Lindhagensgatan 149, 3tr

Lindhagensgatan 149, 3tr

Panoramavy - Sällan till salu - Insynsskyddat gavelläge.

Nu finns chansen att förvärva Hornsbergs strands häftigaste gavel-2:a med panoramavy över glittrande Mälaren och med ett underbart gavelläge på vån 3 får man direktkontakt med vattnet. Generös och magisk balkong med frontläge och här kommer ni få uppleva spektakulära solnedgångar i alla nyanser med sol från tidig eftermiddag till kväll. Luftiga ytor möjliggör även att skapa en 3 rok för den som önskar ett rum till. Ljust intryck mycket tack vare kombinationen av vitt parkettgolv, stora fönsterpartier i 2 väderstreck, samt en takhöjd om 2,6 m. Vidare erbjuds mysigt sovrum med skjutdörrsgarderob, stilfullt kök i öppen social planlösning, bra förvaring, tillhörande förråd i källaren och stort badrum med egen tvättsektion. Direkt när man kliver in i lägenheten känner man ett lugn och med ett skick i toppklass, är det bara att flytta in.

Ett förstklassigt boende i vacker fastighet med kajläge från 2015, där nyproduktion med all dess bekvämlighet kombineras med tilltalande interiör. Belägen i populär brf med bra ekonomi och som äger marken. Riktigt bekvämt boende med stort restaurangutbud, badplatser, Lindhagens galleria med Ica Maxi, gym, systembolaget mm. Garage i källarplan samt nära till T-bana, bussar och E4:an för den som kör bil. Välkommen att boka visning!

Pris:
7 000 000 kr (Pris)
Adress:
Lindhagensgatan 149, 3tr, Hornsbergs strand
Yta:
68 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
3
Avgift:
3 424 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse


Dela objekt


Panoramavy över Mälaren och magiskt västläge.

Alternativ planlösning 3 rok.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Direkt inbjudande hall där man ser den vackra utsikten över vattnet. Plats för byrå, ytterkläder och skor. Praktiskt ljusgrått klinkergolv vid entrén. Säkerhetsdörr.

  Lägenheten har genomgående vit ekparkett och vitmålade väggar.

  Vardagsrum

  Tilltalande vardagsrum med stora fönsterpartier i gavelläge med sociala ytor. Magisk panoramavy över Mälaren från alla fönster och ingen insyn. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök samt utgång till den fantastiska balkongen via dörr helt i glas. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord.

  Kök

  Snyggt vitt kök med rostfria vitvaror, vitt kakel ovanför bänkskivorna (svart laminat i stenimitation), induktionshäll, fläkt och helintegrerad diskmaskin. Köket har ergonomiska lösningar med inbyggnadsugn, inbyggd mikro och stort skafferi i högskåp.

  Balkong

  Generös solig balkong med högt och fritt läge i väst. Här kan man verkligen koppla av och njuta av den glittrande sjöutsikten. Plats för både soff- och sittgrupp samt egna planteringar. Trätrall.

  Badrum

  Stilrent med helkaklade väggar i vitt, ljusgrått klinkergolv och duschhörna. Badrummet är rustat med wc, tvättställ med kommod, spegel, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Generös arbetsyta ovanpå tvättsektion med vit bänkskiva (laminat) samt infällda spotlights med dimmerfunktion i taket.

  Sovrum

  Stort och harmoniskt sovrum utan insyn. Här ryms dubbelsäng, arbetsplats och förvaring i skjutdörrsgarderob.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

 • Parkering

  I föreningens garage finns 126 bilplatser och 4 mc-platser. Det finns 61 laddstationer för elbil. Kölista för garageplats finns upprättad.

  Boendeparkering Du som är registrerad ägare till ett fordon och är folkbokförd inom ett boendeparkeringsområde kan ansöka om boendeparkeringstillstånd hos Stockholms Stad. Tillståndet låter dig parkera inom ditt område till en förmånlig boendetaxa.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Jublet 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  0327 (LM 1203)

  Lgh.nmr. LM

  1203

  Adress

  Lindhagensgatan 149, 3tr

  Postnummer
  112 15
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs strand

  Boarea
  68 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 17 mar 2016

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Jublet

  Byggår

  2012

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Om hiss

  Lägenheten ligger på vån 2 enligt mäklarbild men ligger på vån 3 i hiss .

  Våning
  3
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,35000

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Jublet uppfördes under 2011-2013. Föreningen omfattar adresserna Lindhagensgatan 141-149, Franzéngatan 72-82, Hornsbergs Strand 83-89 samt Lars Forsells gata 26-36. I föreningen finns det totalt 240 lägenheter, 9 lokaler samt garage.

  Förvaltning

  Ekonomiskförvaltning - Storholmen förvaltning

  El och vatten

  Föreningen har ett gemensamt elabonnemang, varje lägenhet är i sin tur utrustad med undermätare och betalar för faktiskt förbrukning via tillägg på månadsavgiften. Såväl el som kall- och varmvattenförbrukning debiteras bostadsrättshavaren med ca 4 månaders eftersläpning. Varje lägenhet har inloggningsuppgifter till ett avläsningssystem som redovisar statistik för förbrukningen.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Husets uppvärmning sker med fjärrvärme och bergvärme och ingår i månadsavgiften
  FTX-ventilation med värmeväxling.

  Utförda renoveringar

  OVK 2020 Stamspolning 2021

  Planerade renoveringar

  Eftersom huset är så pass nybyggt planeras inga större underhåll de närmsta åren. En långsiktig plan för reparationer och underhåll finns på plats.

  Övriga utrymmen

  -Cykelrum
  -Barnvagnsrum/rullstolsrum
  -Grönskande innergård med uteplatser samt lekplats
  -Miljörum för källsortering och återvinning
  -Garage

  Föreningen har goda intäkter från de nio lokaler för uthyrning. Hyresgäster i föreningens kommersiella lokaler: Wasa Entreprenad Stockholm Heart Center Franzén livs Le Rustique Bullar & Bröd Subway Mohv Fastighetsmäklare Beirut Bistro Café Strand Latino

  TV/Internet

  Ownit är föreningens leverantör av internet, telefoni och TV. En obligatorisk kostnad om 180kr/mån debiteras utöver månadsavgiften.
  - Bredband 250/250 mbit/s. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 mbit/s mot en avgift.
  - TV: IP TV där kanalpaket "T-1 Bas" ingår med ca 14 kanaler plus 3 st kanaler i HD. 1 digitalbox följer med lägenheten.
  - Bredbandstelefoni, abonnemang ingår men kostnad för samtal faktureras separat.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 424 kr/månad (värme)
  Kommentar till avgiften

  I månadsavgiften ingår värme, fastighetsel för allmänna utrymmen, sophantering och fastighetsskötsel

  Beskrivning mån.avg.

  Digitala tjänster (bredband samt IP-TV) ingår som ett obligatoriskt tillägg men specificeras separat på avgiftsavin. För närvarande är kostnaden 180 kronor per månad detta. Föreningen har ett gemensamt elabonnemang, varje lägenhet är i sin tur utrustad med undermätare och betalar för faktiskt förbrukning via tillägg på månadsavgiften. Såväl el som kall- och varmvattenförbrukning debiteras med ca 4 månaders eftersläpning.

  Avgiftsändringar

  Lägenhetsavgifterna har justerats en gång sedan föreningens bildande, de sänktes med 15 % under 2020. Det finns inga beslut om ändringar i dagsläget.

  Hushållsel
  300 kr/månad
  Hemförsäkring
  200 kr/månad
  Varmvatten
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  650 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 208 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  483 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hornsbergs Strand

Warfvinges väg 23, vån 5

 • 86 kvm
 • 3 RoK
 • 3 282 kr/månad
 • 7 350 000 kr
Kontakta mäklaren för visning
Nyrenoverad 2:a i skuldfri förening!
Stadshagen

Ulriksborgsgatan 16, vån 11

 • 64.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 002 kr/månad
Hornsberg strand

Lustgårdsgatan 16

 • 56 kvm
 • 2 RoK
 • 2 235 kr/månad
 • 3 995 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan