Lindhagensgatan 106, 2 tr

Lindhagensgatan 106, 2 tr

Nyrenoverat socialt kök med köksö.

Helt underbar gavel-3:a med tilltalande interiör och mysig balkong mot gård. Vardagsrum med stora fönster i 3 väderstreck, nyrenoverat kök och badrum där båda har fått marmordetaljer, inspirerande och socialt kök med köksö. Sovrummen mot gården, bra lekytor, bra förvaring och externt förråd i källaren. Nära till T-bana, bussar, Lindhagens galleria med service, systembolag och Ica Maxi, flertalet restauranger, lekplatser, förskolor och badbryggor. Belägen i fastighet från 2013 på populär gata i Hornsberg med Mälarens glittrande vatten som granne. Lediga platser i garaget i källarplan som nås med hiss och ny lekplats på innergården för barnen. Välkomna till denna familjedröm!

Pris:
6 100 000 kr (Pris)
Adress:
Lindhagensgatan 106, 2 tr, Kungsholmen - Hornsbergs Strand
Yta:
74 kvm
Trappor:
2 av 8
Avgift:
3 795 kr/månad (värme och kallvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Balkong mot gård.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Här välkomnas man direkt av lägenhetens härliga rymd och ljus och en väldisponerad planlösning. Plats för avhängning av ytterkläder och extra förvaring i 4 st garderober med överskåp. Säkerhetsdörr och målade väggar i en beige kulör.

  Lägenheten har genomgående målade väggar och ekparkettgolv. Dimstyrda lamputtag via Plejd Gateway som även är uppkopplade till Google Home.

  Sovrum 1

  Harmoniskt och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i öppet garderobssystem med draperi. Lugnt gårdsläge. Vitmålade väggar.

  Sovrum 2

  Perfekt barn-/gästrum med plats för säng och skrivbord. Förvaring i skjutdörrsgarderob. Lugnt gårdsläge. Tapetserade väggar i ljusgrå nyans.

  Bad/tvätt

  Helkaklat i vitt (blank) och marmorklinkergolv. Egen tvättsektion med arbetsbänk (vit) och förvaring i skåp ovan, duschhörna med klart glas, wc, handdukstork samt handfat med vit kommod och spegel ovan. Extra förvaring i underskåp.

  Vardagsrum

  Underbart vardagsrum med stora fönster i 3 väderstreck mot gård och omgivning samt öppen planlösning mot köket. Här finns plats för hyllor, soffgrupp och tv-möbel. Trevlig matplats intill fönster intill köket samt utgång till balkongen. Målade väggar i samma beige kulör som hallen.

  Kök

  Socialt och nyrenoverat kök där luckor har blivit uppdaterde och omlackerade, ny kyl/frys LG-instaview med läskskyl och ismaskin, samt snygg köksö med marmorbänk. Tilltalande intryck och fönster ovanför arbetsytan. Köket har rostfri kyl och frys, Carraramarmor på arbetsbänkar och stänkskydd, ny induktionshäll, inbyggnadsugn (varmluft), fläkt, inbyggd micro och dold diskmaskin.

  Balkong

  Stor balkong med nylagd matta med konstgräskänsla. Plats för soffgrupp, grill och plantering. Gårdsläge.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Välmågan 4

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  11201

  Lgh.nmr. LM

  1201

  Adress

  Lindhagensgatan 106, 2 tr

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen - Hornsbergs Strand

  Boarea
  74 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 20 okt 2016
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Lindhagens Allé

  Byggår

  2012-2014

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 8
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,0113200

  Markägare
  Marken är tomträtt

  Byggnaden

  Brf Lindhagens Allé är en äkta bostadsrättsförening med 93 lägenheter där samtliga är upprättade med bostadsrätt och 2 lokaler på bottenplan. Flerbostadshus med 8 - 10 våningsplan ovan mark samt 2 underliggande garageplan.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  • Cykelrum
  • Soprum (källsortering)
  • Städrum
  • Förråd för barnvagnar och rullstolar
  • Föreningslokal med gästlägenhet
  • Garage

  PARKERING

  Garage finns i huset med 58 parkeringsplatser.

  • Smal plats - 1125 kr
  • Vanlig reserverad plats - 1500 kr
  • Bred plats - 1875 kr
  • El-bil laddplats 1750, (förbrukad el faktureras per kvartal)
  • MC 625 kr

  Uthyrningen av föreningens p-platser i garaget administreras av Aimo-park.

  EKONOMI

  Föreningen har en god ekonomi och inga avgiftsförändringar är planerade.
  Ekonomisk förvaltare: SBC

  TV/INTERNET

  Föreningen har avtal med Telia för TV, bredband och telefoni (Triple Play). Obligatoriskt tillägg om 220 kr tillkommer på månadsavgiften.

  VÄRME & VENTILATION

  FTX-system med värmeåtervinning. Systemet tar tillvara på husets varma frånluft och använder detta för att värma vatten till elementen och tappvarmvatten. När den återvunna värmen inte räcker till kompletteras systemet med fjärrvärme.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 795 kr/månad (värme och kallvatten)
  Kommentar till avgiften

  Obligatorisk tillägg 220kr/mån för bredband.

  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Även två tunnelbanestationer och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll. Lägenheten ligger mellan nya Hornsbergs strand och Lindhagen.

  NÄRSERVICE

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, flertalet lunchrestauranger, inredningsbutik, apotek mm.

  KOMMUNIKATION

  Genom det geografiska läget med T-banan på gångsavstånd, busstrafik med linje 49 till Fridhemsplan och linje 56 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och gröna linjen i Thorildsplan.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan