Nordenflychtsvägen 64, Vån 3

Komplett boende för den som gillar det lilla extra.

Välkommen till detta moderna och nytänkande boende med unika faciliteter. Detta tillsammans med smakfulla och gedigna materialval ger er ett boende utöver det vanliga. Bostadens kvadratmeter är ytterst välplanerade och tillsammans med bostadens härliga balkong erbjuds ett hem att trivas i. Här har medlemmarna bland annat tillgång till en gemensam takterrass med kök och milsvida vyer, garage, bilpool och en arkitektur som hämtats från New York. Med närhet till storstadens puls, ypperliga kommunikationer och de härliga promenaderna längst med vattnet med badbryggor och ett stort utbud av restauranger finner ni här ett komplett boende för den moderna människan. Möjlig 2a.

VISNINGSINFO: Vi erbjuder bokade visningar för att undvika visningar med väldigt mycket folk. Om du är sjuk och inte kan komma erbjuder vi även filmer eller samtal via video. Anmäl intresse och boka tid med mäklare.

Pris:
3 795 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Nordenflychtsvägen 64, Vån 3, Hornsbergs Strand
Yta:
44 kvm
Rum:
1.5 RoK
Trappor:
3 av 11
Avgift:
1 456 kr/månad (värme och bostadsrättstillägg)

Välkommen på visning!

 • Måndag 30/11
  Kontakta mäklaren för att boka tid.

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Välplanerad bostad i trendig förening.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Redan när du kliver över tröskeln märker du att bostaden håller hög standard med smakfulla och gedigna materialval som återfinns genomgående i lägenheten. Rymlig hall som erbjuder avhängningsmöjligheter på hatthylla och i garderober. Golvet är belagt med klinker i Marrakech design som sedan övergår till ett vitpigmenterat plankgolv i enstav.

  VARDAGSRUM

  Fantastiskt vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Öppna ytor ger möjlighet för flexibel möblering och från rummet nås även bostadens rymliga balkong i högt och soligt läge. Rummet erbjuder även plats för avskild sovalkov med plats för större säng.

  BALKONG

  Härlig balkong i trivsamt läge som erbjuder plats för bord, stolar och din egen lilla odling.

  KÖK

  Specialdesignat kök med fronter i körsbärsträ och rostfri bänkskiva med svetsad diskho. Köket är även försett med väggmonterad armatur från Louis Poulsen ovan köksbänk som kompletteras med belysning under väggskåp. Köket är utrustat med spis från Smeg med induktionshäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin samt kyl/frys i rostfritt.

  BADRUM

  Väl tilltaget badrum med smakfulla och moderna materialval med vitkalkade väggar och klinker till golv med behaglig komfortvärme. Badrummet är försett med badkar med hand- och takdusch, duschvägg i klarglas, toalett, handfat, handdukstork, badrumsskåp samt spegelnisch. Här finns även tvättmaskin och torktumlare dolt bakom stilrena luckor.

  FÖRRÅD

  Till bostaden hör ett separat förråd i källarplan.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Paradiset 30

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  4

  Lgh.nmr. LM

  1203

  Adress

  Nordenflychtsvägen 64, Vån 3

  Postnummer
  112 51
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  44 kvm
  Boarea enligt

  Ekonomisk förvaltare

  Antal rum
  1,5
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Tisdag 23 jun 2020
  Energiklass: B

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Etaget

  Byggår

  2017

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Om hiss

  2 rymliga hissar

  Våning
  3 av 11
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,6054%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Etaget är en äkta bostadsrättsförening som stod redo för inflytt 2017 och omfattar 103 lägenheter samt 4 lokaler. I områdets direkta närhet finner ni Hornsbergs Strands promenader med badbryggor, trendiga restauranger och välsorterade Ica Maxi Lindhagen.

  Gemensamhetsutrymmen

  • Gemensam takterrass med underbar utsikt på våning 12, utrustad med inomhuskök och grill.
  • Innergård med mysig pergola, grill och cykelparkering
  • Gästlägenhet
  • Garage 74 st platser i källarplan med möjlighet till laddning av elbil.
  • Cykel- och barnvagnsrum.
  • Förråd i husets källare
  • Separat miljörum på entréplan.

  Garage

  Etaget har ett eget garage som du når med hiss direkt från ditt våningsplan. Garaget i huset rymmer 59 st parkeringsplatser samt ytterligare 3 st småbilsplatser (lämpliga för smartcar eller liknande). Utöver det finns 4 handikapplatser, 6 MC-platser samt 2 platser allokerade för bilpool.

  Vanlig plats: 2020 SEK/mån
  Småbilsplats: 1293 SEK/mån
  MC-plats: 808 SEK/mån

  Förmåner

  Medlemskap i bilpool från M som har två bilar i garaget (Volvo V60 och Volvo V90) samt många fler bilar i närområdet. Önskas Volvo XC90 erbjuds även detta, vilket bekostas av respektive medlem.

  TV-och Internetanslutning

  Bredband från Ownit 700-1000 Mbit/s samt grundpaket för TV och telefoni, obl. avgift om 223 kr/mån.

  El & vatten

  Undermätare är installerade i varje lägenhet och kostnaden debiteras kvartalsvis på månadsavin.

  Juridisk person

  Juridisk person kan accepteras. Detta avgörs av BRF Etaget’s styrelse.

  Övrigt

  Byggnaden uppfördes under 2016-2017 varav inget större underhåll är planerat.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  1 456 kr/månad (värme och bostadsrättstillägg)
  Hushållsel
  150 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  TV/Bredband
  223 kr/månad
  Vatten
  110 kr/månad
  Summa driftskostnader
  633 kr/månad

  Observera att uppgifterna är uppskattade och kan variera. El debiteras efter verklig förbrukning. Vatten debiteras idag som en fast schablonkostnad men kommer under hösten börja mätas individuellt och debiteras efter verklig förbrukning.

  Överlåtelseavgift
  1 183 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  473 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Söndag 29 nov 11:30
Mysig gaveltvåa med originaldetaljer.
Fredhäll - Kungsholmen

Messeniusgatan 6

 • 46 kvm
 • 2 RoK
 • 3 055 kr/månad
 • 3 295 000 kr
Hornsbergs Strand

Nordenflychtsvägen 64, Vån 3

 • 44 kvm
 • 1,5 RoK
 • 1 456 kr/månad
 • 3 795 000 kr
Hornsbergs Stand

Pär Lagerkvists gata 18, vån 3

 • 86 kvm
 • 3 RoK
 • 3 169 kr/månad
 • 6 195 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan