Lindhagensterrassen 27, plan 3

Hemtrevlig 3:a med underbart gavelläge.

Snabbt tillträde möjligt! Mysig och modern gavel-3:a med lummigt läge. Lägenheten är i toppskick och har flera stora fönster och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Masterbed med stor skjutdörrsgarderob med inbyggd förvaring, luftigt barn-/arbetsrum, klädkammare och stor hall. Externt förråd. Riktigt bekvämt och trivsamt boende med ett stenkast till tunnelbana och bussar, service i Lindhagens galleria och bad i Hornsbergs Strand. Låg avgift. Populär Brf med mycket god ekonomi i fastighet från 2009. Lediga platser finns i garaget. Välkommen!

Pris:
4 995 000 kr (Accepterat pris)
Budgivning:
Budgivning pågår. Kontakta ansvarig mäklare.
Adress:
Lindhagensterrassen 27, plan 3, Kungsholmen
Yta:
73 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
3 av 16
Avgift:
3 098 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Underbart gavelläge.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Denna bostad är för dig som värdesätter trivsel och kvalitet. Med hög standard och luftiga ytor känner du dig hemma redan när du stiger in genom dörren. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och golv i ekparkett. Belägen på plan 3 i hiss och bottenvåning mot baksidan av huset. Ny lekplats finns utanför lägenheten.

  Hall

  Välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i flera garderober med överskåp samt på kapphylla. Här möts man direkt av lägenhetens ljusa och moderna uttryck. Praktisk sittbänk med underliggande förvaringslåda. På golvet ligger ett slitstarkt, ljust klinker.

  Vardagsrum

  Ljust och luftigt vardagsrum med härliga fönsterpartier i två väderstreck och lekytor. Öppen planlösning mot kök gör att lägenheten lämpar sig perfekt för sociala tillställningar med nära och kära. Här finns plats för såväl soffgrupp som bokhyllor. Fransk balkong.

  Kök

  Praktiskt och stilrent kök i u-form med luckor i vitt, vitrinskåp samt bra arbetsytor på gedigen arbetsbänk i laminat med snygg ljus stavmosaik ovan. Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror från Electrolux med spishäll, varmluftsugn, mikro, integrerad diskmaskin, fläktkåpa, dubbel kyl/frys samt inbyggda spotlights i överskåpen. Intill fönstret erbjuds plats för matbord för stora sällskap.

  Master bedroom

  Rogivande och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler samt goda förvaringsmöjlighet i generös garderobsvägg.

  Sovrum 2

  Trivsamt sovrum med plats för säng och skrivbord samt förvaring i garderob.

  Badrum

  Fräscht och stort badrum med vitt kaklade väggar samt mörkt klinkergolv med behaglig komfortvärme. Badrummet är utrustad med duschhörna med väggar i klarglas, vägghängd wc, handdukstork, handfat med vit kommod samt upplyst spegel. Här finns även tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med vit avlastningsbänk och skåp för förvaring ovan. Infällda spotlights i tak.

  Förråd

  Tillhörande förråd finns beläget på entréplan.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Gångaren 21

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  5033

  Lgh.nmr. LM

  1104

  Adress

  Lindhagensterrassen 27, plan 3

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen

  Boarea
  73 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 20 okt 2011
  Energiprestanda: 114 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Lindhagensterrassen 3

  Byggår

  2009

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  3 av 16
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,399%

  Andelstal avgift

  0,40%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Lindhagensterrassen 3 består av 3 flerbostadshus uppförda 2009-2010 med adresserna Lindhagensterrassen 9, 19, 27. Föreningen omfattar totalt 253 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningens ekonomi är mycket god och har haft flera avgiftssänkningar under åren. Föreningen äger marken.

  Gemensamma utrymmen

  -Tvättstuga
  - Cykel- och barnvagnsrum i entréplan
  - Takterrasser i samtliga 3 hus (Vån 15)
  - Föreningslokal för uthyrning
  - Soprum
  - Separat förråd

  Föreningens hyresgäster

  • Marino Café och Pizzeria
  • Art Sushi
  • Nabil kem och skrädderi
  • Idrottsskadecentrum (Naprapat, massage, personlig träning)
  • GTSA Group AB

  TV/Internet

  Föreningen har ett gemensamt upphandlat avtal med Stockholms Stadsnät för bredband och Sappa för TV.
  I TV-paketet ingår totalt 19 kanaler med tillhörande inspelningsbar tv-box.
  Bredband 200/200 Mbit/s ingår i den angivna avgiften. Möjlighet att uppgradera till 1Gbit/s internet erbjuds mot kostnad.

  Parkering

  Föreningens disponerar över 80 st garageplatser till en aktuell kostnad på 1635-1 859 kr/mån. F.n kö.

  Utöver föreningens platser finns det även en allmän del i samma garage som förvaltas av CorePark där möjlighet finns att hyra plats, för 2075 kr ink moms. Ingen kö i dagsläget.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är mycket god och idag finns inga beslutade avgiftsförändringar. Föreningen sänkte under året avgiften för femte gången. I den låga avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband.
  Överlåtelseavgift tas ut av köparen med 2,5 % av prisbasbeloppet och pantsättningsavgift med 1 % av prisbasbeloppet.

  Föreningens hemsida

  www.lht3.se

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 098 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)
  Avgiftsändringar

  nej.

  Hushållsel
  300 kr/månad
  Hemförsäkring
  208 kr/månad
  Bostadsrättstillägg
  38 kr/månad
  Summa driftskostnader
  546 kr/månad
  Personer i hushållet
  1
  Överlåtelseavgift
  1 163 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Även två tunnelbanestationer och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  Närservice

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm.

  Genom det geografiska läget med T-banan på gångsavstånd, busstrafik med linje 49 till Fridhemsplan och linje 56 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och gröna linjen i Thorildsplan.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hägersten - Telefonplan

Radiusbacken 39

 • 39 kvm
 • 2 600 kr/månad
 • 3 000 000 kr
Hägersten - Telefonplan

Radiusbacken 31, 2tr

 • 45 kvm
 • 3 000 kr/månad
 • 3 140 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan