Epistelvägen 1B, vån 7

Epistelvägen 1B, vån 7

Välplanerad 2:a högt upp i huset med eftertraktat läge och balkong mot innergården!

Välplanerad 2:a högt upp i huset med eftertraktat läge. Underbar utsikt och väl tilltagen balkong med plats för möblemang samt plantering. Lägenheten har en öppen och social planlösning som inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Härligt badrum med kakel och klinker samt dusch och tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring. Eftertraktat läge med närhet till natur, rekreation, city, t-bana och shopping i tex Mall of Scandinavia. Välkommen på visning!

Pris:
2 695 000 kr (Högstbjudande)
 • Bud: 3 100 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  3 100 000 kr 2 Aktiv sön 14 nov 13:16
  3 000 000 kr 1 Aktiv sön 14 nov 13:09
  2 950 000 kr 2 Aktiv sön 14 nov 13:06
  2 900 000 kr 1 Aktiv sön 14 nov 12:58
Adress:
Epistelvägen 1B, vån 7, Solna- Huvudsta
Yta:
36 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
7 av 13
Avgift:
1 950 kr/månad (värme och kallvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, ljus-laserad ekparkett och fönsterbänkar i kalksten.

  Hall

  Inbjudande och central hall genom säkerhetsdörr med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Här finns en inbyggd garderob för extra förvaring av säsongens plagg. Golv i svart klinker.

  Kök

  Trivsamt kök från HTH med öppen planlösning till vardagsrummet. Bra förvaring bakom vita luckor, vitt stänkskydd ovanför bänkskivorna i betongfärgad laminat. Fullt maskinellt utrustat med vita vitvaror från Siemens; induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro, fläktkåpa, diskmaskin samt kyl/frys.

  Vardagsrum

  Tilltalande vardagsrum med sociala ytor. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och hyllor. Utgång till lägenhetens balkong.

  Balkong

  Rymlig balkong med utmärkt och högt läge mot föreningens innergård. Plats finns för café- eller loungegrupp samt egen plantering.

  Sovrum

  Härligt och lugnt placerat sovrum mot föreningens innergård. Plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och förvaringsmöbel. Rummet är inrett med en generös garderobslänga.

  Bad/tvätt

  Från hallen nås det stilrena badrummet med helkaklade väggar i vitt och svart klinkergolv. Badrummet är rustat med duschhörna, wc, tvättställ med kommod, badrumsskåp med belysning samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

  Övrigt

  Till lägenheten hör ett förråd.

 • Parkering

  På fastigheten kommer det att byggas ett garage i två våningar under mark med preliminärt 212 parkeringsplatser för 1200kr/månad. Lediga platser till parkering i garaget (2021 Oktober)

  Det finns 184 garageplatser i föreningen som sköts av Parkando. Garaget är uppdelat på två våningsplan och nås direkt från trappungångarna. Kontakta Parkando för uppgift om hur många p-platser som är lediga eller aktuell kötid. Månadsavgiften är för en standard p-plats 1 200 kr, men varierar beroende på platsens storlek och karaktär. Det finns elbils-platser för en extra kostnad där elen ingår.

  E-post: kundservice@parkando.se Telefon: +46 (0)8 408 396 38 Hemsida: www.parkando.se

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Trubaduren 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  1-1703

  Lgh.nmr. LM

  1703

  Adress

  Epistelvägen 1B, vån 7

  Postnummer
  171 69
  Postort

  Solna

  Område

  Solna- Huvudsta

  Boarea
  36 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Boareabeskrivning

  Enligt lägenhetsregistret är bostaden registrerad som 1 r o k men disponeras idag som 2 r o k.

  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 3 okt 2019
  Energiprestanda: 72 kWh/m2
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Laboratoriet

  Bildades
  2007
  Byggår

  2015-2016

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  7 av 13
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,24900%

  Andelstal avgift

  0,25%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Fastigheten byggdes 2016 och styrelsen tog över 2018. Det finns 266 lägenheter och 3 hyreslokaler i föreningen. Inga renoveringar är planerade. Föreningen äger marken.

  I dagsläget finns bygglov för inglasning av balkonger på Epistelvägen 1B. Det är upp till den enskilde bostadsrättsinnehavaren att glasa in eller ej. Kontakta styrelsen för information om du vill glasa in din balkong.

  Gasol- och elgrill är tillåten på uteplats, balkong och terrass. Ingen kolgrill är tillåten.

  Föreningen har en stor innergård som rymmer en stor växtlighet, sittplatser, soldäck och en lekpark för de minsta barnen.

  Delat ägandeskap är godkänt

  I dagsläget finns bygglov för inglasning av balkonger på Epistelvägen 1B. Det är upp till den enskilde bostadsrättsinnehavaren att glasa in eller ej. Kontakta styrelsen för information om du vill glasa in din balkong. Gasol- och elgrill är tillåten på uteplats, balkong och terrass.

  Föreningen har en poolbil i samarbete med Elbilio. Medlemmar kan hyra denna till förmånliga priser.

  Föreningen har samarbete med ett tvättserviceföretag, där medlemmar kan lämna in tvätt i en box och som sedan hämtas upp, tvättas och lämnas tillbaka i boxen inom 24 timmar.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme med vattenburna radiatorer. Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning (FTX-system).

  Planerade renoveringar

  Inga större renoveringar är planerade

  Övriga utrymmen

  En vacker solterrass på taket, ett relaxområde med spabad, 2 st tvättstugor (laundromat - tvättstuga med utrymme för många), cykelrum med tillhörande verkstad, två våningars garage samt två kommersiella lokaler i fastigheten. Föreningen har också en stor innergård som rymmer en stor växtlighet, sittplatser, soldäck och en lekpark för de minsta barnen.

  TV/Internet

  Gemensamt avtal med ComHem där Bredband 1000/1000 debiteras i månadsavgiften som ett obligatoriskt tillägg.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  1 950 kr/månad (värme och kallvatten)
  Kommentar till avgiften

  Det som ingår i medlemsavgiften är värme, kallvatten och ett förråd i källaren.

  Beskrivning mån.avg.

  ComHem Bredband tillkommer om 180 kr, el- och varmvattenförbrukning debiteras efter enskild förbrukning.

  Avgiftsändringar

  Föreningen har god ekonomi och gör överskott. Inga avgiftshöjningar är planerade

  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Omgivningarna; Karlbergs slott med slottspark (Med löpslingor, fotbollsplaner och tennisplaner.) 10 minuter bort. Pampas marina (Mysig hamn med bra restaurang som har brunch på lördag och söndag, kan rekommenderas.) 5 minuter bort. Ulvsundasjön med badplatser, fik och promenadstråk 5 minuter bort. Huvudsta badet (Utomhusbassäng på sommaren) 5 minuter bort. Ursviks motions- och friluftsområde (Järvafältet) 5 minuter bort med tunnelbanan mot Husby, hållplats Hallonbergen. Där finns el-upplysta motionsspår, 2,5 km - 15 km spår. På vintern anläggs skidspår. Överlag en fin och mysig omgivning bla även med Huvudsta ridanläggning, 4-H gård med bl.a. Islandsponnys och får som går omkring fritt (Där finns även ett mysigt fik.). Kommunikationer; Tunnelbana Till t-centralen 6 minuter. Fridhemsplan (Kungsholmen) 3 minuter. S:t Eriksplan (Vasastan)11 minuter (Byte till grön linje vid Fridhemsplan.) Kista 10 minuter Bussar Buss 517, ex. Karolinska sjukhuset 10 minuter. Går en gång/halvtimmen. Buss 113, ex. Solna centrum 6 minuter. Går en gång/halvtimmen. Nattbuss 196, 11 minuter från t-centralen, samma tid in till t-centralen. Cykel T-centralen ca 20 minuter. S:t Eriksplan ca 10 minuter. Fridhemsplan ca 10 minuter. Stort utbud av affärer, livsmedelsbutiker och shopping i Solna Centrum finns en Ica nära runt knuten.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan