Lindhagensterrassen 9, vån 5

Välplanerad 2:a i toppskick.

Adress:
Lindhagensterrassen 9, vån 5, Stadshagen
Yta:
59.5 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
5
Avgift:
2 663 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Väldisponerade ytor.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Väggarna är målade i en behaglig grön kulör och golvet är belagt med klinker.

  Klädkammare

  Lyxig klädkammare som bjuder på gott om förvaring.

  Vardagsrum

  Väldisponerat vardagsrum med plats för 3-sitssoffa, soffbord samt TV-möbel. Väggarna är genomgående vita och golvet en vacker ekparkett.

  Kök & Matplats

  Bakom vita köksluckor finner ni gott om förvaring i flertalet skåp. Ovan den mörkgrå bänkskivan är väggen beklädd med svart stavmosaik. Fullt utrustat med kylskåp och frys, mikrovågsugn, ugn och fläkt i rostfritt samt integrerad diskmaskin och glaskeramikhäll. Ni finner här även en praktisk köksö med gott om förvaring samt två sittplatser. Spotlights under överskåpen. Invid fönstret finns det gott om plats för ett ordentligt matbord med sittplats för 4-8 personer.

  Balkong

  Ljuvligt stor balkong i fritt och skyddat läge. Plats för bord och stolar eller loungemöbel. Golvet är beklätt med trätrall. Det är tillåtet att grilla på balkongen med gasol- eller elgrill. Tidig eftermiddagssol.

  Sovrum

  Rymligt och välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng samt sängbord. Utrustat med en hel garderobsvägg.

  Badrum

  Stort och lyxigt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk bänk och överskåp ovan med plats för handdukar och linne. Ni finner här även toalett, handfat med kommod samt ett stort och rymligt badrumsskåp med spegel. På golvet ligger ett svart klinker och väggarna är beklädda med vitt kakel samt en fondvägg som vackert möter upp golvet. Spotlights och golvvärme

  Till bostaden hör ett separat förråd om ca 3 kvm

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Objektstyp
  Lägenhet
  Adress

  Lindhagensterrassen 9, vån 5

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Distrikt

  Kungsholmen

  Område

  Stadshagen

  Boarea
  59.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Lindhagensterrassen 3

  Byggår

  2010

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  5
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Lindhagensterrassen 3 består av 3 flerbostadshus uppförda 2009-2010 med adresserna Lindhagensterrassen 9, 19, 27. Föreningen omfattar totalt 253 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningens ekonomi är mycket god och har haft flera avgiftssänkningar under åren. Föreningen äger marken.

  Gemensamma utrymmen

  • Tvättstuga
  • Cykel- och barnvagnsrum i entréplan
  • Takterrasser i samtliga 3 hus (Vån 15)
  • Föreningslokal för uthyrning
  • Soprum
  • Separat förråd

  Föreningens hyresgäster

  • Marino Café och Pizzeria
  • Art Sushi
  • Viking kemtvätt
  • Idrottsskadecentrum (Naprapat, massage, personlig träning)
  • Greattech Stockholm (Datorbutik)

  TV/Internet

  Föreningen har ett gemensamt upphandlat avtal med Stockholms Stadsnät för bredband och med Sappa för TV. I TV-paketet ingår totalt 18 kanaler. Bredband 1000/1000 Mbit/s.

  Parkering

  Föreningens disponerar över 80 st garageplatser till en aktuell kostnad på 1896 kr/mån. Garageplatserna förvaltas i dagsläget av Skanska Hem men övertas successivt av föreningen. Med övertaget kommer medlemmarna betala 1 635 kr/plats och månad för de platser som övertagits. Det finns 10 laddboxar installerade i garaget (f.n. kö.).

  Det finns även möjlighet att hyra plats i de allmänna delarna av garaget. 430 st garageplatser, 10 st laddplatser för el- samt hybridbil. Här finns även MC-platser. Pris för garageplatserna är 2513 kr/mån + tillägg för el- samt hybridbil 1,3 kr/kWh. Det finns idag (2020-08-20) lediga platser.

  För mantalsskrivna på Kungsholmen kan man ansöka om boendeparkering hos Stockholm Stad. Tillståndet är gratis med en periodbetalning om 1100 kr/mån.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är mycket god och idag finns inga beslutade avgiftsförändringar. Föreningen har under de senaste åren sänkt avgiften vid ett flertal tillfällen. I den låga avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband.
  Överlåtelseavgift tas ut av köparen med 2,5 % av prisbasbeloppet och pantsättningsavgift med 1 % av prisbasbeloppet.

  Värme- och ventilation

  Fjärrvärme

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Föreningens hemsida

  www.lht3.se

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 663 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Hushållsel
  300 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  450 kr/månad
  Personer i hushållet
  2

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor. Längs Västermalms Stand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad.

  Lindhagens galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt otroligt populära Ica Maxi med ett brett sortiment. Det finns flertalet gym i direkt närhet till bostaden så som Friskis & Svettis och Sats. Kommunikationerna i området är generösa. Tunnelbanans gröna och blå linje tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Kungsholmen/Thorildsplan

Kristinebergsvägen 14, Vån 5/5

 • 71 kvm
 • 3 RoK
 • 3 489 kr/månad
 • 5 195 000 kr
Nästa visning: Söndag 27 sep 11:00
Radhuskänsla med stor uteplats mot innergård.
Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Lindhagensgatan 104A, vån 2

 • 71 kvm
 • 3 RoK
 • 3 694 kr/månad
 • 4 595 000 kr
Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Lustgårdsgatan 20, vån 5

 • 49 kvm
 • 2 RoK
 • 2 090 kr/månad
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan