Lindhagensgatan 139, vån 3

Stor solig balkong mot gården

Modern 2:a med högt läge, stor balkong mot gård och soligt syd-västläge. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv, vitmålade väggar, öppen planlösning och alla bekvämligheter som underlättar vardagen. Fullt maskinellt kök, badrum med egen tvättsektion, bra förvaring och förråd lägenheten (istället för flera trappor ned i källaren) och stort service- och restaurangutbud i området. Här bor man dessutom granne med Mälarens glittrande vatten. Välkommen att boka visning!

Adress:
Lindhagensgatan 139, vån 3, Hornsbergs Strand
Yta:
49.5 kvm
Rum:
2 RoK
Avgift:
2 758 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Stor solig balkong

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Badbryggor

Fin strandpromenad längs vattnet

Stort restaurangutbud längs Hornsbergs Strand

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Central och inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Plats för extra förvaring i garderob. Här möts man direkt av lägenhetens stora fönster och moderna intryck. Säkerhetsdörr.

  Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

  BAD/TVÄTT

  Stilrent med helkaklade väggar i vitt, grått klinkergolv och duschhörna. Badrummet är rustat med wc, tvättställ med kommod, spegel, golvvärme samt egen tvättsektion. Kombitvätt med tumlare och arbetsyta ovanpå vit bänkskiva (laminat) samt infällda spotlights med dimmerfunktion i taket.

  SOVRUM

  Stort och harmoniska sovrum med lugnt gårdsläge. Här ryms dubbelsäng och förvaring i garderob och linneskåp. Från sovrummet nås även lägenhetens förråd samt städskåp. Målade väggar i ljus kulör.

  VARDAGSRUM

  Tilltalande vardagsrum med sociala ytor. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök samt utgång till den fantastiska balkongen. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord.

  KÖK

  Trivsamt kök i vinkel. Modernt vitt HTH-kök med rostfria vitvaror (kyl/frys, ugn och mikro), svart snyggt kakel och spotlights ovanför bänkskivorna, induktionshäll, fläktkåpa och diskmaskin.

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning

  Leendet 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  309

  Adress

  Lindhagensgatan 139, vån 3

  Postnummer
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  49.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Västermalmsterrassen

  Bildades
  2012
  Byggår

  2013

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Andelstal

  0,2751

  Byggnaden

  Brf Västermalmsterrassen registrerades 2012 och är en äkta förening med 225 lägenheter där samtliga är upprättade med bostadsrätt, 8 lokaler (inkl förskola) samt ett mötesrum för föreningens styrelse. Föreningen äger fastigheten och huserar på adresserna Franzéngatan 75-77, Lindhagensgatan 135-139B, Lenngrensgatan 2-4 och Lars Forssells gata 16-22, 112 15 Stockholm.

  GEMENSAMMA ANORDNINGAR

  El: Gemensamt el-abonnemang med undermätare för resp. lägenhet.
  Sophantering: Behållare för hushållssopar och källsortering finns i soprum på entréplanet.
  Cykelförvaring: Cykelförråd på entréplan samt på innergården.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett förråd beläget i lägenheten.

  FÖRVALTNING

  Österåkers Bostadsrättsförvaltning

  EKONOMI

  Avskrivningar förutsätts ske med beaktande av byggnadens ekonomiska och tekniska livslängd enligt byggnadens ekonomiska och tekniska livslängd enligt en progressen modell. Med hänsyn tagen till att föreningen i framtiden kan behöva tillämpa linjära avskrivningar finns en sannolikhet att det bokförda resultatet då blir negativt. Föreningen har inga planer på att höja avgiften.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Mekanisk till- och frånluft.

  TV/Internet

  Lägenheterna utrustas med nät för telefon, TV och bredband.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 758 kr/månad (värme)
  Avgiftsändringar

  nej.

  Hushållsel
  300 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad

  IF

  Tv/Bredband/Tele
  200 kr/månad
  Vatten
  200 kr/månad
  Summa driftskostnader
  850 kr/månad

  Varje månad betalas vatten och el preliminärt till bostadsrättsföreningen.

  Personer i hushållet
  1

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Tunnelbanestation och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  NÄRSERVICE

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm.

  KOMMUNIKATION

  Genom det geografiska läget med T-banan på gångavstånd, busstrafik med linje 59, 56 och blå buss 50 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Stenkast till tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och tunnelbanans gröna linjen finns en kort promenad bort på Thorildsplan eller Kristineberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10

 • 66.5 kvm
 • 4 006 kr/månad
 • 2 900 000 kr
Solna- Råsunda

Lövgatan 55, 1 tr

 • 43 kvm
 • 2 401 kr/månad
 • 3 145 000 kr
Kungsängen, Upplands-Bro

Hjärtstensvägen 11

 • 69 kvm
 • 4 025 kr/månad
 • 2 395 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan