Warfvinges väg 23, vån 5

Warfvinges väg 23, vån 5

Fantastisk 3:a (möjlig 4:a) med solig balkong.

*Flexibelt tillträde
*Möjlig 4:a
*Solig balkong från fm till kväll
*Tillhörande källarförråd
*Stabil Brf
*Garage med lediga platser för både vanlig och elbil

Välkommen till denna väldisponerade 3:a i högt och soligt läge. Med sina generösa panoramafönster får ni här en otroligt ljus och trevlig bostad. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder till flexibel möblering och ljuvliga sällskapsytor. Två välplanerade sovrum med gott om förvaring i flertalet garderober. Bostaden går även att bygga om med ett extra rum se alternativ planritning. Vilket gör den till en mycket trevlig 4:a för den som önskar. I direkt närhet till bostaden finner ni Stadshagens tunnelbana, Ica Maxi och Hornsbergs strands rika utbud av restauranger och badmöjligheter.

Välkommen på visning!

Pris:
7 350 000 kr (Accepterat pris)
Budgivning:
Budgivning pågår. Kontakta ansvarig mäklare.
Adress:
Warfvinges väg 23, vån 5, Hornsbergs Strand
Yta:
86 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
5
Avgift:
3 282 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Ljuvlig 3:a (möjlig 4:a) i mycket attraktiv förening.

Planlösning

Alternativ planlösning

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Praktisk förvaring finner ni i en generös skjutdörrsgarderob. I hallens förlängning en perfekt plats för skrivbord eller byrå. Genomgående i bostaden vitmålade väggar och en vacker ekparkett.

  Vardagsrum

  Här nås ni av ett fantastiskt ljusinsläpp och generösa ytor som bjuder till flexibel möblering. Plats för ordentliga soffa/soffor, vardagsrumsbord, och Tv-möbel. Från detta rum når ni bostadens balkong.

  Balkong

  Solig balkong i högt och fritt söderläge. Plats för matbord och stolar eller loungemöbel. På balkongen får man grilla med gasolgrill. Golvet är belagt med trätrall.

  Kök

  Bakom vita luckor finner ni gott om förvaring i flertalet skåp (Myresjö). Ovan den mörkgrå bankskivan sitter ett vitt stilfullt kakel. Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, fullstort kylskåp och frys, ugn, mikrovågsugn samt induktionshäll. Under överskåpen spotlights för bra arbetsljus. Plats för ordentligt matbord för 6-8 personer.

  Master bedroom

  Stort och rymligt sovrum med plats för en ordentlig dubbelsäng samt sängbord. Gott om förvaring i en helvägg med skjutdörrsgarderober. Det finns även plats för byrå eller skrivbord för den som önskar. Från detta sovrum når ni bostadens vädringsbalkong.

  Sovrum 2

  Detta rum passar utmärkt som barnrum eller gästrum och kontor.

  Badrum

  Helkaklat och praktiskt planerat badrum, fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovan dessa en praktisk bank samt överskåp för handdukar och linne. Badkar med dusch, handfat med kommod och överskåp samt toalett. Komfortvärme.

  Till lägenheten hör ett källarförråd

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Välmågan 7

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  E1404

  Adress

  Warfvinges väg 23, vån 5

  Postnummer
  112 51
  Postort

  Stockholm

  Distrikt

  Kungsholmen

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  86 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Antal sovrum
  2
  Max antal sovrum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 1 feb 2018
  Energiprestanda: 78 kWh/m2
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Västermalms Atrium

  Bildades
  2012
  Byggår

  2013-2015

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  5
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Andelstal kommentar

  Lägenheten har två andelstal.
  Andelstal 1: 0,689% Andelstal 2: 0,667%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Västermalms Atrium registrerades 2012 och stod inflyttningsklar 2015. Föreningen omfattar 165 st bostadsrättslägenheter, 3 lokaler för uthyrning samt ett garage.

  Gemensamma utrymmen

  • Cykelrum
  • Barnvagnsrum
  • Rullstolsförråd
  • Innergård med lekplats

  Föreningens lokaler

  • Frisörsalong
  • Kemtvätt
  • Förskolan Pysslingen

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd i anslutning till hiss. Möjlighet att hyra stort extraförråd för 600kr/mån.

  Garage

  Föreningen har ca 80 garageplatser. Kostnaden för dessa är:
  -Vanlig parkering 1 875 kr/månad
  -Parkering med laddbox 1 975 kr/månad plus 1,85 kr/kwh
  -Handikapparkering (större plats) 2 075 kr/månad

  Det är för närvarande kö. Nuvarande ägare har en plats som sägs upp i samband med flytt.

  El

  Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt el-abonnemang som debiteras bostadsrättsinnehavarna efter en schablon och avräknas efter verklig förbrukning.

  Källsortering

  Det finns två soprum i föreningen för källsortering av förpackningar och tidningar, mindre grovsopor samt elavfall, glödlampor och batterier. Dessa finner du utanför porten på Warfvinges väg 23 och Warfvinges väg 15

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är god. Det finns inga planerade avgiftshöjningar.

  TV & Internet

  TV och Bredband (250mbit/s) leveraras av Ownit. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån. Möjlighet att få 1000 mbit/s finns att få mot extra kostnad.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 282 kr/månad (värme)
  Kommentar till avgiften

  Obligatoriska tillägg om 220 kr/mån för Tv och bredband Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang och preliminärdebitering sker månadsvis, med kvartalsvis avräkning mot faktiskt uppmätt förbrukning.

  Hushållsel
  761 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  911 kr/månad
  Personer i hushållet
  3
  Överlåtelseavgift
  1 208 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  483 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor i direkt sjöläge med utsikt över vackra Ulvsundasjön. Längs Horsnsberg strands strandpromenad kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan om ni fortsätter längs Karlbergskanalen. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. Ni når även inom några minuters promenad Rålambshovsparken och vackra Norrmälarstrand och dess rika utbud på restauranger. I närområdet finns det flertalet gym så som Sats, Friskis och Svettis samt Nordic Wellness. Tennishall och fotbollsplaner vid Kristinebergs IP och Padelbanor finns vid Pampas Marina.

  Lindhagensgallerian bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt otroligt populära Ica Maxi med ett brett sortiment. Kommunikationerna i området är generösa. Tunnelbanans gröna och blå linje tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan