Mariehällstorget 6, 1 tr

Fin och genomgående 3a beläget på första plan med lummig och insynsskyddad uteplats om 12 kvm mot föreningens stängda innergård. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Stort sällskapskök och vardagsrum i öppen, social planlösning, fina ytskikt och två bra sovrum. Bekvämt med Ica i huset. Ett riktigt bekvämt boende med service och förskolor i området, lugna och gröna omgivningar, social stämning, bra kommunikationer samt närhet till E18/E4. Skulle du mot alla odds tröttna på Mariehäll så är det bekvämt gångavstånd till Sundbyberg och Bromma Blocks för shopping. Måste ses!

Pris:
3 695 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Mariehällstorget 6, 1 tr, Bromma - Annedal
Yta:
85.0 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
1
Avgift:
4 653 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Insynsskyddad uteplats mot innergården.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

Fålen 4

Mariehällstorget 6, 1 tr
 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, ljusa tapeter, vita spegeldörrar och golv i ekparkett.

  HALL

  Stor och inbjudande hall genom säkerhetsdörr med goda avhängningsmöjligheter av ytterkläder och skor. Plats för extra förvaring i generös skjutdörrsgarderob och städskåp. Bostaden har stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp.

  KÖK

  Trivsamt kök som inspirerar till matlagning och sociala tillställningar. Snyggt kök med vita luckor, rostfri grepplist, stora svarta stående kakelplattor, vit bänkskiva, rostfria vitvaror från Electrolux, spishäll, fläktkåpa, inbyggd micro i överskåp samt integrerad diskmaskin. Matplats för större sällskap intill fönster.

  VARDAGSRUM

  Tilltalande vardagsrum med luftiga sociala ytor och härlig utsikt. Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Utgång till uteplatsen.

  UTEPLATS

  Underbar och insynsskyddad uteplats mot föreningens innergård. Här kan man njuta av lugna grillmåltider i goda vänner lag och egen plantering för den med intresset.

  BAD/TVÄTT

  Stilrent med helkaklade väggar i vitt, grått klinkergolv. Badrummet är rustat med takdusch med väggar i klarglas, wc, tvättställ med vit kommod, spegel belysning, samt egen tvättsektion. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med arbetsyta ovanpå vit bänkskiva samt förvaring i vitt väggskåp.

  MASTER BEDROOM

  Stort och mysigt sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Här ryms dubbelsäng, byrå och arbetshörna. Ljus fondtapet på ena väggen.

  SOVRUM 2

  Med plats för säng och skrivbord. Förvaring i 1 garderober.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett separat förråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Fålen 4

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  21104

  Adress

  Mariehällstorget 6, 1 tr

  Postnummer
  168 72
  Postort

  Bromma

  Område

  Bromma - Annedal

  Boarea
  Ca ~85.0 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Antal sovrum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf TorgEtt

  Byggår

  2015

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  1
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,58168%

  Andelstal avgift

  1,59948%

  Byggnaden

  På föreningens fastighet finns det ett flerbostadshus om 5-11 våningar med totalt 65 bostadsrättslägenheter och 4 lokaler – café, livsmedelsaffär, skrädderi/kemtvätt samt verksamhet för barn/familj.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  • Styrelserum
  • Övernattningslägenhet
  • Förvaringsutrymme för rullstolar och barnvagnar
  • Förråd för cyklar finns på entréplan
  • Soprum för källsortering
  • Trevlig och lummig innergård

  KOMMANDE UNDERHÅLL

  Eftersom fastigheten är nybyggd finns det inget underhåll planerat inom de närmsta 5 till 10 åren.

  P-PLATS

  Föreningen disponerar 45 parkeringsplatser i garage. Dessa administreras av Q-Park.

  EKONOMI

  Föreningens ekonomi är oförändrad och har inga planerade kostnadshöjningar. Ekonomisk förvaltare: SBC

  TV/INTERNET

  Internetanslutning med en hastighet på 50/8-100/10 Mbit per sekund via Telia Triple-play.

  VÄRME/VENTILATION

  Huset har en central frånluftsvärmepump.
  Mekaniskt frånluftsystem med värmeåtervinning, FX-system.

  FÖRRÅD

  Till bostaden disponeras ett förråd i källarplan.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 653 kr/månad (värme)
  Kommentar till avgiften

  Obligatoriskt tillägg för Telia Triple play (bredband, digital TV och telefoni) 220 kr/mån. Från och med 2018-06-30 höjd avgiften till 330 kr/mån.

  Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  455 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Annedal och stadsdeleden Mariehäll, en bekväm och barnvänlig stadsmiljö med unika parkmöjligheter med gångavstånd till Sundbyberg. Bostadsområdet är nytt och omsluter en central park, som gränsar till skolgård och förskolegårdar. I parken finns aktiviteter för alla åldrar, liksom en ekbacke där liljekonvaljerna blommar om våren. Samtidigt omgärdas Annedal av koloniträdgårdar, gång-stråk vid Bällstaån och Lönnebergaparken med amfiteater och pulkabacke. Området ingår nu i ett större stadsutvecklingsprojekt och avses att under de närmaste åren bebyggas med omkring 2000 bostadslägenheter. Promenad- och cykelväg förbinder Mariehäll med Stockholms innerstad. Sträckan går efter vattenlinjen längs med Huvudsta Strand, Pampas marina och Karlbergs slott.

  Område

  I Annedal finns en livsmedelsbutik, två närbutiker, frisörer, restauranger, café och tandläkare mm. Bekvämt med Ica i samma hus. Det finns även ett gym runt hörnet, öppet 05.00-23.00 flera gym finns i närområdet. Gångavstånd till Sundbybergs centrum med allt tänkbar service, shopping, stort restaurang utbud och underhållning. Åt andra hållet finns det nya shoppingområdet Bromma Blocks med ca 80 butiker, på promenadavstånd. Det finns även ett bra gym runt hörnet, öppet 05.00-23.00.

  KOMMUNIKATIONER

  Goda bussförbindelser mot bland annat Sundbybergs centrum, Spånga, Alvik och Arlanda och tvärbanan med närmaste hållplats, Bällsta bro, ligger inom nära gångavstånd från Annedal. I Sundbyberg nås tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar. Till Sundbybergs station tar det ca tio-15 minuter att gå alternativt ca 4-5 minuter med buss från Bällstavägen. SL planerar också att förlänga Tvärbanan från Alvik till Kista. På vägen ska den passera nio nya hållplatser, däribland Bromma flygplats, Bromma Blocks, Annedal, Stora Ursvik.

  Skolor

  I Annedal och Mariehäll finns många förskolor med olika inriktning och pedagogik, både kommunala och privata samt Mariehällsskolan för årskurserna 1-6.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Solna- Huvudsta

Tecknarvägen 8

 • 75.0 kvm
 • 3 569 kr/månad
 • 3 650 000 kr
Gröndal strand

Storsegelvägen 4

 • 81.0 kvm
 • 4 388 kr/månad
 • 5 395 000 kr
Nästa visning: Söndag 29 jul 11:30
Ljus & välplanerad 2:a i gemytligt läge!
Gustavsberg - Porslinskvarteren

Wilhelm Kåges gata 5

 • 55.0 kvm
 • 3 571 kr/månad
 • 1 995 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan