Lindhagensgatan 137

Kommande

Ljus och välplanerad 4:a.

Det är med glädje jag kan presentera denna ljuvlig 4:a på eftertraktad adress med närhet till förskolor, välsorterade matbutiker och Hornsbergs Strands badmöjligheter. Bostaden bjuder på tre mycket bra sovrum, öppna och sociala ytor mellan kök och vardagsrum samt balkong mot innergården. Ni finner här även två badrum utrustat med wc och dusch eller badkar.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Adress:
Lindhagensgatan 137, Hornsberg Strand
Yta:
99.5 kvm
Rum:
4 RoK
Avgift:
0 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Underbara sällskapsytor.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Den rymliga skjutdörrsgarderoben ger utrymme för ytterligare förvaring. Vid entrén ligger ett praktiskt ljusgrått klinker.

  Vardagsrum

  De generösa fönsterpartiet ger rummet ett behagligt ljus. Öppna och luftiga ytor med gott om plats för umgänge. Här ryms med fördel en större soffa samt fåtöljer och vardagsrumsbord. Genomgående ljusgrå målade väggar samt en vacker 3-stavs ekparkett.

  Kök

  Plats för ordentligt matbord för 6-8 personer. Här kan ni njuta av att laga mat vid den praktiska köksön. Bakom vita luckor finner ni gott om förvaring i flertalet skåp. Ovan den ljusgrå bänkskivan i polerad stenkomposit finner ni ett vitt stilrent kakel. Köket är fullt utrustat med fullstort kylskåp samt frys, mikrovågsugn, ugn, induktionshäll samt integrerad diskmaskin.

  Master bedroom

  Ljuvligt sovrum mot föreningens innergård. Plats för en ordentlig dubbelsäng samt sängbord. Gott om förvaring finner ni i en praktisk skjutdörrsgarderob med spegelglasdörrar. Väggarna är målade i en mörkgrå kulör.

  Balkong

  Stor och rymlig balkong i fritt läge. Plats för loungemöbel eller bord och stolar för den som önskar. Golvet är belagt med trätrall.

  Sovrum 2

  Detta sovrum vetter mot innergården och passar utmärkt som kontor och gästrum eller barnrum.

  Sovrum 3

  Detta sovrum nås från vardagsrummet även detta passar utmärkt som kontor och gästrum eller barnrum.

  Badrum 1

  Generöst badrum fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovan dessa en praktisk bänk samt överskåp för handdukar och linne. Här finns ett badkar med dusch, handfat med kommod samt badrumsskåp och toalett. Handdukstork, golvvärme och spotlights i taket. Väggarna är beklädda med vitt kakel och golvet ljust klinker.

  Badrum 2

  Även detta badrum är utrustat med dusch och duschväggar, toalett samt handfat med badrumsskåp och kommod. Vitt kakel på väggarna och ljust klinker på golvet.

  Förråd

  Bostaden är utrustat med förråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Leendet 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Adress

  Lindhagensgatan 137

  Postnummer
  112 15
  Postort

  Stockholm

  Distrikt

  Kungsholmen

  Område

  Hornsberg Strand

  Boarea
  99.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Antal sovrum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Energiprestanda: 64 kWh/m2
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Västermalmsterrassen

  Bildades
  2012
  Byggår

  2013-2015

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Västermalmsterrassen är en äkta bostadsrättsförening som uppförts mellan 2013-2015 och sista inflytt skedde augusti 2015. Föreningen omfattar totalt 225 lägenheter där samtliga är upprättade med bostadsrätt, 8 lokaler (inkl. förskola) samt ett mötesrum för föreningens styrelse. Föreningen äger fastigheten och huserar på adresserna Franzéngatan 75-77, Lindhagensgatan 135-139B, Lenngrensgatan 2-4 och Lars Forssells gata 16-22, 112 15 Stockholm.

  LOKALER

  Hyresgästerna till föreningens lokaler är i dagsläget Thai Wouse Wok, Markant Hus, Lilla Le Mond, café ,Lindhagens Träning & Naprapati AB, Performance Center Lindhagen (2 lokaler) , Hagens Ombud, Tobak & Närlivs ,Salong Arianne, Kungsholmens stadsdelsnämnd, förskolan Leendet.

  GEMENSAMMA ANORDNINGAR

  • Sophantering med behållare för hushållssopor och källsortering finns i soprum på entréplan.
  • Cykelförvaring i cykelförråd på entréplan samt på innergård.
  • Barnvagnsrum
  • Gemensam innergård

  HYRESFÖRRÅD

  Föreningen har 30 extraförråd för uthyrning till medlemmar i föreningen. För aktuell köstatistik, se hyresförråd/extraförråd. Nya medlemmar ansöker hos styrelsen om köplats, köplatsen följer inte med vid överlåtelse.

  EL och VATTEN

  Föreningen har ett gemensamt upphandlat avtal för el och vatten. Varje lägenhet är i sin tur utrustad med undermätare och varje lägenhetsinnehavare betalar för faktisk förbrukning via tillägg på månadsavgiften.
  Även kall- och varmvattenförbrukning debiteras bostadsrättshavaren efter faktisk förbrukning.

  KOMMANDE RENOVERINGAR

  Då huset är nybyggt finns inga större renoveringar planerade.

  EKONOMI

  Då föreningens ekonomi är god finns ingen planerad höjning av nuvarande avgift. 1 januari 2019 sänktes grundavgiften med 2,5%. I juli 2017 sänktes grundavgiften med ca 15%. Under 2016 sänkte föreningen grundavgiften med ca 12%.

  GARAGE

  Det finns 158 bilplatser, varav 50 st har laddmöjlighet för elfordon. Det finns även ett antal handikapplatser och dubbelplatser. Avgift för garageplats är 2 166 kr (år 2020) för enkel- respektive 3 464 kr för dubbelplats. En dubbelplats innebär två parkeringsplatser där den ena platsen ligger innanför den yttre (dessa hyrs därför endast ut till en hyrestagare). Avgiften för garageplats höjs årligen den 1 januari med 2%.

  Uppsägningstiden är 1 månad och det går ej att överlåta hyrd garageplats vid t.ex. lägenhetsförsäljning. Endast medlemmar i föreningen kan stå i kö för att hyra plats.

  TV/Internet

  Fiberanslutning från Ownit Bredband via Stokab, 250/250 Mbps ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift. Föreningen har IP-TV från Ownit, basutbudet ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften. I tjänsten ingår även access till Ownit Stream.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  0 kr/månad
  Kommentar till avgiften

  Obligatorisk avgift för Bredband och Tv tillkommer om 220 kr/ mån.

  Hushållsel
  400 kr/månad
  Hemförsäkring
  100 kr/månad
  Kall -och varmvatten
  200 kr/månad
  Summa driftskostnader
  700 kr/månad
  Överlåtelseavgift
  1 183 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  473 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor i direkt sjöläge med utsikt över vackra Ulvsundasjön. Längs Västermalms Stand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad.

  I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens gallerian bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt otroligt populära Ica Maxi med ett brett sortiment.

  Kommunikationerna i området är generösa. Tunnelbanans gröna och blå linje tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Söndag 9 aug 12:00
Exklusiv lägenhet i attraktiv förening.
Hornsbergs Strand

Nordenflychtsvägen 64, Vån 9

 • 44 kvm
 • 1 330 kr/månad
 • 3 695 000 kr
Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Lindhagensgatan 104B, vån 6

 • 72 kvm
 • 3 727 kr/månad
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan