Maria Bangata

Fransk balkong & stora fönster.

Yteffektiv och exklusiv hörn-2:a om 38 kvm med stora franska balkonger och fönster i två väderstreck i ett litet, fristående hus på heta Södermalm. Luftiga och trivsamma ytor, med fint kök och stort sovrum med plats för dubbelsäng. Exklusiva materialval med fiskbensmönstrat kakel och klinker i badrum, genomgående målade väggar och tak i ljust grågrön/sandfärgad kulör samt sidenmatt ekparkett på golv. Bekvämt boende med service, restauranger, parker, bad och kommunikationer utanför porten. Husets restauranglokaler i bottenplan bidrar till gatulivet i kvarteret och erbjuder utöver god mat, även två uteserveringar, en med morgonsol och en med eftermiddagssol.

Lägenheten säljs på ritning med preliminärt tillträde den 29 juni 2018. Kontakta mäklaren för mer information.

Pris:
4 150 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Maria Bangata, Södermalm
Yta:
38.0 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
1 av 5
Avgift:
2 058 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Hörnläge och stora fönster i två väderstreck.

Bilderna är illustrativa, avvikelser kan förekomma.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Bilderna är illustrativa, avvikelser kan förekomma.

Bilderna är illustrativa, avvikelser kan förekomma.

Bilderna är illustrativa, avvikelser kan förekomma.

Bilderna är illustrativa, avvikelser kan förekomma.

Bilderna är illustrativa, avvikelser kan förekomma.

Bilderna är illustrativa, avvikelser kan förekomma.

Bilderna är illustrativa, avvikelser kan förekomma.

Bilderna är illustrativa, avvikelser kan förekomma.

Planritningar

Karta

Tobaksmonopolet 9

Maria Bangata
 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående målade väggar och tak i grågrön/sandfärgad kulör samt sidenmatt ekparkett på golv.

  Hall

  Inbjudande hall där man direkt möts att lägenhetens fantastiska planlösning och vardagsrummet stora fönster i två väderstreck. Ingång via säkerhetsdörr och plats för avhängning av ytterkläder och skor på kapphylla och i garderob. Målade väggar i sandfärgad/ljust grågrön färg och infälld grå matta på golvet (vänligen se inspirationsbild).

  Badrum

  Stilrent med helkaklat i grått fiskbensmönstrat nedre del (Multina Mews Ink) och övre del (Multina Mews Chevron) och grått fiskbensmönstrat klinkergolv med golvvärme samt grått tak. Duschhörna med grå slang (Vola 2171T9), wc, handfat med kommod - antracitfärgad, lackad askfanér, bänkskiva och ho i gråsvart kulör, badrumsskåp med spegel monterad till höger, inbyggd tvättmaskin samt handdukstork.

  Vardagsrum

  Ljust och luftigt vardagsrum med sandfärgade väggar och tak med panoramafönster och utgång till balkongen via dubbeldörrar i glas. Här finns plats för soffa, tv och vardagsrumsbord.

  Kök

  Modernt, lyxigt kök med öppen planlösning till vardagsrummet och rymlig matplats. Köksinredning Köksinredning i lackerad askfanér (gröngrå) med dold grepplist, rostfri bänkskiva, stänkskydd i rostfri stål, induktionshäll samt integrerade vitvaror: rostfri ugn, fläkt med synligt ventilationsrör (beigeröd), integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Ett kök som inspirerar till matlagning och middagar med vänner!

  Sovrum

  Från vardagsrummet når man sovrummet som har sandfärgat och grågrö kulör på väggarna. Här finns plats för dubbelsäng och förvaring i generös garderobslänga (lackerad askfanér, grågrön). Skjutdörr i lackerad askfanér.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  Prel. 29 juni 2018

  Fastighetsbeteckning

  Tobaksmonopolet 9

  Objektstyp
  Lägenhet
  Adress

  Maria Bangata

  Postnummer
  118 63
  Postort

  Stockholm

  Område

  Södermalm

  Boarea
  Ca ~38.0 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Bruksarea
  38.0 kvm
  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Mono

  Byggår

  2018

  Hiss
  Ja
  Våning
  1 av 5
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,926%

  Byggnaden

  Brf Mono består av 59 st bostadsrättslägenheter, i ett flerfamiljshus i sju våningsplan samt två soutterängplan. Husets kommer ha restauranglokaler i bottenplan som bidrar till gatulivet i kvarteret och erbjuder utöver god mat, även två uteserveringar, en med morgonsol och en med eftermiddagssol.

  Gemensamma utrymmen

  • Gemensam takterrass med ett utekök
  • Cykelförråd i källaren
  • Gemensam gård
  • Barnvagnsförråd i källaren
  • Tvättstuga i källaren
  • Soprum för hushållsavfall

  Parkering

  I föreningen kommer det finnas ca 14 stycken p-platser i garage på annan fastighet för ca 2000 kr/mån.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme – via radiatorer i samtliga rum utaom badrum där det är komfortgolvvärme.
  FTX-system.

  TV/Internet

  Fastigheten är ansluten till fibernät för tv/tele och bredband.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 058 kr/månad (värme)

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du i mysiga kvarter med närhet till det fantastiska utbud av restauranger, caféer och barer som trendiga Hornstull har att erbjuda. Området har med åren blivit allt mer populärt och attraherar med dess kombination av stadspuls, grönska och under sommartid dess goda badmöjligheter. På promenadavstånd tar du dig till Reimerholme och Bergsunds strand. Tantolundens avkopplande grönområden för härliga promenadstråk längs med vattnet, ute-gym, badplatser samt kolonilotter ligger precis runt hörnet. Här finns nischade modebutiker, välskräddade vintage-affärer, ekologiska matbutiker och mysiga bistros. Utspridda i kvarteren runt Mono ligger också några av Stockholms bästa barer, populära caféer och små personliga butiker. Man tar sig enkelt till Långholmen för att uppleva härliga strand-och bryggbad. Stenkast till galleria Hornstull med all typ av service.

  KOMMUNIKATIONER

  Goda kommunikationer med tunnelbana och flera busslinjer. Med Mono som utgångspunkt tas man enkelt fram med både cykel, kollektivtrafik och bil. Tunnelbanans röda linje korsar området med flera stationer och pendeltåget stannar alldeles i närheten.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hässelby gård

Hundlokegränd 24, 2tr

 • 59.0 kvm
 • 3 582 kr/månad
 • 2 550 000 kr
Hornsbergs Strand

Kellgrensgatan 10, Vån 7

 • 88.0 kvm
 • 4 981 kr/månad
 • 6 295 000 kr
Järvastaden

Brotorps allé 8

 • 68.5 kvm
 • 3 462 kr/månad
 • 3 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan