Mjölnarvägen 6A, vån 5

Unikt läge med utsikt över Saltsjön.

Välplanerad 2:a om 40+14 kvm med inglasad balkong i västerläge. Lägenheten har en öppen och social planlösning som förbinder kök och vardagsrum. Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta luckor och vitt kakel ovan en grå bänkskiva. En ljus, klassisk inredning med gedigna materialval som tar vara på läget vid vattnet. Vitmålade väggar, ett ljust askgolv och fönsterbänkar i grå sten är genomgående i alla rum. Sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderober längs ena sidan. Med unikt läge på Kvarnholmen i BRF Kajplats Kvarnholmen ligger denna välplanerade tvårummare med inglasad balkong om ca 8 kvadratmeter. Det finns gemensamma takterrasser i föreningen som nås via hiss. Där kan de boende njuta av läget och utsikten. På Kvarnholmen bor du nära vatten och natur utan att gå miste om stadens puls. Det är enkelt att ta bussen till Slussen, eller varför inte välja båten som avgår längs kajen. Nacka Forum ligger inom 10 minuters cykelfärd.

Bostaden säljs på ritning med tillträde januari 2021 och kan således inte visas. Kontakta mäklaren för mer information!

Pris:
3 490 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Mjölnarvägen 6A, vån 5, Kvarnholmen - Nacka
Yta:
40 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
5 av 11
Avgift:
3 165 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Sjöutsikt och inglasad balkong i västerläge.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  En ljus, klassisk inredning med gedigna materialval som tar vara på läget vid vattnet. Vitmålade väggar, ett ljust askgolv och fönsterbänkar i grå sten är genomgående i alla rum. En öppen och social planlösning förbinder kök och vardagsrum.

  Hall

  Inbjudande hall genom säkerhetsdörr med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor i rymlig skjutdörrsgarderob.

  Kök

  En öppen och social planlösning förbinder kök och vardagsrum. Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta luckor och vitt kakel ovan en grå bänkskiva. En underlimmad dubbelho, rostfri blandare, induktionshäll samt helintegrerad diskmaskin och utdragbar fläktkåpa ger dig alla förutsättningar i köket.

  Vardagsrum

  Trivsamt och lättmöblerat vardagsrum. Plats för såväl soffgrupp som matsalsbord. Utgång till bostadens balkong.

  Balkong

  Inglasad balkong i västerläge, om ca 8 kvadratmeter. Balkongerna är indragna och har vikbara fönster som enkelt kan öppnas upp.

  Sovrum

  Harmoniskt sovrum genom glasdörr med plats för säng, sängbord och annan valfri möbel. Med skjutdörrsgarderober längs ena sidan.

  Badrum

  Badrummet helkaklas med vita blanka kakelplattor och på golvet läggs grått klinker. Här finns duschhörna med vägg i klarglas, wc, tvättställ med vit kommod och spegel med belysning samt torkställning. Här finns en separat tvättsektion med kombitvättmaskin från Siemens med väggskåp ovan vit laminatbänkskiva.

  Förråd

  Till bostaden hör ett lägenhetsförråd. Förråden delas med gallervägg och är utrustade med hylla och stång.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  Januari 2021

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  31503

  Adress

  Mjölnarvägen 6A, vån 5

  Postnummer
  131 31
  Postort

  Nacka

  Område

  Kvarnholmen - Nacka

  Boarea
  40 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Biarea
  14 kvm
  Antal rum
  2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Kajplats Kvarnholmen

  Byggår

  2020-2021

  Hiss
  Ja
  Våning
  5 av 11
  Inre rep.fond

  Byggnaden

  BRF Kajplats Kvarnholmen ligger längs kajen och omfattar 5 hus med totalt 223 bostäder om 1-5 rum och kök. Då kvarteret ligger i souterräng mot en bergvägg varierar husen från 8-12 våningar mot kajen och 3-6 våningar mot Kvarnholmsvägen. Entréer finns både från kajen och Kvarnholmsvägen.

  Oavsett var i huset man bor så kan en njuta av läget och utsikten från de gemensamma takterrasserna. Mellan husen finns fyra gårdar som erbjuder en variation av miljöer. En av dem med associationer till hav och strand, en annan med trädgårdskaraktär, den tredje flirtar med industrihistorien och den fjärde utformas för lek.

  Det kommer finnas sammanlagt fem kommersiella lokaler i Kajplats Kvarnholmen, samtliga belägna i hus 1 och 2. Fyra av dem är placerade i bottenvåningen längs kajen och en uppe på Kvarnholmsvägen.

  Gemensamma utrymmen

  • Takterrasser på hus 2-5
  • Innergårdar
  • För hushållssopor finns nergrävda sopkassuner på Kvarnholmsvägen. För övriga fraktioner såsom tidningar, plast, glas, metall med mera finns källsorteringsrum i hus 1.

  Värme/Ventilation

  TV/Internet

  Parkering

  Parkeringsplats finns att hyra i garage under huset med hissar till respektive trapphus, eller i närliggande garage (kvarteret Spisbrödsfabriken). Vissa platser är reserverade för elbilar. Infart till garaget är från kajen.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 165 kr/månad (värme)

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Kvarnholmen väcks till liv igen och omdanas. Här finns snart en helt ny stadsdel i historisk miljö, starkt präglad av sitt industriella arv och sin skärgårdsnatur. Kvarnholmens historiska omgivningar ska blandas med moderna bostäder, arbetsplatser, skolor, strandpromenader och kajer – allt beläget på en naturskön plats med närhet till både stadsliv och skärgård. Kvarnholmen är Nackas största stadsbyggnadsprojekt. Fullt utbyggt ska här finnas 2500 nya bostäder, 3000 arbetsplatser, en grundskola för 700 elever, strandpromenader, stora lokaler för kultur och evenemang, kajer och båtplatser. Många av de gamla industribyggnaderna ska bevaras och få ny användning. Genom att tillvarata ett unikt läge i kombination med en unik historia ska Kvarnholmen utvecklas till en attraktiv och levande stadsdel med stark egen identitet.

  SERVICE

  Som boende på Kvarnholmen ska du inte behöva lämna ön för att handla, springa ärenden och gå i skolan. Våren 2018 öppnade Coop en livsmedelsaffär på omkring 1 000 kvm i bottenvåningen i det gamla bageriet, mitt på ön, med ingång från Kvarnholmsvägen. Här finns ett brett sortiment med fokus på färskvaror. I våningen ovanpå, med entré från Tre Kronors väg finns idag Robin Delselius Bageri med brödbutik och servering, pizzabistron Crispy Pizza, Kvarnholmens Apotek och Kvarna Kemtvätt&Skrädderi. På det tredje planet finns Kvarnholmens Tandläkeri och Kvarnholmens vårdcentral.

  KOMMUNIKATIONER

  • 10 minuter med buss till Slussen
  • 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan
  • 3 minuter till Nacka forum via nya högbron
  • Strandpromenad runt Kvarnholmen och till Slussen

  Pendelbåten Sjövägen trafikerar Nybroplan (city) – Nacka (Kvarnholmen) – Lidingö (Dalénum) – Frihamnen där SL-biljetter gäller ombord. Från Kvarnholmen går täta busslinjer till city och storstockholm. Stadsdelen ligger i nära anslutning till stora trafikleder. Med bilen når du Danvikstull och Södra länken på ett par minuter. En ny högbro har byggts för att binda samman Västra Sicklaön och Kvarnholmen med centrala Nacka, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna med Nacka och ökar den nya stadsdelens tillgänglighet.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Stadshagen

Ulriksborgsgatan 16, vån 9

 • 64.5 kvm
 • 2 RoK
 • 2 830 kr/månad
 • 4 550 000 kr
Västra skogen

Arvid Tydéns Allé 26

 • 61 kvm
 • 2 RoK
 • 2 955 kr/månad
 • 3 195 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan