Inspirationsbild

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Praktisk och välkomnande hall. Genomgående i bostaden finner ni en vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar. Generella takhöjden är 2,6 m.

  KÖK

  Väldisponerat kök från Marbodal med gott om förvaring i flertalet skåp. Fullt utrustat med integrerad diskmaskin, kylskåp och frys, ugn, induktionshäll samt mikrovågsugn. Samtliga vitvaror är Siemens och bankskivan grå stenkomposit.

  VARDAGSRUM

  Vardagsrummet är mycket välplanerat och rymmer en ordentlig soffa, soffbord samt TV-bänk. Plats för matbord för 4-6 personer. Fönster i två väderstreck ger bostaden ett underbart ljusinsläpp. Här finner ni även två inbyggda garderober samt ett städskåp.

  BADRUM

  Helkaklat badrum fullt utrustat med toalettstol, duschvägg, tvättpelare (tvättmaskin och torktumlare), handfat med kommod och spegelskåp ovan. Väggarna är beklädda med vitt kakel i helförband och på golvet ligger ett grått klinker.

  SOVRUM

  Plats för dubbelsäng samt mindre sängbord. Förvaring finner ni i garderob. Från detta rum når ni bostadens balkong.

  BALKONG

  Plats för bord och stolar eller loungemöbel för den som önskar.

  Till bostaden hör ett separat förråd

 • Uteplats
  Uteplats Beskrivning
  Balkong
 • Fakta
  Tillträde

  11 Mars 2019

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr. LM

  1902

  Adress

  Nina Einhorns gata 1, vån 11

  Postnummer
  113 65
  Postort

  Stockholm

  Distrikt

  Vasastan

  Område

  Hagastaden

  Boarea
  42 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Hagaterrassen 1

  Byggår

  2019

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  11 av 14
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Andelstal insats

  0,3292

  Andelstal avgift

  0,3144

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  I direkt närhet till bostaden finner ni välsorterade matbutiker så som Willys och Hemköp och runt hörnet når ni Sats, Friskis & Svettis samt flertalet restauranger, caféer och underbara Hagabageriet. Inom promenadavstånd bjuds det på natursköna Hagaparken såväl som Odenplans citypuls. Citybanans ena uppgång ligger vid rondellen på Vanadisplan endast några minuter från bostaden och den nya gula tunnelbanelinjen kommer att gå genom Hagastaden.

  Bostadsrättsföreningen Hagaterrassen 1 består av två byggnader med 8 trapphus och planeras att stå klart 2018-2019. I fastigheten finns det 205 bostadsrättslägenheter och 11 lokaler varav 10 planeras att hyras ut. Den totala boarean uppgår till 13 590 kvm och lokalarean till totalt 2454 kvm.

  Gemensamhetslokaler

  Två tvättstugor (en i varje huskropp).
  Garage med 72 parkeringsplatser för bil och 10 platser för MC.
  Förråd i källaren.
  Gemensam takterrass och gemensamhetslokal som består av planteringar, plats för umgänge och grillning. Det finns även en gemensamhetslokal med kök och WC.

  TV/Bredband

  Kabel-TV & Bredband 275 kr/ månad (obligatorisk avgift). Fiber är indraget.

  Snabbfakta:

  • Citybanan 5 min promenad
  • Hagaparken 7 min promenad
  • Arlanda 4 mil
  • Odenplan 10 min promenad
  • Karolinska sjukhuset 10 min promenad
  • Stureplan 20-30 min promenad
 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 364 kr/månad
  Kommentar till avgiften

  I avgiften ingår kallvatten och uppvärmning. Obligatorisk kostnad för bredband tillkommer om 275 kr / månad

  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Bostadsrättstillägg
  50 kr/månad
  Varmvatten (Enligt schablon)
  166 kr/månad
  Hushållsel (Enligt schablonberäkning)
  111 kr/månad
  Summa driftskostnader
  477 kr/månad
  Överlåtelseavgift
  1 163 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Näckrosen - Solna

Råsundavägen 166, vån 7

 • 35 kvm
 • 1 954 kr/månad
 • 2 995 000 kr
Huddinge

Centralvägen 11B, vån 3/5

 • 85 kvm
 • 4 608 kr/månad
 • 3 850 000 kr
Budgivning pågår
Nästa visning: Måndag 18 feb 18:15
Högt upp med inglasad balkong.
Nacka/ Orminge/ Saltsjö-Boo / Västra Orminge

Ormingeringen 30B, vån 2/2

 • 91 kvm
 • 5 597 kr/månad
 • 2 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan